Πειραματικά εμβόλια & υποχρεωτικότητα και.... οι “σωτήρες”…

Πειραματικά εμβόλια & υποχρεωτικότητα και.... οι “σωτήρες”…

10 Ιουλίου, 2021 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:541
Μοίρασέ το

Kι όταν είδανε οι “σωτήρες” ότι ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται μόνος του σε διάφορες πόλεις, εξήγγειλαν κι αυτοί συγκεντρώσεις. 

Τυχαίο ή μήπως πρέπει αυτές να καθοδηγηθούνε …..? 

Και να ρέουνε και τα ψηφαλάκια, για τους μελλοντικούς “σωτήρες” που θα μπούνε στη Βουλή…

Αααααα… μην έχετε παράπονα…

Στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ξεφύτρωσαν οι … “μπατριώτες”.

Στον κορονογιό, να μην ξεφυτρώσουν οι … “σωτήρες”;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Όσο υπάρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ, πάντα θα υπάρχουν “οι μπατριώτες” και “οι σωτήρες”…

Δηλαδή, ΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

Παλιά, τους λέγανε και… ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ…

ΤΕΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΧΑΝΟΥ.

Η πρώτη και η δεύτερη φωτογραφία, αφιερωμένες στους… “σωτήρες”.

 

 

Στο κάτωθι άρθρο βλέπουμε να παραδέχονται για μια ακόμη φορά ότι είναι πειραματικά

H Pfizer παραδέχεται στη Le Monde ότι η 3η φάση κλινικών δοκιμών συνεχίζεται.Οπότε διανύουμε πειραματική φάση του εμβολίου απ΄όπου κι εκπίπτει ο υποχρεωτικός του χαρακτήρας!!! – dimpenews.com

Συνεχίζουνε όμως να παρουσιάζουνε οι ανεκδιήγητοι “επιστήμονες” λόγο τάχα ωφέλειας/κινδύνου και να μιλάνε για υποχρεωτικότητα…Όταν όχι μόνο έχουνε άγνοια για μακροχρόνιες παρενέργειες, αλλά επιπλέον γνωρίζουμε εδώ κι αρκετά χρόνια, από σοβαρές μελέτες, ότι μόνο το 1 με 10% παρενεργειών φαρμάκων κι εμβολίων καταγράφεται. Πόσο μάλλον στη σημερινή κατάσταση, με τ΄απίστευτα που βλέπουμε στη συγκάλυψη βραχυχρόνιων παρενεργειών….

Scripta Manent : : Δεν συγκαλύπτουνε μόνο παρενέργειες αλλά το πάνε και παραπέρα …. (scripta—manent.blogspot.com)

To πρόβλημα όμως είναι ότι τους άφησαν ανενόχλητους κάποιοι φερόμενοι αντιεμβολιαστές “σωτήρες” να προχωρήσουνε τους εμβολιασμούς, ενώ λέγανε δημοσίως τόσα ψεύδη (ότι είναι δοκιμασμένα κι ασφαλή), αντίθετα με αυτά που γράφανε τα επίσημα έγγραφα FDA, ΕΟΔΥ, Pfizer.

Κάποιοι “σωτήρες” που φέρονται να αγνοούνε τη παρ. β άρθρου 26 Σύμβασης Οβιέδο, η οποία είναι σε πλήρη συμφωνία με το Σύνταγμά μας (για αυτό άλλωστε κι η Σύμβαση Οβιέδο αναγνωρίστηκε από το Σύνταγμά μας) που συνιστά υποχρεωτική τη λήψη συναινέσεως όταν έχουμε να κάνουμε με ερευνητικές (πειραματικές) πράξεις, αλλά και πράξεις που μεταβάλλουνε το γονιδίωμα ή αποσκοπούνε στο κέρδος.

Και τώρα πια οι συστημικοί απέκτησαν στη πράξη το ισχυρό όπλο της τάχα ασφαλείας, με τόσες πολλές παρενέργειες που συγκαλύπτουνε, Κι ετοιμάζονται εσπευσμένα και για “κανονική” τάχα άδεια, πριν το 2023 που ήτανε το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Kι όταν είδανε οι “σωτήρες” ότι ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται μόνος του σε διάφορες πόλεις, εξήγγειλαν κι αυτοί συγκεντρώσεις. 

Τυχαίο ή μήπως πρέπει αυτές να καθοδηγηθούνε …..? 

Και να ρέουνε και τα ψηφαλάκια, για τους μελλοντικούς “σωτήρες” που θα μπούνε στη Βουλή…

Λένε οι συστημικοί τόσα ψεύδη για μετάλλαξη Δέλτα, εκεί στήνεται όλο το νέο παιχνίδι τους, κι οι “σωτήρες” όχι μόνο δεν τους μηνύουνε για τα κακουργήματά τους, αλλά έφθασε ένας εξ αυτών να τα επαναλάβει κιόλας, δηλαδή να πει σε συνέντευξη προ ολίγων ημερών ότι τα εμβόλια δείχνουνε αποτελεσματικά κι απλά για το θέμα της ασφαλείας έχει κάποια ερωτηματικά και θα μας πει αργότερα (!!!)

Η Μετάλλαξη Δέλτα και τα απίστευτα ψεύδη για τα οποία δεν επεμβαίνει κανείς. Οι φρούδες ελπίδες ένθεν κι εκείθεν… | Scripta Manent : (scripta—manent.blogspot.com)

Αυτός που σ΄ άλλη συνέντευξη δήλωσε ότι θα μας πει αναλυτικότερα για την ασφάλεια των εμβολίων σε 5-7 χρόνια (!!!) Λες κι είμαστε σε ξεκάθαρη (κι όχι καμουφλαρισμένη) φάση δοκιμών, με απλά λίγους συνειδητοποιημένους να λειτουργούνε ως πειραματόζωα κι όχι να εμβολιάζουνε κι εκβιάζουνε δισεκατομμύρια κόσμο, με ΨΕΥΔΗ….

Μέχρι κι ο Καθηγητής Βλαχογιανόπουλος, υπέρμαχος του εμβολίου, παραιτήθηκε από Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης, καταγγέλοντας συγκάλυψη παρενεργειών, κι οι “σωτήρες” δεν ασχολήθηκαν ούτε μ΄αυτό (!!!).

Και κάποιοι εξ αυτών έχουνε δώσει κι Όρκο του Ιπποκράτη…

 

Πηγή

Προβολές : 541


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα