Ποιά άλλη απόδειξη θέλετε, για το ΘΕΑΤΡΟ που παίζεται σε βάρος του λαού, με την δίκη της Χρυσής Αυγής;;;

Ποιά άλλη απόδειξη θέλετε, για το ΘΕΑΤΡΟ που παίζεται σε βάρος του λαού, με την δίκη της Χρυσής Αυγής;;;

10 Οκτωβρίου, 2020 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,145
Μοίρασέ το

 

Ποιά άλλη απόδειξη θέλετε από αυτή που αποδεικνύει  πως όλα τα πολιτικά κόμματα συνεργάζονται  μεταξύ τους ως ρόλοι, σ’ ένα θεατρικό παιχνίδι, όπου στη σκηνή όλα τους παίζουν  το παιχνίδι των αντιπαραθέσεων που τους έχει ορίσει ο κρυφός σκηνοθέτης – νταβατζής τους και στα παρασκήνια κάθονται όλοι στο ίδιο τραπέζι και γελούν σε βάρος των θεατών, δηλαδή της ελληνικής κοινωνίας.

Ελπίζοντας να έχετε αντιληφθεί πως τα νομοσχέδια που φτιάχνονται έρχονται κατ’ ευθείαν από το διευθυντήριο του Παγκόσμιου Σιωνισμού, που στην συγκεκριμένη περίπτωση σε ότι αφορά γενικώς στην Ελλάδα, εκπροσωπείται από τον Γερμανο-Αγγλικο-Γαλλικό άξονα (και στο βάθος Ισραήλ), διαβάστε στο άρθρο που ακολουθεί, πως η κυβέρνηση του Τσίπρα “νομοθέτησε” λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 19ης Ιουνίου του 2019, τον νέο ποινικό κώδικα, ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΟΛΑ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ.

Προς το παρόν, ΤΟ ΑΘΕΑΤΟ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, αποσύρει  την Χ.Α. και φυλακίζει τα ηγετικά της στελέχη… άλλωστε τον ρόλο και τον στόχο της να ταυτίσει τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, με μια κλίκα ΝΑΖΙΣΤΩΝ, τον κατέφερε.

Και για την περίπτωση που κάποιοι δεν το αντιλήφθηκαν, ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, και στην χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου,  και ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ…

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ… Ο ΕΜΦΥΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ.

Όχι φυσικά ο πατριωτισμός των χρυσαυγητών, αλλά Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ…ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ.

Από εχθές, παίζεται στην πλάτη του ελληνικού λαού, ένα βρώμικο παιχνίδι από ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, και με άλλοθι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Σύντομα έρχεται και η Οικουμενική Κυβέρνηση που θα δώσει το ΤΕΛΙΚΟ ΦΟΝΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το χθεσινό θέμα που ανάρτησα, με τις προτάσεις του κουμμουνιστή Τάκη Λαζαρίδη, που δρα ως λαγός του σάπιου πολιτικού συστήματος, δεν είναι τυχαίο. (εδώ)

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο αείμνηστος Σαράντος Καργάκος, είχε δώσει την επιτομή αυτού που ζούμε, γράφοντας:

“Ζούμε στην εποχή της εκπούστευσης και εκπουτάνευσης του έθνους μας.

Σπεκουλαδόροι και κίναιδοι, διευθύνουν την χώρα”.

Και δεν εννοούσε μόνον αυτούς που κυβερνούν… οι αποφάσεις λαμβάνονται στο ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ.

Και ο αρχαίος ρήτορας ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, είχε πει: “Φεν είναι δυνατόν να νικήσετε τους εχθρούς που βρίσκονται έξω από την πόλη, αν δεν τιμωρήσετε πρώτα τους εχθρούς που βρίσκονται μέσα σ’ αυτήν.”

 

 

Τι προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τα πολιτικά δικαιώματα των στελεχών της Χρυσής Αυγής

Σημαντικές αλλαγές προς το ευνοϊκότερο, προβλέπει για την ποινική και πολιτική μεταχείριση των στελεχών της Χρυσής Αυγής ο νέος Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο του 2019 λίγες ημέρες πριν τη διάλυση της Βουλής για την διεξαγωγή εθνικών εκλογών.

Οι αλλαγές που προώθησε η τότε κυβέρνηση προβλέπουν λιγότερα έτη κάθειρξης όπως επίσης και την διατήρηση των πολιτικών δικαιωμάτων ακόμα και μετά την τελεσίδικη καταδίκη.

Υπό αυτά τα δεδομένα οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης και τα υπόλοιπα στελέχη που βαρύνονται με το αδίκημα της διεύθυνσης «εγκληματικής οργάνωσης» θα μπορούν να μετέχουν στις επόμενες εκλογές και θα διατηρούσαν την βουλευτικής τους έδρα εάν η Χρυσή Αυγή παρέμενε έως σήμερα κοινοβουλευτικό κόμμα.

– Με τον προηγούμενο Ποινικό Κώδικα που ίσχυε έως τον Ιούνιο του 2019 το πλαίσιο ποινής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ήταν 10 εως 20 έτη ενώ η τελεσίδικη καταδίκη απέφερε 10ετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων που σημαίνει έκπτωση από το αξίωμα για βουλευτές, απαγόρευση συμμετοχής σε εκλογικές διαδικασίες κ.α.

– Με τον νέο Ποινικό Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ το πλαίσιο ποινής περιορίστηκε σε 5 εως 15 έτη ενώ το επίμαχο αδίκημα εξαιρέθηκε από την λίστα των εγκλημάτων που αποφέρει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων που σημαίνει ελεύθερη συμμετοχή σε εκλογές. 

Αναφορικά με το αν οι υπαίτιοι μπορούν να διατηρούν το αξίωμά τους (σ.σ. όπως στην περίπτωση του ευρωβουλευτή Ι. Λαγού) η κατάσταση χαρακτηρίζεται από νομική ασάφεια. Το άρθρο 60 του νέου ΠΚ αναφέρει: «Αν ο υπαίτιος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει αποστέρηση της δημόσιας θέσης ή του δημόσιου ή αυτοδιοικητικού αξιώματος που κατέχει εφόσον η πράξη του συνιστά βαριά παράβαση των καθηκόντων του». 

Στον νέο ΠΚ διατηρήθηκε ο θεσμός της αποστέρησης δημοσίων θέσεων και δημοσίων ή αυτοδιοικητικών αξιωμάτων, στην περίπτωση που υφίσταται καταδίκη σε ποινή κάθειρξης.

Ως προς το δικαίωμα του εκλέγειν σε βουλευτικές εκλογές η επιβολή ποινής αποστέρησης θεωρήθηκε παρωχημένη στο πλαίσιο μιας σύγχρονης, ταχείας ποινικής δίκης, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, που επικεντρώνεται στα ζητήματα της αναζήτησης της ποινικής ευθύνης και στην επιβολή της κύριας ποινής. Έτσι, επελέγη η λύση να μην επιβάλει την αποστέρηση δικαιωμάτων το ίδιο το δικαστήριο, αλλά αυτή να επέρχεται, επί τη βάσει πάντως της απόφασης του δικαστηρίου, αυτοδίκαια, δυνάμει της ειδικής εκλογικής νομοθεσίας.

Όπως ειδικότερα διατυπώνεται στην αιτιολογική έκθεση του ν.ΠΚ, επαφίεται στην ειδική εκλογική νομοθεσία να καθορίσει τέτοιες απαγορεύσεις, αφού «το άρθρο 51 παρ. 3 του Συντάγματος προβλέπει ότι ο νόμος δεν μπορεί να περιορίσει το εκλογικό δικαίωμα παρά μόνο […] ως συνέπεια αμετάκλητης καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα. Τα εγκλήματα αυτά ορίζονται στην εκλογική νομοθεσία και η καταδίκη για τα ίδια αυτά εγκλήματα αποτελεί ταυτόχρονα κώλυμα εκλογιμότητας, σύμφωνα με το άρθρο 55 Συντάγματος. Ανάλογα ισχύουν και για τη συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές ή για την άσκηση οποιουδήποτε άλλου πολιτικού δικαιώματος. Παρέλκει επομένως οποιαδήποτε άλλη σχετική πρόβλεψη».

Oμάδα άμεσης επέμβασης έχει συσταθεί σε περίπτωση που η Εισαγγελία εκδώσει εντάλματα σύλληψης για τα μέλη της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκαν για διεύθυνση και ένταξη σε «εγκληματική οργάνωση».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ήδη στα αρχεία της Ασφάλειας καταχωρημένα τα στοιχεία των μελών της όπως η διεύθυνση κατοικίας.

Ειδικά για τους επτά κατηγορουμένους που κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση «εγκληματικής οργάνωσης», δηλαδή τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστο Παππά, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο και Γιάννη Λαγό, οι ενέργειες είναι συγκεκριμένες.

Όμως θα πρέπει να επισημανθεί ότι ειδική περίπτωση αποτελεί ο Γιάννης Λαγός ο οποίος είναι ευρωβουλευτής και έχει ασυλία. Αν καταδικαστεί σε φυλάκιση, τότε θα κατατεθεί επίσημο αίτημα από τις ελληνικές αρχές στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, ο οποίος θα συγκροτήσει ειδική επιτροπή για να εξετάσει το αίτημα και στη συνέχεια θα γίνει ψηφοφορία.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στις φυλακές Κορυδαλλού, γίνονται ήδη εργασίες έτσι ώστε αν το δικαστήριο κρίνει ότι οι ποινές είναι άμεσα εκτελεστέες να υπάρχουν οι υποδομές για να μεταφερθούν εκεί τα μέλη του κόμματος.

 

Πηγή

Προβολές : 1,145


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα