Ποια Ελλάς θα υψώσει το ανάστημά της στην ερχόμενη γεωπολιτική καταιγίδα;

Ποια Ελλάς θα υψώσει το ανάστημά της στην ερχόμενη γεωπολιτική καταιγίδα;

5 Μαΐου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ποια Ελλάς θα υψώσει το ανάστημά της στην ερχόμενη γεωπολιτική καταιγίδα;

Η Ελλάς οφείλει να προασπίσει τα εθνικά της δίκαια και συμφέροντα με την ανάπτυξη ελληνικής οικονομίας, ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων και ελληνικής γεωπολιτικής τακτικής αξιοποιήσεως τής γεωγραφικής της θέσεως.

Να λάβουμε στα χέρια μας την λήψη των πολιτικών αποφάσεων και την εθνική μας κυριαρχία ξεσχίζοντας συμφωνίες υποτέλειας και κηδεμονίας.

Να θωρακίσουμε το Έθνος μας βαστώντας το ακέραιο μακριά από τούς διεθνείς ανταγωνισμούς, ώστε να ενισχύσουμε την εθνική μας παρουσία όταν οι εχθροί μας θα κοντύνουν.

Ποια Ελλάς θα υψώσει το ανάστημά της στην ερχόμενη γεωπολιτική καταιγίδα;

Στην εποχή τού κορωνοϊού και των σκυφτών ραγιάδων η πολιτεία έχει αφεθεί ανοχύρωτη από το ψευτορωμέϊκο που επιτηρεί τις νεοταξικές εντολές τού σιωνιστή παγκόσμιου δυνάστη.

Την ώρα που ο ασφυκτικός έλεγχος τού ελληνικού λαού διευρύνεται για λόγους υγειονομικούς όπως λένε οι ελληνόφωνοι εντολοδόχοι τής παγκοσμιοποίησης, η γεωπολιτική αυλή μας από το Ανατολικό Αιγαίο ίσαμε την Ανατολική Μεσόγειο και σε συνάρτηση με την Μαύρη Θάλασσα μπαίνει στο μάτι τού κυκλώνα για τον έλεγχο τού γεωφυσικού της πλούτου και τής παγκόσμιας κυριαρχίας.

Η δε Τουρκία σηκώνει το κεφάλι περιφερειακής υπερδύναμης και η Ελλάς σύρεται σε προσκυνήματα τού θρασύ Τούρκου.

Ο νεοταξικός παράγοντας θέλει να αξιοποιήσει τα αναλώσιμα προτεκτοράτα που διαθέτει στην περιοχή μας.

Σε αυτήν την χορεία έχει εντάξει την Ελλάδα των ψευτορωμιών και την Τουρκία.

Ο ψυχρός πόλεμος που έχει σημάνει ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ρωσία σηματοδοτεί την προεργασία για το άναμμα πολεμικής φλόγας στο δρόμο τής εγκατάστασης τής τυραννικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η αλαζονεία των αντίχριστων προσωρινών ισχυρών είναι επικίνδυνη.

Και η Τουρκία επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες προκειμένου να επιβάλλει τα νεοοθωμανικά της σχέδια, όταν η Πατρίδα μας είναι παραδομένη σε πωλητές εθνικής γης και ψυχής στη διάθεση των τυράννων τής οικουμένης.

Την ώρα λοιπόν που τα τεστ, οι εμβολιασμοί και τα ψηφιακά πιστοποιητικά βαστούν υποταγμένο το λαό, οι Τούρκοι πανηγυρίζουν για το τουρκολιβυκό σύμφωνο οριοθέτησης των χωρικών υδάτων που ανοίγει την οδό μέσα από το Αιγαίο και τα ελληνικά ύδατα στις έρευνες και την αρπαγή τού υδάτινου γεωφυσικού μας πλούτου έως την Ανατολική Μεσόγειο.

Ο δε Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν θέτει την Κύπρο και τα κατεχόμενα εδάφη τής Μεγαλονήσου μας ως σημείο παρεμβάσεως τής Άγκυρας για την επιβολή των επεκτατικών της σχεδίων σε βάρος τού Ελληνισμού.

Το είπε ξεκάθαρα και το ψευτορωμέϊκο έσπευσε να προσέλθει στην Άγκυρα σε ένα διάλογο υποτελή και ναρκοθετημένο.

Με τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών να μιλάει στον υπουργό εξωτερικών τής Ελλάδος για την δήθεν τουρκική μειονότητα τής Ελεύθερης Θράκης μας αρνούμενος την ελληνική μουσουλμανική της προέλευση και για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας αρνούμενος τις τουρκικές απειλές και υπερπτήσεις.

Κι όλα τούτα, όταν οι Τούρκοι επιμένουν στην πολεμική πρόκληση στην περίπτωση που η Ελλάς επεκτείνει όπως δικαιούται από το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας τα χωρικά της ύδατα στο Αιγαίο στα 12 ναυτικά μίλια, με το ψευτορωμέϊκο να μένει προσηλωμένο στον διάλογο τής υποτέλειας.

Όχι, η Αληθινή Εθνικιστική Ελλάς δεν συνομιλεί με τούς κατακτητές ελληνικών εδαφών που γυρεύουν να αρπάξουν κι άλλα.

Η δική μας Αληθινή Ελλάς απαιτεί και μάχεται για την πλήρη απελευθέρωση όλων των προσωρινά σκλαβωμένων ελληνικών εδαφών με την συντριβή τής Τουρκίας.   

Να μάς λένε ότι θα μάς χτυπήσουν όποτε κρίνουν εκείνοι σκόπιμο κι εμείς να διαθέτουμε προσκυνοχάρτια.

Να ανοίγεται η πύλη τού Κάστρου μας σε κείνους που μάς στέλνουν ισλαμιστές λαθροεισβολείς, για να ακολουθήσουν ξωπίσω οι αντίχριστοι εντολείς που κλείνουν μέσω προδοτών εκκλησιές και κοινωνία όποτε θέλουν για να μάς μπολιάσουν και να διοικήσουν τα δήθεν λεύτερα έθνη με την σατανική παγκοσμιοποίηση.

Όχι, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, ο πιστός ελληνικός λαός και ο ένδοξος στρατός μας δεν θα σκύψουμε το κεφάλι.

Η φλόγα ξεκίνησε ήδη από το ουκρανικό ζήτημα και τις ρωσικές επαρχίες τής πρώην ανατολικής Ουκρανίας που έχουν αποσχιστεί στην Μαύρη Θάλασσα.

Οι στρατιωτικές ασκήσεις των νατοϊκών στρατευμάτων στην περιοχή δίνουν και παίρνουν με την εμπλοκή ακόμη και ελληνικής συμμετοχής.

ΗΠΑ και Ρωσία έχουν σχηματίσει ήδη τα αντίπαλα στρατόπεδα, δίνοντας και παίρνοντας μεταξύ τους κυρώσεις και απελάσεις.

Η δε κάθοδος στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ο πόθος των αντίπαλων δυνάμεων για οικονομικούς και για στρατιωτικούς σκοπούς γεωστρατηγικού ελέγχου.

Ο έλεγχος των Στενών στα Δαρδανέλια περνάει μέσα από την πορεία τού ουκρανικού ζητήματος και εν συνεχεία την στάση τής Τουρκίας.

Και η Αληθινή Ελλάς έχει κάθε όφελος να καταγγείλει τις τουρκικές διεκδικήσεις και να υψώσει τις δικές της δίκαιες απαιτήσεις, διότι όταν ο εχθρός πατάει σε δικό σου χώμα, εσύ Έλληνα συντρίβεις τον εχθρό σου πριν σε συντρίψει. Με εθνικό στρατηγικό σχέδιο και σωστή συμμαχική πολιτική.

Ποια Ελλάς όμως θα υψώσει το ανάστημά της στην ερχόμενη ήδη γεωπολιτική καταιγίδα;

Είναι η Ελλάς που θα θέσει σε εθνική αφύπνιση τα παιδιά της, σημαίνοντας τον εθνικό συναγερμό ψυχών και συνειδήσεων.

Είναι η Ελλάς που θα απαντήσει απέναντι στην παγκοσμιοποίηση με την ελληνοποίηση τής πολιτικής, τής κοινωνίας, τού πόθου για το ανθοβόλημα τής γης των πατέρων μας, για την αληθινή λευτεριά που λέγεται ισχύς Ελλήνων.

Κανείς εχθρός δεν είναι ανίκητος και κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο.

Το Λαϊκό και Εθνικιστικό μας Κίνημα βασίζει την αναγέννηση τής Ελλάδος μας μέσα από την ενότητα των Ελλήνων που διαθέτουν ακέραια την Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα.

Πράγμα που σημαίνει ότι οι ριψάσπιδες και το ψευτορωμέϊκο πρέπει να αποβληθούν από τις ζωές μας.

Κανένας διάλογος και καμία συνεργασία με κανέναν καταπατητή ελληνικής γης και με κανέναν ψευτοσύμμαχο που θέλει την Πατρίδα μας αλλοτριωμένο προτεκτοράτο των δικών του προθέσεων και τής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η Ελλάς οφείλει να προασπίσει τα εθνικά της δίκαια και συμφέροντα με την ανάπτυξη ελληνικής οικονομίας, ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων και ελληνικής γεωπολιτικής τακτικής αξιοποιήσεως τής γεωγραφικής της θέσεως.

Να λάβουμε στα χέρια μας την λήψη των πολιτικών αποφάσεων και την εθνική μας κυριαρχία ξεσχίζοντας συμφωνίες υποτέλειας και κηδεμονίας.

Να θωρακίσουμε το Έθνος μας βαστώντας το ακέραιο μακριά από τούς διεθνείς ανταγωνισμούς, ώστε να ενισχύσουμε την εθνική μας παρουσία όταν οι εχθροί μας θα κοντύνουν.

Τότε τα εμβόλια τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης και τού σιωνιστικού νεοταξισμού θα βυθιστούν στον πάτο τής αλαζονείας και η Αγία και Μεγάλη Ελλάς τής Ορθοδοξίας μας και τού Λαϊκού Εθνικισμού μας θα σκεπάσει με το σκήπτρο τής δικαιοσύνης την οικουμένη.

 

Πηγή

Προβολές : 368


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα