Παραδοχή από τον ΠΟΥ που είναι δυσανάλογη με τον αριθμό των νεκρών: «Ίσως έχει ήδη μολυνθεί με Covid το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού»

Παραδοχή από τον ΠΟΥ που είναι δυσανάλογη με τον αριθμό των νεκρών: «Ίσως έχει ήδη μολυνθεί με Covid το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού»

6 Οκτωβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:127
Μοίρασέ το

Παραδοχή από τον ΠΟΥ που είναι δυσανάλογη με τον αριθμό των νεκρών: «Ίσως έχει ήδη μολυνθεί με Covid το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού»

 

Που το πάνε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας;

Περίπου 1 στους 10 ανθρώπους ίσως έχει προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό, αφήνοντας τη μεγάλη πλειονότητα του παγκόσμιου πληθυσμού ευάλωτη στην COVID-19, ανέφερε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Ο Μάικ Ράιαν, ο επικεφαλής ειδικός του ΠΟΥ για τη διαχείριση έκτακτων καταστάσεων, είπε στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Οργανισμού ότι εντείνονται οι εξάρσεις σε τμήματα της νοτιοανατολικής Ασίας και ότι οι αριθμοί κρουσμάτων και θανάτων βρίσκονται σε άνοδο σε τμήματα της Ευρώπης και της περιοχής της ανατολικής Μεσογείου.

«Σύμφωνα με τις σημερινές καλύτερες εκτιμήσεις μας, περίπου το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού ίσως έχει μολυνθεί από αυτό τον ιό.

Διαφέρει ανάλογα τη χώρα, διαφέρει από αστική σε αγροτική περιοχή, διαφέρει ανάλογα τις ομάδες. Αλλά αυτό που πράγματι σημαίνει είναι ότι η μεγάλη πλειονότητα του κόσμου παραμένει σε κίνδυνο», δήλωσε ο Ράιαν.

«Οδηγούμαστε προς μια δύσκολη περίοδο.

Η ασθένεια συνεχίζει να εξαπλώνεται».

Ο ΠΟΥ έχει καταρτίσει έναν κατάλογο ειδικών που θα λάβουν μέρος στη διεθνή αποστολή στην Κίνα προκειμένου να ερευνήσουν την προέλευση του κορονοϊού και τον έχει υποβάλει προς εξέταση στις κινεζικές αρχές, δήλωσε ο ίδιος.

 

Πηγή

Προβολές : 127


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα