Περί υδατογραφήματος ο λόγος... (και για να τελειώνουμε με τις ηλιθιότητες που κυκλοφορούν για την επιστολική ψήφο στην Αμερική)

Περί υδατογραφήματος ο λόγος... (και για να τελειώνουμε με τις ηλιθιότητες που κυκλοφορούν για την επιστολική ψήφο στην Αμερική)

5 Νοεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,035
Μοίρασέ το
 
 
Σίγουρα καμία σχέση δεν έχει με το κείμενο που κυκλοφορεί και το οποίο προσπαθείτε να επικυρώσετε με αυτή τη φωτογραφία.

 
Διαβάστε με προσοχή και αποφασίστε μόνοι σας.
 
Εγώ διέθεσα λίγο από τον χρόνο μου για να κάνω όπως συνηθίζω, το αυτονόητο.
 
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.
 
Παρακαλώ μην μου ξαναστείλετε τίποτα σχετικό διότι για μένα δεν έχει βαρύτητα ο ισχυρισμός.
 
Για έναν και μοναδικό λόγο:
ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ;;;;;;;;;;
 
 
Το τι παραπληροφόρηση και τι μέγεθος ηλιθιότητας κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, σχετικά με τις επιστολικές ψήφους και την φαντασίωση του… “ρου των νερών”, δεν έχει όρια.
 
Η φίλη Μαρή Λιώκη, έψαξε το θέμα και ξεκαθαρίζει την μούφα που κυκλοφορεί από τους … ανεγκέφαλους.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

Περί υδατογραφήματος ο λόγος…

 
Μάρη Λιώκη
 
 
 
Σας παραθέτω αυτούσια τη μετάφραση από τη φωτό που κυκλοφορεί κατά κόρον περί υδατογραφήματος πάνω στα ψηφοδέλτια.
 
Η παρακάτω μετάφραση αφορά ΜΟΝΟ στη σχετική φωτογραφία και όχι στο τι εφαρμόστηκε και αν εφαρμόστηκε τελικά κατόπιν όλου αυτού που περιγράφεται στο συγκεκριμένο έγγραφο.
 
 
5 Αυγούστου 2020
 
Γραμματέας /Υπάλληλος Μητρώου Ψηφοφόρων της ΚομητείαςΥπόμνημα # 20167
 
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ: Γραμματείς / και Υπαλλήλους Μητρώου Ψηφοφόρων της Κομητείας
 
ΑΠΟ: / s / Susan Lapsley
Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, HAVA και Σύμβουλος
 
ΘΕΜΑ: Ανάθεση έργου για χρωματισμό και υδατογράφημα ψηφοδελτίου
 
Σύμφωνα με τον Κώδικα Εκλογών, ενότητα 13002 και τον Κώδικα Κανονισμών της Καλιφόρνια, Τίτλος 2, τμήματα 20215, 20218 και 20280, το Υπουργείο Εξωτερικών επέλεξε ένα σχεδιασμό και συνδυασμό χρωμάτων για χρήση στις Γενικές Εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2020.
 
Το υδατογράφημα για τις γενικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 είναι η CA Poppy (παπαρούνα Καλιφόρνιας).
 
Η απόχρωση για το φόντο και το υδατογράφημα είναι το κόκκινοPMS 192. (σημ. μτφρ. Θέλω να πιστεύω πως κάποιοι κυματισμοί σχεδόν αόρατοι στο γυμνό μάτι κατά κάποιους ισχυρισμούς δεν μοιαζουν με κάποια κόκκινη παπαρούνα που ενδημεί στην Καλιφόρνια -σχετικά θα δείτε παρακάτω)
 
Το υδατογράφημα και η απόχρωση πρέπει να εμφανίζονταιστο ίδιο το ψηφοδέλτιο, όχι μόνο στο στέλεχος (απόκομμα).
 
Λάβετε υπόψη ότι για τους συνδυασμούς “color-on-color”, η τιμή απόχρωσης για το φόντο θα πρέπει να παράγει μια ελαφριά απόχρωση.
 
Το υδατογράφημα πρέπει να είναι σαφώς ορατό και διακριτό από το φόντο (σημ. μτφρ.σε αντίθεση με τα αόρατα κύμματα βεβαίως βεβαίως…).
 
Τα ποσοστά διαχωρισμού για το υδατογράφημα πρέπει να είναι τέτοια ώστε το περίγραμμα να είναι πιο σκούρο από το φόντο και η εσωτερική περιοχή του υδατογραφήματος είναι πιο ανοιχτή από το φόντο.
 
Εάν έχετε απορίες ή χρειάζεστε επιπλέον απόχρωση και υδατογραφήματα για τις τοπικές εκλογές, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Αξιολόγησης Τεχνολογίας του Συστήματος Ψηφοφορίας (OVSTA) προσωπικό στο [email protected] ή (916) 695-1680.
 
πηγή:
 
σημείωμα:Χθες μου έστειλαν ένα κείμενο που μεταξύ άλλων έγραφε και τα ακόλουθα: “ΟΙ ΚΙΟΥ ΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΧΕ ΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ( ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.).
 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.
 
ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.
 
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΤΥΠΟΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΥΜΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.
 
ΑΦΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΑΣΤΑ.
 
μπλα μπλα μπλα μπλα…
 
Κατόπιν προς επίρρωσιν των ανωτέρω μου στέλνετε τόσο σε προσωπικό μήνυμα όσο και ως σχόλιο στον τοίχο μου την ακόλουθη φωτο:
 
 

 
 
η οποία φωτογραφία είναι από το έγγραφο που εστάλη στην Καλιφόρνια και που σας παραθέτω ως πηγή αλλά και μεταφρασμένο.
 
Πρόκειται σαφώς για μία ανάθεση έργου .
 
Σίγουρα καμία σχέση δεν έχει με το κείμενο που κυκλοφορεί και το οποίο προσπαθείτε να επικυρώσετε με αυτή τη φωτογραφία.
 
Διαβάστε με προσοχή και αποφασίστε μόνοι σας.
 
Εγώ διέθεσα λίγο από τον χρόνο μου για να κάνω όπως συνηθίζω, το αυτονόητο.
 
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.
 
Παρακαλώ μην μου ξαναστείλετε τίποτα σχετικό διότι για μένα δεν έχει βαρύτητα ο ισχυρισμός.
 
Για έναν και μοναδικό λόγο:
ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ;;;;;;;;;;
 
Μάρη Λιώκη

 

Πηγή

Προβολές : 1,035


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα