Πασίγνωστος συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Θεώρησε πλαστό γνήσιο υπογραφής.

Πασίγνωστος συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Θεώρησε πλαστό γνήσιο υπογραφής.

10 Σεπτεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:258
Μοίρασέ το
 
Διαδίδεται μία είδηση που αφορά σε πολύ γνωστό πρόσωπο του αστυνομικού συνδικαλισμού.
 
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ σοβαρή παραπτωματική πράξη, σε βαθμό κακουργήματος, στην οποία εμπλέκεται το όνομα του.
 

 
 
 
Αν υποθέσουμε πως η είδηση είναι αληθής, αφορά κάποιον απ’ αυτούς τους συνδικαληστάδες που υπερασπίζονται τους συναδέλφους τους που πηγαίνουν στην Μόρια;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 


Του Άρη Σπίνου 
 

Τα δημοσιογραφικά γραφεία βοούν!

 
Τις τελευταίες ώρες διαδίδεται μία είδηση που αφορά σε πολύ γνωστό πρόσωπο του αστυνομικού συνδικαλισμού.
 
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ σοβαρή παραπτωματική πράξη, σε βαθμό κακουργήματος, στην οποία εμπλέκεται το όνομα του.

Είναι προφανές όμως ότι το ρεπορτάζ δεν γίνεται με φήμες και για το συγκεκριμένο λόγο δεν προχωρά στη δημοσιοποίηση περισσότερων λεπτομερειών.

 
Η όλη υπόθεση φαίνεται να σχετίζεται με  καταγγελία που διερευνήθηκε για πλαστό γνήσιο της υπογραφής, εξ’ αυτού του οποίου προέκυψαν οικονομικά οφέλη για τους παραλήπτες του εγγράφου άνω των 120.000 ευρώ.

Θα περιμένουμε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ σχετική ανακοίνωση, εκχωρώντας τις σελίδες μας στον συνδικαλιστή που φέρεται να παραπέμπεται το δικαίωμα παράθεσης της θέσης του.

 
Στο θέμα θα επανέλθουμε μόνο όταν θα έχουμε στα χέρια μας το έγγραφο της ποινικής δίωξης.

 

Πηγή

Προβολές : 258


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα