Πιέζουν οι ημερομηνίες λήξης των εμβολίων! Σχέδιο ΕΞΠΡΕΣ για να τα επιβάλλουν υποχρεωτικά (βίντεο)

Πιέζουν οι ημερομηνίες λήξης των εμβολίων! Σχέδιο ΕΞΠΡΕΣ για να τα επιβάλλουν υποχρεωτικά (βίντεο)

8 Ιουλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Πιέζουν οι ημερομηνίες λήξης των εμβολίων! Σχέδιο ΕΞΠΡΕΣ για να τα επιβάλλουν υποχρεωτικά (βίντεο)

Η υποψία ότι η κυβέρνηση θέλει να εμβολιάσει τον κόσμο για τα εμβόλια και όχι για τον εμβολιασμό, ενισχύεται από τις εξελίξεις στο Ισραήλ!

 

 

 

 

 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ… ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ.

ΜΗΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πιέζουν οι ημερομηνίες λήξης των εμβολίων! Σχέδιο ΕΞΠΡΕΣ για να τα επιβάλλουν υποχρεωτικά (βίντεο)
ΣΟΚ για την κυβέρνηση από το Ισραήλ – Τρέχουν να προλάβουν και την «νύφη» θα την πληρώσουν ακόμα και όσοι αθλούνται ερασιτεχνικά…

Την ώρα που, όπως έχετε δει, μεγάλη μερίδα, αν όχι η πλειοψηφία, των πολιτών, δεν πάει να εμβολιαστεί και άρα δεν αποδέχεται την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, φοβούμενοι ενδεχομένως, μεταξύ άλλων, να μην λήξουν τα εμβόλια, προσπαθεί να κινήσει διαδικασίες, προκειμένου να εμβολιαστούν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, υπό το πρόσχημα της μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ.

Ήδη πριν από λίγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, γνωστοποίησε πως την επόμενη βδομάδα θα γίνουν ανακοινώσεις για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», σε συνδυασμό και με τις σημερινές δηλώσεις Γεραπετρίτη, η κυβέρνηση σκοπεύει μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες να προχωρήσει στην πρώτη φάση του σχεδιασμού και να υποχρεώσει τον εμβολιασμό σε όλους τους αθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ειδικοί της Επιτροπής Βιοηθικής συστήνουν στον Πρωθυπουργό μία «διαβαθμισμένη εφαρμογή» ακόμα και ως προς την σειρά του υγειονομικού προσωπικού.

Σκοπός είναι ξεκάθαρα να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, σε όσες πληθυσμιακές κατηγορίες είναι αυτό εφικτό, έτσι ώστε να αξιοποιηθούν τα εμβόλια. Μερικές από αυτές είναι εκείνες για τους εργαζόμενους σε οίκους ευγηρίας και δομές φροντίδας ευπαθών ομάδων, ενώ έπονται τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας, ωστόσο δεν αποκλείεται -ανάλογα με τα δεδομένα του φθινοπώρου (εμβολιαστική κάλυψη, επιδημιολογικοί δείκτες)- να ακολουθήσουν και άλλες δύο.

Επιπλέον οι συζητήσεις ενδέχεται να ανοίξουν και για άλλες κατηγορίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όπως στους στρατεύσιμους, στους αθλητικές ερασιτεχνικών και επαγγελματικών σωματείων ή σε ειδικά τμήματα των σωμάτων ασφαλείας, με τον αθλητισμό να αποτελεί βέβαια πολύ σημαντικό κομμάτι είτε είναι επαγγελματικός, είτε ημιεπαγγελματικός, είτε ερασιτεχνικός.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, ακόμα και για ένα τρέξιμο στο γήπεδο να χρειάζεται κάποιος «κορώνοπάσο εμβολιασμένου».

Τέλος, στο στόχαστρο είναι και οι εκπαιδευτικοί!

 

 

Η υποψία ότι η κυβέρνηση θέλει να εμβολιάσει τον κόσμο για τα εμβόλια και όχι για τον εμβολιασμό, ενισχύεται από τις εξελίξεις στο Ισραήλ!

Διεθνή ΜΜΕ πρόβαλλαν τους περασμένους μήνες το Ισραήλ ως πρότυπο στην διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, αφού μετά από μια από τις ταχύτερες εμβολιαστικές εκστρατείες ανά την υφήλιο, ξανάνοιξε την οικονομία του και ήρε τα περιοριστικά μέτρα.

Αλλά με την αύξηση των λεγόμενων ενεργών κρουσμάτων λόγω της παραλλαγής Δέλτα του κορωνοϊού η κυβέρνηση του Ισραήλ υποχρεώθηκε για πρώτη φορά από τον περασμένο Ιανουάριο να επαναφέρει μέτρα, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους και μέσα μαζικής μεταφοράς, να ξανανοίξει διαγνωστικά κέντρα, ενώ αναμένονται κι άλλα όπως η αυστηρότερη καραντίνα για ταξιδιώτες από το εξωτερικό.

Δεν αποκλείεται δε, αναφέρουν οι Financial Times, να ανακληθούν και τα «πράσινα πιστοποιητικά», που έδιναν μεγαλύτερες ελευθερίες στους εμβολιασμένους.

 

 

Αυτά βλέπει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τρέχει να δώσει τα εμβόλια, τα οποία, στην πράξη, δεν δείχνουν και τόσο αποτελεσματικά, απέναντι στην λεγόμενη νέα μετάλλαξη, και ως εκ τούτου στο Ισραήλ επικρατεί πανικός!

 

Το λινκ του βίντεο εδώ

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!!! ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ:

 

Το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 541


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα