ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ: τ΄αμερικάνικα εμβόλια Pfizer και Moderna είναι επί της τεχνολογίας RNA messenger-διαβιβαστή που δεν έχει εγκριθεί ποτέ για χρήση στην ανθρώπινη υγεία!!!

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ: τ΄αμερικάνικα εμβόλια Pfizer και Moderna είναι επί της τεχνολογίας RNA messenger-διαβιβαστή που δεν έχει εγκριθεί ποτέ για χρήση στην ανθρώπινη υγεία!!!

26 Νοεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:337
Μοίρασέ το
ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ: τ΄αμερικάνικα εμβόλια Pfizer και Moderna είναι επί της τεχνολογίας RNA messenger-διαβιβαστή που δεν έχει εγκριθεί ποτέ για χρήση στην ανθρώπινη υγεία!!!

Παγκόσμια πρώτη επί του παγκόσμιου πληθυσμού. ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΑ

Ήδη εμφανίζονται φόβοι για αυτήν την τεχνολογία που βασίζεται σε γενετικές πληροφορίες, που μέχρι στιγμής δεν είναι εξουσιοδοτημένη για τον άνθρωπο.

 

 

 

Κυριαρχεί πλέον αμφισβήτηση για τα ΦΡΑΝΓΚΕΣΤΑΪΝ ΕΜΒΟΛΙΑ, που διογκώνεται κάθε μέρα και περισσότερο κι αυτό είναι καλό σημάδι αντιστασης…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ: τ΄αμερικάνικα εμβόλια Pfizer και Moderna είναι επί της τεχνολογίας RNA messenger-διαβιβαστή που δεν έχει εγκριθεί ποτέ για χρήση στην ανθρώπινη υγεία!!!

Covid-19 : τι είναι ένα εμβόλιο που είναι βασισμένο στον RNA messenger-διαβιβαστή;

Τα 2 πρώτα εμβόλια που ανακοινώνουν την αποτελεσματικότητά τους είναι παρασκευασμένα από τα αμερικάνικα εργαστήρια Pfizer,Moderna και βασίζονται σε αυτή την τεχνολογία.

“Νενικήκαμεν !”, ζητωκραυγάζουν οι Pfizer και Moderna.

Με ανακοινωθέντα τους διατείνονται ότι βρήκαν το αντίδοτο του Covid-19, μ΄εμβόλια που θα είναι αποτελεσματικά σε ποσοστό 95% και 94,5% αντίστοιχα.

Ωστόσο σύμφωνα με την έρευνα του francetvinfo 23/11/20 προκύπτουν

3 θέματα ζωτικής σημασίας ….

α.Η τεχνολογία στην οποία βασίζεται το συγκεκριμένο εμβόλιο αυτό του RNA messenger-διαβιβαστή δεν έχει ξαναεγκριθεί ποτέ ως τώρα για χρήση στην ανθρώπινη υγεία. Θα είναι η παγκόσμια πρώτη και μάλιστα επί του παγκόσμιου πληθυσμού…μιας ιατρικής τακτικής που ποτέ στο παρελθόν δεν εγκρίθηκε..Γενικό Πείραμα.….Ήδη εμφανίζονται φόβοι για αυτήν την τεχνολογία που βασίζεται σε γενετικές πληροφορίες, που μέχρι στιγμής δεν είναι εξουσιοδοτημένη για τον άνθρωπο.

β.Το εμβόλιο έχει παραγγελθεί έχει αγοραστεί ενώ δεν υπάρχει καμιά ακόμη επίσημη δημοσίευση , μελέτη σε επιστημονικό περιοδικό και δεν εγκρίθηκε από καμιά Επιτροπή ή Αρχή…Υπολείπεται και αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτά τ΄αποτελέσματα που ανακοίνωσαν στον τύπο και μόνο στον τύπο οι εταιρίες να δημοσιευθούν σ’ επιστημονικά περιοδικά να επαληθευθούν από άλλους ερευνητές και τελικά να εγκριθούν από τις υγειονομικές αρχές των ενδεχόμενων χωρών αγοραστών ξεκινώντας πέραν τ’ Ατλαντικού από την Food and Drug Administration (FDA, που διοχετεύει την αδειοδότηση εμπορευματοποίησης εμβολίων και φαρμάκων στις ΗΠΑ).

γ. δεν γνωρίζουμε τη διάρκεια της αποτελεσματικότητας των εμβολίων RNA. Η ανοσία θα μπορούσε να εξαφανιστεί περισσότερο γρήγορα από ό, τι με άλλα εμβόλια…(σσ Δηλ. το άτομο αν και θα εμβολιαστεί μπορεί να ξαναεκτεθεί σε μόλυνση μετά από κάποιο διάστημα….)

δ.Το αφεντικό της Moderna διαβεβαιώνει ότι η ” τεχνολογία RNA messenger είναι πολύ ενδιαφέρουσα (…). Δεν αγγίζει τον πυρήνα του κυττάρου κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να μην κινδυνεύσει το DNΑ σας” αλλά αυτό μένει ν΄αποδειχθεί…στην παγκόσμια πρόβα του επί του παγκόσμιου πληθυσμού…..

Kι ενώ κατά τα δεδομένα πρόκειται για το Γενικό Πείραμα την Παγκόσμια Πρόβα τη Γενική δοκιμή μας χρυσώνουν το εμβόλιο εν πρώτοις ότι δεν θα είναι υποχρεωτικό δεν αποκαλύπτουν όμως ότι οι αρνητές του εμβολίου όπως θα σπεύσουν να τους χαρακτηρίσουν με λοιδωρία θα υπόκεινται σε αυστηρές διακρίσεις..’‘Στο μέλλον, οι αεροπορικές εταιρείες θα επιτρέπουν μόνο επιβάτες σε διεθνείς πτήσεις που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19, σύμφωνα με την πεποίθηση του αφεντικού της αυστραλιανής εταιρείας Qantas, Alan Joyce..(lalibre) Άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι ανεμβολίαστοι ενδεχομένως θα είναι κοινωνικά απόβλητοι και αποκλεισμένοι. Ούτε πρόσβαση στη δουλειά ούτε πρόσβαση στο σχολείο ούτε πρόσβαση σε τραπεζικό σύστημα ασφαλιστικό κλπ

Ολοκληρωτική καινοτομία, τα 2 εμβόλια βασίστηκαν στον RNA messenger-διαβιβαστή, μια κωδικοποιημένη αλληλουχία που στέλνει οδηγίες κατά του ιού.

Περί τίνος πρόκειται;

Ποιες είναι οι διαφορές με τα εμβόλια που δημιουργούνται έναντι άλλων πιο «κλασικών» ιών;

Μια ματιά σε αυτή την τεχνολογία που δεν έχει εγκριθεί ποτέ ως τώρα για χρήση στην ανθρώπινη υγεία.

https://embedftv-a.akamaihd.net/192d95c43e0baeeb5fde5f4bf849e03d

Περί τίνος πρόκειται;

“Ενώ η παραδοσιακή τεχνική των εμβολίων συνίσταται στην ένεση ενός απενεργοποιημένου (ή εξασθενημένου) ιού, για να μάθει το σώμα να αυτοαμύνεται, η τεχνική του messenger RNA συνίσταται στην αποστολή ενός μηνύματος στον οργανισμό υπό την μορφή ενός κομματιού DNA.

Σκοπός του είναι να ενθαρρύνει τον οργανισμό να παράγει ένα ανενεργό κλάσμα του ιού, ώστε τα αντισώματα να καταπολεμήσουν αυτόν τον ιό “, συνοψίζει το περιοδικό” Complément d’études “στο παρακάτω βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα το RNΑ είναι ένα stockage πληροφοριών, ισοδύναμο μιας recette, που στη συνέχεια καθιστά δυνατή την παραγωγή μιας πρωτεΐνης.

“Το RNA (ριβονουκλεϊκό οξύ) μεταγράφει τις γενετικές πληροφορίες μέρους του ιού”, εξηγεί ο Etienne Simon-Lorière, επικεφαλής της μονάδας εξελικτικής γονιδιωματικής του ιού RNA στο Institut Pasteur, σε επαφή με τον franceinfo. Αυτό το RNA σχηματίζει έτσι έναν κώδικα που δίνει οδηγίες που επιτρέπουν στα ζωντανά κύτταρα να παράγουν μια πρωτεΐνη “.

Το εμβόλιο RNA κατά του Covid-19, συνεχίζει αυτός ο ειδικός, “είναι επομένως ένα θραύσμα του RNA που παράγει την πρωτεΐνη που τοποθετείται στην επιφάνεια του ιού. Εάν το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό, ο οργανισμός θα μάθει να αναγνωρίζει αυτήν την εξωτερική πρωτεΐνη, η οποία ονομάζεται ακίδα του Sars-CoV-2 και θα δημιουργήσει ανοσοαποκρίσεις, με τη μορφή αντισωμάτων και κυτταρικής απόκρισης. “

Ποια είναι η διαφορά με ένα κλασικό εμβόλιο;

Αυτή η εξαιρετικά καινοτόμος τεχνολογία αποτελεί ριζική απόκλιση από τα συμβατικά εμβόλια.

Αυτά συνίστανται στην έγχυση του ιού στο σώμα, είτε σε εξασθενημένη μορφή είτε σε αδρανοποιημένη μορφή, για να προκαλέσει ανοσοαπόκριση.

«Μπορούμε να αναφέρουμε ως εξασθενημένα ιικά εμβόλια αυτά για την καταπολέμηση του κίτρινου πυρετού ή της ιλαράς», εξηγεί η Etienne Simon-Lorière. «Ο ιός στη συνέχεια μολύνει τα κύτταρα μας χωρίς να μας κάνει να αρρωσταίνουμε, γεγονός που τον καθιστά ανιχνευμένο από το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο παράγει την άμυνά του».

«Όσον αφορά τους απενεργοποιημένους ιούς», συνεχίζει, «συνίστανται στην ανάπτυξη του ιού, στη συνέχεια τον καθιστούν ανενεργό με θερμότητα, για παράδειγμα, ή με χημική επεξεργασία. Έτσι, μια κινεζική εταιρεία (Sinovac Life Sciences) ανέπτυξε υποψήφιο εμβόλιο εναντίον του Covid-19 υπό αυτήν την απενεργοποιημένη μορφή “.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας;

Σε σύγκριση με τα συμβατικά εμβόλια, το πλεονέκτημα έγκειται ιδίως στον τρόπο ανάπτυξης. “Μπορεί να πάει πολύ γρήγορα μόλις γνωρίσουμε την αλληλουχία ενός νέου ιού που εμφανίζεται”, εξηγεί η Etienne Simon-Lorière.

“Μπορεί σε λίγες εβδομάδες να γίνει η σύνθεση ενός κομματιού DNA που χρησιμεύει ως πρότυπο για το εμβόλιο RNA. Έπειτα αυτό είναι σαν την παραγωγή μιας εφημερίδας: άπαξ και παραχθεί το πρωτότυπο μπορούμε εύκολα une να το φωτοτυπήσουμε σε δισεκατομμύρια αντίγραφα. “

…………………………….

Πρέπει να φοβόμαστε τα εμβόλια RNA;

 

Ήδη εμφανίζονται φόβοι για αυτήν την τεχνολογία που βασίζεται σε γενετικές πληροφορίες, που μέχρι στιγμής δεν είναι εξουσιοδοτημένη για τον άνθρωπο.

Σε μια συνέντευξη στο Swiss Radio and Television (RTS, το γαλλόφωνο δημόσιο κανάλι), το αφεντικό της Moderna, ο Stéphane Bancel, διαβεβαίωσε όσους ανησυχούν ότι: “Η τεχνολογία RNA messenger είναι πολύ ενδιαφέρουσα (…). Δεν αγγίζει τον πυρήνα του κυττάρου κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να μην κινδυνεύσει το DNΑ σας”.

Η Etienne Simon-Lorière επιβεβαιώνει: “Το γενετικό υλικό του εμβολιασμένου ατόμου, που βρίσκεται στον πυρήνα του κυττάρου, δεν θα αλληλεπιδράσει με το RNA του εμβολίου. Αυτή η τεχνολογία έχει επίσης μελετηθεί εδώ και χρόνια. Πριν από την πανδημία , υπήρχαν ήδη πολλά υποψήφια εμβόλια RNA σε ανάπτυξη από πολλούς ομίλους.

 

Αλλά παραμένουν άλλα ερωτήματα και ειδικότερα αυτό: δεν γνωρίζουμε τη διάρκεια της αποτελεσματικότητας των εμβολίων RNA. Η ανοσία θα μπορούσε να εξαφανιστεί περισσότερο γρήγορα από ό, τι με άλλα εμβόλια…”.

 

Πηγή

Προβολές : 337


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα