ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ / ΜΗΝΥΣΗ 330 ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ / ΜΗΝΥΣΗ 330 ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

3 Φεβρουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:623
Μοίρασέ το

Το βάρος της απόδειξης για την καταγγελία φέρουν η Επιτροπή του Ιδρύματος Corona,( η επιτροπή διευθύνεται από δικηγόρους με εμπειρία σε δικαστικές διαφορές και απο τα μέσα Ιουλίου 2020, ερευνά σε ζωντανές συνεδρίες που διαρκούν αρκετές ώρες, για ποιούς λόγους οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις επέβαλαν άνευ προηγουμένου περιορισμούς στο πλαίσιο των γεγονότων του κοροναϊού και τις συνέπειες που είχαν και έχουν αυτοί οι περιορισμοί για τους ανθρώπους

 

 

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αφορά : εξαπάτηση, κατάχρηση εξουσίας, παραβίαση του συντάγματος, απάτη, κακοποίηση προστατευόμενων, σωματική βλάβη, διαφθορά και εξαναγκασμό (Αυστριακών πολιτών).

Ολόκληρη η Μήνυση (330 σελίδες) με ολα τα αποδεικτικά στοιχεία / συνημμένα:

https://www.dropbox.com/…/Strafvergleich_KP24_Regierung… 

Επιβεβαίωση ποινικής καταγγελίας:

https://www.dropbox.com/s/eaxsrwl2hyz6uk3/EB [email protected]?dl=0

Τα έγγραφα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα και χωρίς περαιτέρω αίτηση.

Το βάρος της απόδειξης για την καταγγελία φέρουν η Επιτροπή του Ιδρύματος Corona,( η επιτροπή διευθύνεται από δικηγόρους με εμπειρία σε δικαστικές διαφορές και απο τα μέσα Ιουλίου 2020, ερευνά σε ζωντανές συνεδρίες που διαρκούν αρκετές ώρες, για ποιούς λόγους οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις επέβαλαν άνευ προηγουμένου περιορισμούς στο πλαίσιο των γεγονότων του κοροναϊού και τις συνέπειες που είχαν και έχουν αυτοί οι περιορισμοί για τους ανθρώπους ), “Γιατροί για διευκρινίσεις”(Ärzte für Aufklärung-στην Ελλάδα, απο λάθος μετάφραση, γνωστοί ως “Γιατροί για την αλήθεια”), και τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στην έρευνα που διεξήχθη τους τελευταίους 9 μήνες. (190 ένορκες βεβαιώσεις).

Ποινική υπόθεση εναντίον του Sebastian Kurz, του Rudolf Anschober, του Karl Nehammer, του Alexander Van der Bellen και όλων των μελών του Εθνικού Συμβουλίου. λόγω παραβίασης των Νόμων §83, §84, §92 StGB, §105, 108, §146, 147, 148 StGB, §302 StGB, §307a StGB.

George Koukias

Πηγή

Προβολές : 623


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα