ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ; ΜΠΟΓΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !!! Τα Ελληνικά πανεπιστήμια, είναι χειρότερα κι από μπουρδέλα!

ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ; ΜΠΟΓΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !!! Τα Ελληνικά πανεπιστήμια, είναι χειρότερα κι από μπουρδέλα!

3 Φεβρουαρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:549
Μοίρασέ το

Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια δεν υπάρχουν για να εκπαιδεύουν επιστήμονες αλλά για να συντηρούν ένα ΑΘΛΙΟ και ΞΙΠΑΣΜΕΝΟ σύστημα, που αντί να αναπτύσσει τις επιστήμες, αναπτύσσει κι εκκολάπτει κάθε λογής λαμόγια και αχυράνθρωπους!

Ενώ οι καθηγητάδες, όσο πιο άχρηστοι και εκτός πραγματικότητας είναι, τόσο πιο πολύ χαιδεύονται από το τραμπούκικο σύστημα που καπηλεύεται τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα!

Αφού συνυπογράψω το άρθρο στο πρώτο του μέρος, αυτό που αφορά στην κατάσταση μέσα στα πανεπιστήμια, θα διαφοροποιηθώ πλήρως στο δεύτερο μέρος, με το οποίο ο συντάκτης του παίρνει το μέρος της Κεραμέως…και αναφέρεται στην … ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ.

Λάθος αγαπητέ.

Δεν χρειάζεται αστυνόμευση στα Πανεπιστήμια…

Δεν αστυνομεύονται τα πανεπιστήμια του εξωτερικού. 

Έχουν όμως ΠΑΙΔΕΙΑ.

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΛΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΕΥΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ -ΑΛΗ ΤΟΝ ΝΤΟΝΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΑΣ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ, ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Πεντακόσιους καθηγητές και πλέον γνώρισα στην διάρκεια της υπαλληλικής μου ιδιότητας, και ξεχώρισα πέντε έξι απ’ αυτούς ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ.

Υ.Γ.2. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ, ΚΟΥΡΕΜΑ, ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ, ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Υ.Γ.3. Η πρώτη φωτογραφία, είναι του αρθρογράφου… όλες οι υπόλοιπες, δικής μου επιλογής. Και η δεύτερη φωτογραφία, εξηγεί τις προσωπικές μου απόψεις.

Υ.Γ.4. “Άσχετο”, αλλά επειδή ένα αγαπημένο πρόσωπο μου έστειλε έναν λαγό, σκέπτομαι να τον κάνω στιφάδο… γιατί μόνον έτσι μου αρέσει. 

 

George Adalis B
Πρώτη φορά σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο, βρέθηκα το 1987, ως φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών! Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια τα έχω ζήσει ως φοιτητής αλλά κι ως εισηγητής!
Ένα πράγμα έχω να σας πω με σιγουριά:
Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια δεν υπάρχουν για να εκπαιδεύουν επιστήμονες αλλά για να συντηρούν ένα ΑΘΛΙΟ και ΞΙΠΑΣΜΕΝΟ σύστημα, που αντί να αναπτύσσει τις επιστήμες, αναπτύσσει κι εκκολάπτει κάθε λογής λαμόγια και αχυράνθρωπους! Με αρκετές εξαιρέσεις όμως οι οποίες ουδέποτε έσωσαν την κατάσταση!
Εάν κάποιος θέλει να μιλήσει ειλικρινά, πρέπει να παραδεχτεί ότι τα Ελληνικά πανεπιστήμια, είναι χειρότερα κι από μπουρδέλα!
Τουλάχιστον στα μπουρδέλα υπάρχει, ιεραρχία, ταμείο και ανάπτυξη! Στα πανεπιστήμια δεν υπάρχει καν αυτό!!!
Τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα, έχουν μετατραπεί σε γιάφκες που ασχολούνται με ότι θες εκτός τις επιστήμες!
Κερδισμένα από όλο αυτό το σάπιο σύστημα, βγαίνουν τα κόμματα της Αριστεράς γιατί μπορούν να παράγουν το απόλυτο τίποτα με μπόλικο καθόλου! Για το πόπολο αυτό!
Γιατί οι αριστεροί αρέσκονται στο να σπουδάζουν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια του Εξωτερικού και να έρχονται εδώ και να κουνάν τα πανάκριβα πτυχία τους! Σε ποιους; Μα σε αυτούς που έχουν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε καραγκιόζ μπερντέ!
Οι αριστεροί και γενικώς οι φραγκάτοι, στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά λύκεια και μετά σε πανεπιστήμια του Εξωτερικού!
Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ
Ενώ αναγκάζουν τους υπόλοιπους, να φοιτούν σε κτήρια που τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τα κοτέτσια!
Ενώ οι καθηγητάδες, όσο πιο άχρηστοι και εκτός πραγματικότητας είναι, τόσο πιο πολύ χαιδεύονται από το τραμπούκικο σύστημα που καπηλεύεται τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα!
Μπορεί να ασκώ δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και ειδικά στην Κεραμέως, αλλά στο ζήτημα της φύλαξης των Πανεπιστημίων είμαι μαζί τους!
Και όχι απλά είμαι μαζί τους αλλά κάτι παραπάνω!!!
Θεωρώ, ότι για να ξεβρωμίσουν τα … κοτέτσια και να φύγει η κοπριά του Αυγεία, δεν αρκεί η Αστυνομία!
Οι ιδιώτες σεκιουριτάδες δεν μπορούν να κάμουν απολύτως τίποτα!
Παρά να κάνουν τους τροχονόμους στους διάφορους τσογλαναρέους που έχουν μετατρέψει τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα σε παραρτήματα της Κόζα Νόστρα!
Η άποψή μου είναι, ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και μάλιστα ειδικά εκπαιδευμένη!
Θεωρώ ότι στο σώμα αυτό της ΕΛ.ΑΣ., πρέπει να ιδρυθεί μια νέα ομάδα, η οποία πρέπει να λάβει μια νέα ειδικότητα αστυνομικού: ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΑ !!!
Ο Μπόγιας ο οποίος θα κυκλοφορεί στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και θα μαζεύει από μέσα, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, όλα τα κοπρόσκυλα που πουλάνε από χασίσια μέχρι και κλεμμένα αυτοκίνητα!!!
Και να θυμάστε: Εχω 2 πτυχία από Ελληνικά Πανεπιστήμια και ένα από πανεπιστήμιο του Εξωτερικού!
Εχω ζήσει τις διαφορές και ξέρω πολύ καλά τι λέω: Μπόγιας με απόχη χρειάζεται για να ξεβρομίσει η κοπριά…
ΥΓ.
Η φωτό που σας έβαλα είναι από τις καλύτερες μέρες της ΑΣΟΕΕ. Δεν έβαλα καμία από τις χειρότερες γιατί μας παρακολουθούν και τα λαμόγια του Ερντογάν, που εν πολλοίς χρηματοδοτούν το μπάχαλο και τον διασυρμό των εκπαιδευτικών μας ιδρυμάτων και συνεπώς και της χώρας!!

 

 

Πηγή

Προβολές : 549


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα