Πλησιάζουμε ραγδαία τους 100ο Κελσίου… Μήπως ήρθε η ώρα να σημάνει συναγερμός σύμπαντος του Ελληνισμού; (Β’ μέρος)

Πλησιάζουμε ραγδαία τους 100ο Κελσίου… Μήπως ήρθε η ώρα να σημάνει συναγερμός σύμπαντος του Ελληνισμού; (Β’ μέρος)

25 Αυγούστου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:569
Μοίρασέ το

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου: “Κάποιοι όμως, ουδέ εμού εξαιρουμένης, πρέπει να γνωστοποιήσουμε με ξεκάθαρο λόγο (και όχι με “μασημένα», νερόβραστα λόγια), στον ευρύτατο πληθυσμό, που μόνον από τη δολιοτάτη  T.V. ενημερώνεται, το ύπουλο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της Ελλάδος, μήπως και «αυτοεγερθεί» εναντίον των “εσωτερικών” πρωτεργατών της προδοσίας.  Και αυτό πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Σε αυτό το καθήκον καλούμαστε να βρούμε τους κατάλληλους τρόπους.

Όποιος δεν κάνει κάτι ΤΩΡΑ, κόμμα ή κομματίδιο, πολιτικός, δημοσιογράφος, αναλυτής, στρατιωτικός εν ενεργεία ή αποστρατεία, πρέσβης επί τιμή, (τους εν ενεργεία ας τους ξεχάσουμε, εξαρτώνται!) μέλος συλλόγων, blogger, youtuber, ή απλός Έλληνας, εδώ ή όπου γης, και κλαίει ή κλαψουρίζει ΑΥΡΙΟ αν χάσουμε ή γκριζάρουμε Πατρίδα, θα είναι άξιος πλήρους περιφρόνησης.

Μήπως ήρθε η ώρα να σημάνει συναγερμός σύμπαντος του Ελληνισμού;”

 

Χρειαζόμαστε έναν ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ, ο οποίος στην ψυχή του θα έχει ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, γιατί ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αναδείξουμε έναν ΗΓΕΤΗ από τα σπλάχνα μας.

Αυτός θα γίνει ο βράχος, πάνω στον οποίον θα στηριχθεί το ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και θα στηθεί στα πόδια του.

Αυτή τη φορά, θα αγωνιστούμε ως ΣΥΝΟΛΟ, μέσα από το οποίο θα προστατεύσουμε και τον εαυτό μας.

Η μεθοδευμένη αλλοτρίωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, κι ας ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα.

ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ… ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…

ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΛΛΑΔΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Θυμόμαστε τα λόγια του ιστορικού Ηρόδοτου: “Οι ελεύθεροι λαοί, οφείλουν να μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις, ενάντια σ’ όποιον απειλεί την ελευθεριά τους, σ’ όποιον καταπατά τα εδάφη τους”.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αγαπημένη μου Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, σ’ ευχαριστώ για την δύναμη του λόγου σου… ευχαριστώ τον Θεό, που σ’ έφερε στο δρόμο μου…

 

 

 

 

 

 
 
Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

 

4β. Το “ανεκτίμητο” διακύβευμα στα ελληνοτουρκικά και η ελληνική “δημοκρατία”!

Και στο σημείο αυτό εφιστώ την προσοχή όλων όσων, αυτήν την πιο κρίσιμη για την Ελλάδα ιστορική στιγμή, αφιερώνουν πολύ χρόνο, γράψιμο και δυνάμεις στον “ιό”, τις μάσκες και το επερχόμενο εμβόλιο, με εξαίρεση βέβαια τις μάσκες που θέλουν να επιβάλουν στα παιδιά! Η επιβολή αυτή πρέπει να χαρακτηριστεί ποινικά κολάσιμη πράξη κατά των παιδιών, εξ επόψεως σωματικής, ψυχολογικής και νοητικής και να κυνηγηθεί ανελέητα! (βλέπε Υγ.1)

Θα πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι ο κορωνοϊός και κυρίως τα μέτρα προστασίας που μας επιβάλλονται, πλην άλλων αρνητικών επιπτώσεων, δρουν και ως μία άκρως ισχυρή , παρελκυστική της προσοχής, μέθοδος χειραγώγησης, ώστε να μη δώσουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ όλη μας την προσοχή, όλη μας την αγάπη, όλο μας το νοιάξιμο, όλες μας τις πνευματικές, νοητικές και σωματικές δυνάμεις στην Πατρίδα μας και στο πώς θα τη σώσουμε από τα γαμψόνυχα των εχθρών της, εντός και εκτός. Για τον ιό “θα τα πούμε” εκτενώς, αφού όμως πρώτα σώσουμε την Πατρίδα μας.

Ωστόσο, κάποιοι αρμόδιοι γιατροί, δικηγόροι, κ.α. που αντιτίθενται στην ισχυρή αντισυνταγματική επιβολή αλλά και χειραγώγηση που συμβαίνει κατά των Ελλήνων και παιδιών τους, θα πρέπει να προειδοποιήσουν αυστηρά την κυβέρνηση να μη χρεώσει τον φορολογούμενο Έλληνα με μεγάλο κόστος εμβολίων, γιατί με τα περισσότερα θα εμβολιάσουν τα ψάρια, πλην των “ψαρωμένων” Ελλήνων!

Και με τα χρήματα που θα εξοικονομήσουν να χτίσουν φυλακές, γιατί πολλοί θα τις προτιμήσουμε έναντι του εμβολίου και πρώτη εγώ. Και μάλιστα ύστερα από αυτήν τη δήλωση: “Οι κατασκευαστές του εμβολίου της Οξφόρδης αποποιούνται κάθε ευθύνη για τις παρενέργειες”, που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Παρατηρώντας τον τύπο Δημοκρατίας που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα, εξάγεται το ακαταμάχητης λογικής συμπέρασμα ότι θα εφαρμοστεί βίαιη καταστολή σε περίπτωση που ο ελληνικός λαός έχει άλλη βούληση από αυτήν της “δημοκρατικότατης” κυβέρνησης Μητσοτάκη.Με όποιους τρόπους κρίνει πρόσφορους, ανάλογα με το εύρος των αντιδράσεων, αλλά σίγουρα πολύ σκληρότερος από αυτούς “επί Πρεσπών”. Αυτό είναι το εντελώς βέβαιο σενάριο!

Διότι αυτή τη φορά το ξεπουλητάρι δεν είναι ταυτοτικά μας χαρακτηριστικά , όπως μακεδονική γλώσσα, ιθαγένεια και το όνομα “Μακεδονία”.

Αυτή τη φορά το ξεπουλητάρι είναι η ίδια η πατρίδα μας.Εφ’ όσον ο διάλογος θα γίνει από μηδενική βάση ο Μητσοτάκης θέτει εν αμφιβόλω και υπό “ατζέντα” την ίδια τη συνθήκη της Λωζάννης, που καθορίζει την εδαφική μας επικράτεια.

Όλα είναι όλα τόσο έντεχνα και ανεπαισθήτως για το μέσο Έλληνα στημένα, προς τεμαχισμό της Ελλάδος “μέσω Χάγης” ή «φιλικής διευθέτησης» που όσοι κατανοούμε το μέγα κίνδυνο πρέπει να αφυπνίσουμε με κάθε τρόπο τους εφησυχασμένους Ελληνες. Οι περισσότεροι είναι θύματα άκρως επιστημονικής χειραγώγησης και «οικονομικής καταπίεσης»,  -επίσης, πολύ γνωστή μέθοδος χειραγώγησης. Και όλοι μαζί να αντιδράσουμε πριν πριν υπογραφεί συνυποσχετικό ή  διμερής συμφωνία.  Μετά την υπογραφή και έγκριση του/της από τη “δημοκρατικότατη” Βουλή μας, “ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ”!

Και είναι συγκεκριμένοι και γνωστοί  οι σταυρωτές της Ελλάδος. Αλλά, ίσως θα μετέχουμε κι εμείς στη σταύρωση της, εμείς… τα οκνηρά και νωθρά και “ο εαυτούλης μου να’ ν καλά…” παιδιά της. Χωρίς αγάπη και νοιάξιμο ούτε καν για τα παιδιά μας, πλην του εντελώς εφήμερου.

 

5. Ποιος άραγε κινεί με τέτοια δαιμονική μαεστρία τα νήματα κατά της Ελλάδος;

Πώς εξηγείται ότι ποτέ, από το 1982 που ισχύει το Δίκαιο της θάλασσας, δεν ανακηρύχτηκε από καμία κυβέρνηση η Ελληνική ΑΟΖ και χωρικά ύδατα (αιγιαλίτιδα ζώνη) στα 12 μίλια;Γιατί μόνη η Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη δεν έχει κατοχυρώσει το κυριαρχικά αυτά δικαιώματα που της εξασφαλίζει το Δίκαιο της θάλασσας ; Φοβόντουσαν οι πολιτικοί μας την Τουρκία; Από το 1982; Δε στέκει λογικά αυτή η απάντηση. Πώς συνάδουν τόσα χρήματα για εξοπλιστικά (πριν τα μνημόνια) και ταυτόχρονα μέγας φόβος για την Τουρκία; Κάτι βρωμάει εδώ.

Βρωμάει ναι…, αλλά ταυτόχρονα έχει γίνει πια ολοφάνερο για πολλούς νοήμονες Έλληνες ότι χρυσοπληρωμένα, νεοταξίτικα think-tank, ίσως μη φανερά στο ευρύ κοινό, “βάζουν κάτω” τα θέματα της επικυριαρχίας που σε βάθος χρόνου επιδιώκει η νεοταξική “ελίτ” και τα προγραμματίζουν βήμα-βήμα, πολλά χρόνια πριν. Και οι νεοταξικές κυβερνήσεις τα εκτελούν απαρέγκλιτα. Είναι όρος για να τους δοθεί χρίσμα υποψήφιου και εν συνεχεία “εκλεγμένου” ηγέτη, μέσω Singular, “τηλεχορταρικών”, διαπλοκών , λι(η)στών και άλλων τινών.

Μέθοδος χειραγώγησης είναι και “ο φόβος για την υπεροπλία των Τούρκων” που προβάλλεται και επισείεται προς εκφοβισμό επί των κεφαλών και των ψυχών μας. Τι χρείαν έχομεν των εκφοβισμών των Τούρκων, όταν έχουμε τις “ελληνικές” κυβερνήσεις να μας εκφοβίζουν τόσο ακραία, αλλά και να δρουν “δήθεν” φοβικά; Δεν έχουν κανένα απολύτως φόβο. Εντολές εκτελούν.

Στην πραγματικότητα δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην Ελλάδα το ΔΔ της θάλασσας από όλες διαχρονικά τις κυβερνήσεις “μας”, για να μπορούν τώρα να κάνουν “κάποιοι” άσχημο παιχνίδι σε βάρος μας. Και το θεωρώ σίγουρο ότι το όλο παίγνιο, μέσα και η τουρκολυβική ΑΟΖ, έχει σχεδιαστεί από τη Γερμανία.

Σιγά να μη διαθέτουν τέτοιας ποιότητας think tank οι Τούρκοι, γιατί είναι πράγματι ιδιοφυής ως σύλληψη η τουρκο/λυβική ΑΟΖ, που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην Ελλάδα και κυρίως άλλοθι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για υποχωρήσεις από κυριαρχικά δικαιώματα, δήθεν για να ακυρώσει αυτήν την ΑΟΖ!

Είναι πιο λογικό να δεχτούμε ότι και τα δύο νήματα ένθεν και ένθεν του Αιγαίου τα κινεί η ίδια η Γερμανία, ως ηγέτιδα χώρα της Νέας Τάξης και ιδιαίτερα μεθοδική σε βήμα-βήμα προγραμματισμούς.

 

6. Ελλάς: το αναίμακτο λαχείο από Μέρκελ και Σία προς “εαυτοίς” και Τουρκία. (Κατόπιν πολύ μακροχρόνιου σχεδιασμού).

Κανένας νοήμων Έλληνας δεν πιστεύει ότι ότι, εισχωρώντας οι Τούρκοι στο Αιγαίο μας, θα αρκεστούν στο λαχείο που προσπαθεί να τους εξασφαλίσει η Μέρκελ και Σία. Λαχείο που οικονομικά εξαργυρώνεται με εκατοντάδες δισ. ευρώ και είναι βέβαιο ότι έχουν τρόπους να τα “ξεκοκαλίσουν” με εμπορικές -και όχι μόνο- συνεργασίες όλοι μαζί, Μέρκελ και Σία με Τουρκία . Αλλά από άποψη πατρίδας και γεωστρατηγικής, ή μάλλον από άποψη πατριωτικής γεωστρατηγικής, το “λαχείο” αυτό είναι ανεκτίμητο!

 

Πρέπει να είσαι τελικά πολύ προδότης ως πρόσωπο,κυβέρνηση, κόμμα ή κοινωνική τάξη για να ισχυροποιείς έτσι τον πιο φανατισμένο εχθρό της πατρίδας σου. Ως κοινωνική τάξη ονόμασε με εγχώρια “σκοτεινο-ελίτ” και θα με βρεις παντού: στο Προεδρικό, στη Βουλή, στα Πανεπιστήμια, στα Δικαστήρια, στις Ε.Δ. (ευτυχώς εδώ είναι ελάχιστοι), στη Διοικούσα Εκκλησία, στις ΜΚΟ… Παντού όπου μπορεί να υπάρξει δράση προς ξεθεμέλιωμα του Ελληνισμού, ντυμένη με όμορφα, πατριωτικά (δυστυχώς και “χριστιανικά”!) λόγια που ξεγελούν πολλούς,ακόμα καλόπιστους και πάντα προδομένους, Έλληνες.

Για τον οποίο βουλιμικό εχθρό μάλιστα είστε βέβαιοι, ω προδότες, ότι αφού καταβροχθίσει άμεσα αυτά που του βάλατε στο πιάτο, θα δυναμώσει και στη συνέχεια θα καταπιεί ολόκληρη την “υποτίθεται πατρίδα σας”, ως κρατική και εθνική οντότητα. Και το πράττετε αυτό, ακριβώς όταν ο αποχαλινωμένος αυτός εχθρός σχοινοβατεί πάνω από έναν οικονομικό και γεωπολιτικό βάραθρο, που η οικονομική αρπακτικότητα και η γεωστρατηγική απληστία του τον έχουν οδηγήσει.

 

7. Κάλεσμα και πάλι προς όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

7α. Αρχή από έναν ξεχωριστό Έλληνα, τον κ. Νίκο Αντωνιάδη.

Σύμφωνα με τα εν γένει πεπραγμένα τού κ. Αντωνιάδη τεκμαίρεται ότι είναι ένας εξαιρετικά καταρτισμένος νομικός και κυρίως έξω από κάθε κομματική κλίκα ή άλλο κύκλωμα. Και με τους τελευταίους αγώνες του εναντίον των κυβερνητικών -και όχι μόνον- ψευδών και ακροτήτων, σχετικά με την Covid-19 , έχει πραγματικά εντυπωσιάσει όσους ήρθαν σε επαφή με το νoμικό έργο και τη σελίδα του στο fb.

Ωστόσο, ένα κείμενo του με “άγγιξε” πιο έντονα. Ήταν αυτό που περιείχε την προτροπή προς την κυβέρνηση να επικαλεστεί σθεναρά το άρθρο της Συνθήκης της ΕΕ που της επιβάλλει να συμπαρίσταται σε μέλος της που δέχεται την όποια επίθεση από άλλη χώρα. (εδώ)

Σε αυτό χτυπήθηκε φλέβα γεωπολιτικού χρυσού, με το να προβάλεται ότι η ίδια η ΕΕ κουρελιάζει τη Συνθήκη της ΕΕ με τον τρόπο που φέρεται στην Ελλάδα, τα μάλα δε η Γερμανία, ειδικά με την ΕΝΤΟΛΗ της Μέρκελ προς τους εδώ υποτακτικούς της: “βρείτε τα”. Δεν ξεκαθαρίζει όμως δημόσια τι ακριβώς να βρούμε, -τα φυλάει τα οπίσθια της!

Αυτό το γεγονός είναι ισχυρό γεωπολιτικό όπλο. Αλλά για να γίνει χρήση του , πρέπει εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ (ουδέποτε θα το πράξει “ελληνική” κυβέρνηση, εκτός αν ο λαός εκλέξει ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση) να διαλαλήσουμε στους ευρωπαϊκούς λαούς ότι η ΕΕ ξεσκίζει το ίδιο το «Δίκαιο» της ΕΕ, άρα δε σέβεται τίποτα! Είναι μια “κατασκευή” χωρίς καμία ηθική Αρχή, απολύτως.  Ας ορκιστούμε   ότι αυτό το «ηθικά μαύρο κουρέλι»,  εμείς οι Έλληνες να το κάνουμε φτίλια.

Και είμαι σίγουρη ότι μετά από αυτό το κείμενο του κ. Ν.Α. (επειδή τα πάντα φθάνουν στην καγκελαρία και ειδικά τα σημαντικά κείμενα όπως το συγκεκριμένο) η Μέρκελ, ως παμπόνηρη πολιτικός, κατάλαβε το μέγα κίνδυνο στον οποίο θέτει την “Ένωση της” και ανέκρουσε πρύμναν, έστω και προσωρινά. Μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Μακρόν για τα ελληνοτουρκικά δήλωσε: «Δεν θα αποδεχτούμε επιθέσεις στην κυριαρχία κρατών-μελών της ΕΕ. Δεν θα γίνει ανεκτή, καμιά απειλή κυριαρχικών δικαιωμάτων χώρας της ΕΕ. Είναι ανάγκη να διαφυλαχθεί η σταθερότητα κι ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο»! (εδώ)

Αλλά είναι απολύτως βέβαιο ότι θα εξακολουθήσει η “κυρία” αυτή να απαιτεί υπογείως “να τα βρούμε” με τους Τούρκους. Τι να βρούμε με άρπαγες; Τελειώνει ποτέ η βουλιμία των αρπακτικών; Αν τους δώσουμε το ο,τιδήποτε σήμερα, αύριο θα τα ζητήσουν ΟΛΑ.

Για το λόγο αυτό, εφ’ όσον συνεχιστεί υπογείως το “βρείτε τα” και αυτό θα φανεί περίτρανα από τις “κινήσεις” του Μητσοτάκη και το αποτέλεσμα που θα φέρει στην ελληνοτουρκική διένεξη, θα πρέπει, αν στέκει νομικά η πρόταση μου, να  ενάγουμε τη Γερμανία σε διεθνές Δικαστήριο ότι δεν τήρησε την Ευρωπαϊκή Συνθήκη και να της ζητήσουμε τεράστια αποζημίωση, εφ’ όσον έθεσε σε μέγα κίνδυνο, ίσως τελικά και σε απώλειες, κυριαρχία και κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος! Σε μια συγκυρία που θα έπρεπε να είναι αμείλικτη προς τους Τούρκους που διεκδικούν κυριαρχίες Κράτους-μέλους, δηλαδή κυριαρχίες της ίδιας της ΕΕ!

Αλλά για τα συμφέροντα της Γερμανίας όλα επιτρέπονται. “Ευχαριστούμε , αλλά δε θα πάρουμε” πλέον αυτήν την ΕΕ, εμείς οι Έλληνες. Εκτός αν έχουμε περιπέσει σε μανία αυτοκαταστροφής!

Ο ίδιος βέβαια ο κ. Ν.Α. είναι κορυφαίος ποινικολόγος. Αλλά η έκκληση προς αυτόν συνίσταται να δημιουργήσει ομάδα με εξέχοντες συναδέλφους του τού Διεθνούς Δικαίου, Έλληνες ψυχή τε και DNA, ώστε να διαμορφώσουν νομικές λύσεις ματαίωσης της προδοσίας. Και η Αγγέλα φοβάται και τρέμει, αν βρει μπροστά της ΕΛΛΗΝΕΣ!

Επί πλέον έκκληση, με τη δική του ομάδα ποινικολόγων να διαμορφώσουν κατηγορητήριο εσχάτης Προδοσίας, βάση Συντάγματος και Ποινικού Κώδικα, από τα ήδη πεπραγμένα του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του (μειωμένες επήρειες ΑΟΖ, υπό «διαπραγματευτική» αμφισβήτηση η αιγιαλίτιδα (θαλάσσια) ζώνη των 12 μιλίων κτλ,) που επίσης να ματαιώνει την καλπάζουσα προδοσία κατά των εθνικών συμφερόντων.

Τέλος υποβάλλω έκκληση προς τους ΕΛΛΗΝΕΣ δικηγόρους της Ελλάδος, αυτοβούλως να συνεργαστούν όλοι μαζί, ώστε να επιτελεστεί το δύσκολο έργο διάσωσης της Ελλάδος.

 

7β. Το εκ νέου κάλεσμα προς όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Τούτη την ύστατη ώρα γεννιέται το ερώτημα πώς να αντιδράσουμε όσοι βδελυσσόμεθα ακόμα και την ιδέα να παραδοθούν στους Τούρκους κομμάτια της πατρίδα μας, δηλαδή όσοι έχουμε παραμείνει ΕΛΛΗΝΕΣ;

Είναι φανερό ότι λόγια-λόγια γεωπολιτικο/στρατηγικής, πολιτικής , συμβάντων, ή όποιας άλλης ενημέρωσης, χρήσιμα είναι, αλλά δεν αρκούν. Υπάρχουν γενναίες, μεμονωμένες φωνές που δημόσια αντιδρούν. Αλλά ελάχιστοι “κούκοι”, όσα και να γράφουν, δε φέρνουν την άνοιξη, αν δεν κινητοποιηθεί σχεδόν σύσσωμος ο ελληνικός λαός.

Κάποιοι όμως, ουδέ εμού εξαιρουμένης, πρέπει να γνωστοποιήσουμε με ξεκάθαρο λόγο (και όχι με “μασημένα», νερόβραστα λόγια), στον ευρύτατο πληθυσμό, που μόνον από τη δολιοτάτη  T.V. ενημερώνεται, το ύπουλο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της Ελλάδος, μήπως και «αυτοεγερθεί» εναντίον των “εσωτερικών” πρωτεργατών της προδοσίας.  Και αυτό πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Σε αυτό το καθήκον καλούμαστε να βρούμε τους κατάλληλους τρόπους.

Βέβαια στις απαντήσεις που θα αναζητήσουμε, θα πρέπει εξ αρχής να αποκλείσουμε την οργάνωση συλλαλητηρίων. Αποδείχτηκαν εντελώς αδύναμα να ανατρέψουν ειλημμένες αποφάσεις προδοτικών κυβερνήσεων.

Επαναλαμβάνω εκ νέου, συνοπτικά, τις εξατομικευμένες προσκλήσεις του προηγούμενου άρθρου μου (εδώ):

Εθνικοί φύλακες!

Ενωμένη Ρωμιοσύνη!

Ιερέ Λόχε!

Παμμακεδονικές Ενώσεις!

Ομογενειακές Ενώσεις απανταχού της υφηλίου!

Intenational Hellenic Association (ΙΗΑ)!

Ελληνικά μμε των ΗΠΑ, κ. Αγγελλάτο, κ. Κουντούρη κ.α.!

Κάθε είδους Σύλλογοι , Ενώσεις, Σωματεία και απλοί μεμονωμένοι πολίτες, εντός Ελλάδος!

Ιστολόγοι πατριωτικών ιστολογίων ή κατέχοντες πατριωτικά κανάλια!

Έφθασε η ώρα του “βρασμού” Ελλάδος και Ελληνισμού. Τι θα πράξετε ώστε να διασωθεί η Πατρίδα;

Μια πρώτη ιδέα είναι να στείλουμε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ επιστολές/εντολές σε Προεδρία, Μαξίμου, Βουλή με το εξής περίπου περιεχόμενο και ύφος.

Κυρία/ Κύριε/ Κύριοι….

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να παραδώσετε στους Τούρκους κυριαρχία και κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος, μέσω  διαπραγματεύσεων και Χάγης ή διμερούς συμφωνίας, γιατί θα μας βρείτε απέναντί σας.

Και θα φροντίσουμε να ενεργοποιηθούν τα άρθρα του Π.Κ. περί Εσχάτης Προδοσίας για όλους σας, ευθύς ως τολμήσετε να υπογράψετε και να εγκρίνετε συνυποσχετικό,που θα θέτει εθνική κυριαρχία και εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα υπό δικαιοδοσία ΔΔικαστηρίου (Χάγης) ή διμερή συμφωνία, που να τα παραδίδει άμεσα στους Τούρκους.

Η μόνη απάντηση που ταιριάζει από τους Έλληνες προς τους Τούρκους, αντάξια των προγόνων μας, είναι “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ”.

Κι αν μας νικήσουν, χαλάλι τους. Δε θα τους παραδώσουμε όμως πατρίδα με σκυμμένο κεφάλι, μέσω “υπογραφών”, που κανένα νομικό και Συνταγματικό δικαίωμα δεν έχουν να τεθούν, ή δήθεν “αμερόληπτων” Διεθνών Δικαστηρίων.

Αλλά γνωρίζετε καλά, κι ας πράττετε τα ενάντια, ότι στα πεδία μαχών θάλασσας, ξηράς και αέρα, ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, όποιο εμπόδιο ή δολιοφθορά κι αν παρεμβάλουν οι “σύμμαχοι” και “εταίροι” μας. (αυτό μεταξύ μας: ποιος θυμάται το βραβευμένο στη Θεσ/νικη τραγούδι του Τ. Βαβάτσικου «ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΣΤΕΚΕΙ Ο ΘΕΟΣ» ή κάπως έτσι. Αν το πιστέψουμε, ΝΑΙ ΣΤΕΚΕΙ..!)

Και επειδή υπάρχει ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΉ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟΙ, ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!  Δεν είναι απειλή, είναι, απλά, βεβαιότητα.

Υπογραφή.

ΟΛΟΙ ΟΙ “γνήσιοι” ΕΛΛΗΝΕΣ! (Ένας προς ένας και οι συλλογικότητες μία προς μία!)

Υπογράφουμε και στέλνουμε (χιλιάδες!) επιστολές που τις δημοσιεύουμε και στον τοπικό ή και διεθνή τύπο. Και όχι ηλεκτρονικά μηνύματα -ή συλλογές υπογραφών. Δεν έχουν τόση βαρύτητα, όσο η δημοσιευμένη επώνυμη, συλλογική ή ατομική, επιστολή.

Θα τελειώσω όπως και στο προηγούμενο άρθρο:

Όποιος δεν κάνει κάτι ΤΩΡΑ, κόμμα ή κομματίδιο, πολιτικός, δημοσιογράφος, αναλυτής, στρατιωτικός εν ενεργεία ή αποστρατεία, πρέσβης επί τιμή, (τους εν ενεργεία ας τους ξεχάσουμε, εξαρτώνται!) μέλος συλλόγων, blogger, youtuber, ή απλός Έλληνας, εδώ ή όπου γης, και κλαίει ή κλαψουρίζει ΑΥΡΙΟ αν χάσουμε ή γκριζάρουμε Πατρίδα, θα είναι άξιος πλήρους περιφρόνησης.

 

Υγ.1 Επειδή τα όσα σημαντικά, για τη μάσκα στα παιδιά ήταν ανυπέρβλητο καθήκον μου να αναφέρω, είναι αρκετά (αν και αντιμετώπισα λακωνικά το όλο θέμα) διέκρινα δε ότι διασπούσαν τη ροή του κυρίως θέματος και ίσως θα κούραζαν όσους τυχόν δεν ενδιαφέρονται, τα μετέφερα σε αυτό εδώ το πρώτο Υγ.

Κάτι που δεν έχει επισημανθεί επαρκώς ή και καθόλου για τη μάσκα στα παιδιά, είναι οι επιπτώσεις της στη νοητική και ψυχική τους υγεία. Το πράττω εγώ με την παρρησία της παιδαγωγού, με το μοναδικό ατόφιο 10 πτυχίου στα χρονικά της Μαρασλείου -δεύτερο, μετά το πτυχίο μου ως Πολιτικού Μηχανικού. Δεν τα εκθέτω προς οίηση, αλλά ως στοιχεία του βιογραφικού μου, που δίνουν μια κάποια βαρύτητα στις απόψεις μου για τη μάσκα στα παιδιά.

Πώς μπορεί ένα παιδί να έχει καλή και τεταμένη προσοχή , όπως απαιτεί η μαθησιακή διαδικασία και καλή εγκεφαλική (νοητική) επίδοση, όταν δεν οξυγονώνεται επαρκώς και με το σωστό ρυθμό ο εγκέφαλος του επί ώρες; Όταν αισθάνεται δυσφορία και ενόχληση στο φυσιολογικό ρυθμό της αναπνοής του; Η μάσκα επιταχύνει το ρυθμό αυτό (αποτέλεσμα; κόπωση και όχι μόνον!), ώστε το άτομο, να ανταποκριθεί στις ανάγκες του εγκεφάλου του και γενικά του σώματος σε οξυγόνο. Θα πέσουν μετρήσιμα οι μαθησιακές ικανότητες και επιδόσεις των παιδιών.

Μήπως τελικά θέλουν να τα “εξισώσουν” με τα παιδιά των αλλοδαπών; Άλλο τεράστιο “κεφάλαιο” αυτό, στο οποίο θα πρέπει να αναφερθούμε άλλη φορά. Το πώς δηλαδή ο δείκτης ευφυίας των αναπτυσσομένων ατόμων, ακόμα και των ενηλίκων, που αποτελούν επί μακρύ διάστημα “ομάδα” έχει τη συμπεριφορά του νερού μέσα σε συγκοινωνούντα δοχεία. Και ελπίζω να γίνεται κατανοητό τι σημαίνει αυτό για τα ελληνόπαιδα, όταν “μαθαίνουν από κοινού” με μουσουλμανάκια.

Δεν τα υποτιμώ, αναγνωρίζω όμως ότι η θρησκεία τους και η εξ αυτής κουλτούρα τους, που τα εμπεδώνουν στο σπίτι, βρίσκονται στον αντίποδα του διαχρονικού Ελληνικού Φωτός. Ως εκ τούτου, τους εύχομαι να ζήσουν, να προκόψουν και να ευτυχήσουν στις πατρίδες τους το καθένα.

Ας βοηθήσουμε, λοιπόν, αλλιώς είμαστε τόσο υποκριτές όσο τα γνωστά “υιοθετημένα” του Σόρος και ο ίδιος, όλες οι Δυτικές χώρες κατά τις δυνάμεις μας, να αναπτυχθεί σωστά και όχι με άγρια εκμετάλλευση ο Τρίτος Κόσμος.

Σε τούτα “εδώ τα μάρμαρα” κατοικούν Έλληνες… που τα σμίλεψαν. Και “τούτα εδώ τα μάρμαρα” δε συνάδουν με παρείσακτους, που αύριο θα θελήσουν να κάμουν τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ τζαμί!

Αλλά το τραγικότερο ερώτημα όλων που αφορά τις μάσκες στα παιδιά είναι αυτό: τι είδους Έλληνες πολίτες προετοιμάζονται για το αύριο της Ελλάδος; Αν βέβαια έχει αύριο η Ελλάδα και αυτό θα εξαρτηθεί 100% από το σήμερα, από το απόλυτο ιστορικό ΠΑΡΟΝ. Όταν, αυτά τα παιδιά θα φέρουν στο υποσυνείδητο τους (γιατί όλα εκεί παίζονται!), την εμπειρία τού διά εξαναγκασμού “φίμωτρου”, περίπου κάτι σαν το φίμωτρο ενός σκύλου, που δε θέλεις να σε δαγκώσει.

Μήπως ετοιμάζουν τα παιδιά μας , με ψυχοτροπικές μεθόδους, να μεγαλώσουν με εγγεγραμμένη μέσα στο υποσυνείδητο τους τέτοια καταστολή που δεν πρόκειται να “δαγκώσουν” ποτέ κανέναν, ό,τι και αν υποστούν απ’ αυτόν; Δηλαδή μήπως η σκοτεινοελίτ επιδιώκει τον πλήρως υποταγμένο και συμμορφούμενο (όπως είναι ο επιστημονικός όρος) δήθεν “κοσμοπολίτη”, αλλά στην πραγματικότητα δουλική αριθομομονάδα, μιας δυστοπικής “παγκόσμιας μετα/ανθρωπότητας”; Σβήστε το ερωτηματικό.

Υγ.2. Το άρθρο αυτό, ως σύνολο, προέκυψε υπερβολικά μεγάλο. Αργώ να γράψω, αλλά όταν το αποφασίσω, όσα νιώθω τα εκφράζω όλα μαζί! Για το λόγο αυτό, το έκοψα σε δύο μέρη, Α’ και Β’. Συνυφαίνεται δε πλήρως ως σύνολο με το προηγούμενο άρθρο μου, “Μήπως ήρθε η ώρα να σημάνει συναγερμός σύμπαντος του Ελληνισμού;” (εδώ και εδώ).

Το παρόν άρθρο θα προσπαθήσω να το στείλω ηλεκτρονικά σε όλες τις προαναφερόμενες συλλογικότητες και σε όσα πατριωτικά ιστολόγια μπορέσω. Φυσικά, μετά χαράς προτείνω , όσα θέλουν να το αναδημοσιεύσουν αυτοβούλως.

 

Πηγή

Προβολές : 569


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα