Περιβαλλοντική επίθεση, ιός και προλεταριάτο των τραπεζών.

Περιβαλλοντική επίθεση, ιός και προλεταριάτο των τραπεζών.

20 Μαΐου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:134
Μοίρασέ το

 

Κόπτεστε να υλοποιήσετε τις δέκα εντολές, όχι του Μωυσή, αλλά των βιομηχάνων και των μονοπωλίων.

Και νομίζετε ότι τώρα βρήκατε τη στιγμή να τις περάσετε στα μουλωχτά, εκμεταλλευόμενοι την υπολειτουργία της Βουλής.

Ανάμεσα σε αυτά τα μέτρα είναι και ένα περιβαλλοντοκτόνο νομοσχέδιο, που έρχεται να σαρώσει ό,τι άφησαν όρθιο οι προηγούμενες διοικήσεις.

 

 

Αλοίμονο αν δεν έκαναν τα χατίρια των … λεφτάδων…

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ “ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ , ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΪΟ ΚΑΙ… ΠΕΘΑΝΕΙ…

Αντί να είμαστε στους δρόμους και να τελειώνουμε με τα απάνθρωπα κτήνη που κυβερνούν και δια της ψήφου γραικύλων, εξακολουθούμε να μένουμε απαθείς στα κατά συρροήν ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που συντελούνται…

Όταν θα ξυπνήσουμε, θα είμαστε ΣΚΛΑΒΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Με την αντιλαική και αντικοινωνική καραντίνα (στο μυθικό γραικυλιστάν), προχωρούμε σε μια νέα φάση, που θα είναι εξίσου δύσκολη.

 

Σίγουρα πιο σύνθετη και απαιτητική, σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

 

Και σε αυτή τη φάση, η κρατική ευθύνη δεν θα μπορεί πλέον να κρύβεται πίσω από την πειθαρχία και την αποφασιστικότητα των πολιτών.

 

 

Δεν θα υπάρχουν οι θεατρινισμοί των ιατρών.

 

Δεν θα συνεχιστούν τα «πολεμικά δελτία των 6».

 

Κύριο μέλημα της διοίκησης του «χώρου», είναι η ανάγκη, στο να εξασφαλιστεί η προστασία των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, στα μέσα μεταφοράς και φυσικά στα σχολεία.

 

Τα υφεσιακά μέτρα που επάρθησαν, απλά δεν αρκούν.

 

Να στηριχτούν άμεσα οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι άνθρωποι που δεν καταγράφονται πουθενά, που είναι κάτω από τα ραντάρ της δήθεν «κρατικής μέριμνας και πρόνοιας».

 

Το θλιβερό αποτέλεσμα είναι να μην έχουν κανένα απολύτως εισόδημα.

 

Ολα αυτά πρέπει να γίνουν τώρα και με ευθύνη της διοίκησης του μνημονιακού «χώρου».

 

Αντί όμως να ασχοληθείτε (εκεί στο μυθικό γραικυλιστάν) με όλα αυτά, βρήκατε την γρίπη ως ευκαιρία για να περάσετε όποιο αντεργατικό και αντιλαϊκό μέτρο είχε απομείνει, μετά από 10 χρόνια κρίσης και μνημονίων.

 

Κόπτεστε να υλοποιήσετε τις δέκα εντολές, όχι του Μωυσή, αλλά των βιομηχάνων και των μονοπωλίων.

 

Και νομίζετε ότι τώρα βρήκατε τη στιγμή να τις περάσετε στα μουλωχτά, εκμεταλλευόμενοι την υπολειτουργία της Βουλής.

 

Ανάμεσα σε αυτά τα μέτρα είναι και ένα περιβαλλοντοκτόνο νομοσχέδιο, που έρχεται να σαρώσει ό,τι άφησαν όρθιο οι προηγούμενες διοικήσεις.

 

Μήπως οι προύχοντες και οι υψηλοί νόες, οι έχοντες και κατέχοντες είναι αυτοί που υποδεικνύουν τι πρέπει να πράξουμε δια το περιβάλλον;

 

Ζητούν ίσως ταχύτερη περιβαλλοντική αδειοδότηση για περισσότερες επενδύσεις;

 

Δεν πρόλαβαν οι κομμουνιστές (του γραικυλιστάν), γιατί τους πρόλαβαν οι εκλογές, έσπευσε να το υλοποιήσει το «προλεταριάτο» των τραπεζών.

 

Αλήθεια, για ποιο λόγο θα έπρεπε αυτό το νομοσχέδιο να συζητηθεί και να ψηφιστεί;

 

 

*Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας [email protected]

 

 

Πηγή

Προβολές : 134


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα