Παραδοχή σοκ: Εκατοντάδες νεκροί στην Ελλάδα από Covid-19 ενώ είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου!

Παραδοχή σοκ: Εκατοντάδες νεκροί στην Ελλάδα από Covid-19 ενώ είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου!

23 Απριλίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,766
Μοίρασέ το

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Π.Αρκουμανέας

Επιπλέον να τονίσουμε πως ο ίδιος καλύπτεται από το νόμο για τυχών «λάθη» στον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας, κάτι που πλέον ισχύει βέβαια και για τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής. 

Φυσικά και θα ήταν κυνική η δήλωση ενός ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, από τη στιγμή που το… ακαταδίωκτο που νομοθέτησε και ψήφισε Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, του δίνει την ευκαιρία να λέει και να πράττει ως … ΘΕΟΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΝΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΪΟ.

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ “ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ”;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Αρκομανέα, “οι… προμήθειες από τα εμβόλια, πόσες είναι;;;”

Θα έρθει η ώρα της τιμωρίας σας και θα είναι ανελέητη…

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογής μου.

 

Σε μία κυνική ομολογία πως… «μόλις» το 4% των νεκρών με Covid-19 αφορά ασθενείς που είχαν εμβολιαστεί με μία δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού προχώρησε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας. 

Μία δήλωση που έρχεται λίγες ώρες μετά τις κατηγορίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες που πέθαναν από κορωνοϊό γιατί δεν έκαναν το εμβόλιο. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Αρκουμανέα από τους θανάτους που έχουν καταγράφει από κορωνοϊό, «μόνο το 4% αφορά ασθενείς που είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου», ενώ σημείωσε επίσης ότι αντίστοιχο ποσοστό αφορά ασθενείς με σοβαρή νόσηση που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

Ουσιαστικά σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ οι νεκροί που είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου είναι τουλάχιστον 250 άτομα, ένα καθόλου αμελητέο ποσοστό και αυτό βρέθηκε αν θεωρήσουμε πως αναφέρεται στο 4% από τον Δεκέμβριο, κάτι το οποίο δεν έχει διευκρινίσει ο κ.Αρκουμανέας. Δηλαδή εάν οι δηλώσεις του αφορούν για τους νεκρούς από την αρχή της πανδημίας αυτοί αυξάνονται ακόμη περισσότερο. 

Επιπλέον να τονίσουμε πως ο ίδιος καλύπτεται από το νόμο για τυχών «λάθη» στον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας, κάτι που πλέον ισχύει βέβαια και για τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής. 

Να σημειώσουμε πως πρόσφατη έρευνα δείχνει πως η πιθανότητα να μολυνθεί κάποιος από κορωνοϊό μειώνεται σημαντικά κατά περίπου 65%, μετά την πρώτη δόση εμβολίου Οξφόρδης/Astra Zeneca ή Pfizer/BioNTech, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να αποδεικνύεται στην πράξη. 

Συνολικά στη χώρα μας έχουν εμβολιαστεί περίπου 1,9 εκατομμύρια πολίτες, δηλαδή ούτε το 20%, αν υπολογίσουμε ότι οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες, ενώ οι νεκροί καταγράφονταν εδώ και έναν χρόνο τότε το «μόνο» (όπως είπε) 4% δεν είναι διόλου μικρό ποσοστό. 

Τέλος να προσθέσουμε ότι δεν διευκρίνισε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ πόσοι που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις έχουν καταλήξει, καθώς αυτό θα σημαίνει πως το ποσοστό των εμβολιασμένων που έχει καταλήξει είναι μεγαλύτερο από το 4%. 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,766


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα