ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Αυτός είναι ο μέγας κίνδυνος, η πραγματική απειλή που ελλοχεύει πίσω από την τραγωδία του Δημήτρη Καμπανάρου

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Αυτός είναι ο μέγας κίνδυνος, η πραγματική απειλή που ελλοχεύει πίσω από την τραγωδία του Δημήτρη Καμπανάρου

22 Οκτωβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:820
Μοίρασέ το
 
Δημήτρης Γιαννόπουλος: “Όχι άλλα Θύματα της τεχνητής ψύχωσης COVID-19!
 
Νικήστε τον Φόβο πριν καταλήξει στο θάνατο της Ανθρωπότητας και του πολιτισμού.
 
Γι αυτό, θα παρακαλούσα, αντί για likes και μονολεκτικά «σχόλια», να διαδώσετε αυτό το μήνυμα γιατί η «ψύχωση COVID-19» είναι απείρως πιο θανατηφόρα από την ίδια την αρρώστια.”

 
 
Ας γίνει η διάδοση αυτού του συγκλονιστικού μηνύματος, το δικό μας κεράκι και η δική μας προσευχή όχι μόνον για τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΑΝΑΡΟ, αλλά για κάθε ψυχή συνανθρώπου μας, που δεν έχει την δύναμη ν’ αντισταθεί σ’ αυτή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
 
Κι ας ευχηθούμε να είναι το τελευταίο αίμα που χύνουν οι παρανοϊκοί που μας κυβερνούν.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
(Συγχωρείστε μου το έντονο ύφος αλλά είμαι συγκλονισμένος με αυτό το τραγικό γεγονός!)
 
Αυτή η ανόητη (για να μη πω κάτι χειρότερο) αυτοκτονία του 40χρονου που λάτρεψε όσο λίγοι το λειτούργημά του, δείχνει το μέγεθος του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που συντελείται παγκοσμίως, απλά και μόνο επειδή η πλειοψηφία των ανθρώπων εξαναγκάζονται από τη Πλύση Εγκεφάλου και την ολοκληρωτική Λογοκρισία να καταπίνουν αμάσητη τη τερατώδη προπαγάνδα για τη θύελλα «κρουσμάτων», δηλαδή για τα «θετικά τεστ» που όπως έχουν αποδειχθεί εδώ και δύο μήνες (New York Times), είναι κατα σχεδόν 94% ψευδώς θετικά, γιατί δεν καταλήγουν ποτέ ούτε καν σε ήπια συμπτώματα της αρρώστιας μετά από καραντίνες κλπ.
 
Αποδείχθηκε δηλαδή και ομολογήθηκε από τον ίδιο τον αρχιτέκτονα της «πανδημίας» Άντονυ Φάουτσι, αλλά και τον Π.Ο.Υ. πως το «μοριακό» τεστ RT-PCR ανιχνεύει και υπολείμματα από προηγούμενους κορωνοϊούς που μπορεί να προσέβαλαν στο παρελθόν το δήθεν «κρούσμα» ή υπολείμματα από τον νέο Κορωνοϊό που εξουδετερώθηκε ήδη επιτυχώς από τον οργανισμό, γιατι το ανοσοποιητικό σύστημα έχει «μνήμη» από τα προηγούμενα «κρυολογήματα» των 4 άλλων γνωστών Κορωνοϊών που προσβάλλουν και συμβιώνουν με τον άνθρωπο (όπως η οι ιοί της γρίπης) επί αιώνες.
 
Απ’ ότι κατάλαβα λοιπόν, ο 40χρονος αυτόχειρας ήταν άσχετος με όλα αυτά που έπρεπε να γνωρίζει, και γι αυτό έπασχε κι αυτός από την μαζική παραληρηματική ψύχωση, να αισθάνεται υπεύθυνος για κάθε ηλικιωμένο που ήρθε σε επαφή μαζί του στον οίκο ευγηρίας και πιθανώς να «κόλλησε» την δήθεν θανατηφόρα, τρομερή και φοβερή ασθένεια Covid-19 από την οποία ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ άνω του 99% των πραγματικά ασθενών Covid-19!!!
 
Το οδυνηρά τραγικό γι αυτούς που κατανοούν τα τελευταία του λόγια, είναι πως αισθανόταν «καπετάνιος» στο Καράβι της Ελπίδας, όπως ο ιδεαλιστής δάσκαλος στην αριστουργηματική ταινία «Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών» με τον (αργότερα επίσης αυτόχειρα) Ρόμπιν Γουίλιαμς.
 
Μόνο που εκείνος ο «καπετάνιος» της ταινίας ήξερε τα πάντα για το «πλοίο» του (το σχολείο) και για το «πλήρωμα» (των μαθητών) που κατηύθυνε.
 
Δηλαδή δεν είχε υποστεί και ενστερνιστεί την πλύση εγκεφάλου που έχουν εξαπολύσει στους τελευταίους 8 μήνες οι ψυχοπαθείς εγκληματίες και τρομοκράτες του «Great Reset” ή της «4ης Βιομηχανικής Επανάστασης», δηλαδή του Πλανητικού Πραξικοπήματος της Νέας (Απάνθρωπης) Τάξης Πραγμάτων.
 
Ο «καπετάν» Καμπανάρος όμως, συνεπαρμένος από τον αγνό ιδεαλισμό του λαό τη βαθειά αγάπη του για τον συνάνθρωπο, δεν πρόφτασε να μάθει τίποτα για τις αλήθειες που του κρύβουν οι νεόκοποι Μέγκελε.
 
Γι αυτό, θα παρακαλούσα, αντί για likes και μονολεκτικά «σχόλια», να διαδώσετε αυτό το μήνυμα γιατί η «ψύχωση COVID-19» είναι απείρως πιο θανατηφόρα από την ίδια την αρρώστια.
 
Δυστυχώς, όπως συμβαίνει με όλες τις ψυχώσεις, μια τόσο αλόγιστη αυτοκτονία ενός νέου, αγαθού και αξιόλογου ανθρώπου, μπορεί να προκαλέσει κύμα μιμητισμού από ψυχικά «ομοιοπαθείς», θύματα αυτής της εγκληματικής προπαγάνδας.
 
Αυτός είναι ο μέγας κίνδυνος, η πραγματική απειλή που ελλοχεύει πίσω από την τραγωδία του Δημήτρη Καμπανάρου η οποία θάπρεπε να μας αφυπνίσει και όχι να μας στείλει βαθύτερα στην άβυσσο του φόβου και της μεμψιμοιρίας.
 
Παντού στον Δυτικό κόσμο οι αυτοκτονίες ανέρχονται σήμερα σε πρωτόγνωρα ιστορικά επίπεδα και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην καλπάζουσα ανεργία και κατάθλιψη.
 
Στη Μεγάλη Βρετανία 20% των νέων 18-35 ετών έχουν αυτοκτονικές τάσεις και ιδεασμούς.
 
Ο ίδιος ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου μίλησε για «τεράστια ψυχική καταστροφή» στη χώρα του.
 
Αυτό οφείλεται κυρίως στον διάχυτο υποσυνείδητο φόβο επαπειλούμενου βασανιστικού θανάτου που είτε προκαλεί άθελά του είτε κινδυνεύει να υποστεί ο απλός άνθρωπος , και η αίσθηση ανυπαρξίας μέλλοντος που καλλιεργείται ενορχηστρωμένα και κυριεύει τις ψυχές, δηλαδή μια παραληρηματική ψύχωση (delusional psychosis) που σκόπιμα υποδαυλίζουν οι τεχνοκράτες της κοινωνικής μηχανικής όπως ο Μπίλ Γκειτς, ο Σόρος ή ο Κλάους Σάουμπ (του WEF/Davos) και τα κάθε λογής φερέφωνά τους σε κρατικούς ή κρατικοδίαιτους «θεσμούς» της Ελλάδας, οι εξωνημένοι «επιστήμονες-ειδικοί» και anti-hoaxers, οι διανοούμενοι γυρολόγοι των ΜΜΕ, της «γεωπολιτικής» της «παρακμής» του εθνομηδενισμού και του ψευτοπατριωτισμού.
 
Γιατί δεν θέλουν ή δεν ξέρουν πώς να απαντήσουν στον φόβο που σιγοκαίει τις ψυχές, με απλά επιχειρήματα όπως:
 
* Περίπου το 94% των υποτιθέμενων θετικών «κρουσμάτων» Κορωνοϊού (μετά από τα αναξιόπιστα «τεστ») είναι και παραμένουν ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ δηλαδή δεν εκδηλώνουν ποτέ το σύνδρομο COVID-19.
 
* Μεταξύ 99.5%-99.9% των πραγματικά ασθενών με COVID-19 περνούν πολύ ελαφριά ή επιβιώνουν μετά από θεραπεία της δήθεν θανατηφόρου ασθένειας τους.
 
* Γιατροί που φροντίζουν εγκαίρως ασθενείς εκτός νοσοκομείου με υδροξυχλωροκίνη (π.χ. Πρωτόκολλα Ραούλ και Ζελένκο) δεν έχουν ούτε μια περίπτωση θανάτου στα ιατρεία και κλινικές τους.
 
* Δηλαδή υπάρχει ήδη θεραπεία με 90-100% επιτυχή έκβαση, αν η νόσος διαγνωστεί εγκαίρως στις πρώτες 5 μέρες των απλών «γριποειδών» συμπτωμάτων της.
 
* Αντιστοίχως, υπάρχουν και πρωτόκολλα ΠΡΟΛΗΨΗΣ της νόσου που αποκρύπτονται ή απαγορεύεται να συνταγογραφηθούν από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, κατά παράβαση του Όρκου του Ιπποκράτη.
 
Όχι άλλα Θύματα της τεχνητής ψύχωσης COVID-19!
Νικήστε τον Φόβο πριν καταλήξει στο θάνατο της Ανθρωπότητας και του πολιτισμού.

 

Οι τελευταίες στιγμές του Δημήτρη Καμπανάρου: Απέτυχα σαν «καπετάνιος», έγραψε και αυτοκτόνησε

 

Πηγή

Προβολές : 820


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα