Ποιος βιάζεται να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κολομβία , Μεξικό, Ισημερινό;

Ποιος βιάζεται να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κολομβία , Μεξικό, Ισημερινό;

10 Μαρτίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:433
Μοίρασέ το
Ποιος βιάζεται να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κολομβία , Μεξικό, Ισημερινό;
Όταν βλέπουμε σε βίντεο και πέρα απο κάθε αμφιβολίας τους ομαδάρχες των δικυκλιστών να καλούν τους άνδρες τους να ΄΄πάνε να γαμήσουν, να τους σκοτώσουν (τους διαδηλωτές)΄΄ κτλ έχουμε να κάνουμε με την εφαρμογή των εγχειριδίων διοίκησης των Αμερικάνων και Βρετανών περί εμψυχώσεως και δημιουργίας πνεύματος μονάδας εναντίον και ενώπιον του εχθρού.

Ίσως και να βολεύει μια προ-εμφυλιακή ατμόσφαιρα, να αποπροσανατολίζει τον κόσμο απο το παιχνίδι ενδοτισμού στο Αιγαίο και Κύπρο.

 

 

 

 

Επειδή πρέπει να ολοκληρωθεί η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, θα ζήσουμε προκλητικά γεγονότα και καταστάσεις μπαχαλοποίησης της Πατρίδας μας, με ανεξέλεγκτα εγκληματικά στοιχεία του παρακράτους, σε συνδυασμό με τους ψυχασθενείς “αστυνόμους”.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΧΑΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γράφει ο Greek Spirit

Οι ομάδες δικυκλιστών αστυνομικών εμφανίστηκαν πριν απο είκοσι χρόνια στις χώρες τις Λατινικής Αμερικής, χώρες οι οποίες μαστίζονται απο εγκληματικότητα η οποία μετατρέπει τη καθημερινότητα σε πόλεμο.

Οι ομάδες δικυκλιστών αστυνομικών στην λατινική Αμερική, εκπαιδεύτηκαν ως ομάδες οι οποίες λειτουργούν με  απελευθερωμένους  κανόνες εμπλοκής  .Το δόγμα δράσης τους είναι καθαρά στρατιωτικό και μάλιστα  προελεύσεως ΗΠΑ , εφόσον όλοι τα σώματα ασφαλείας των χωρών της λατινικής Αμερικής ακολουθούν πιστά το αμερικανικό στρατιωτικό δόγμα.

Όταν στην Ελλάδα η αδιαφορία των συμβατικών αστυνομικών να πατάξουν το έγκλημα έφτασε στο απόγειο της , με εξαίρεση την ΄Αμεση  Δράση , το γνωστό 100, κάποιοι σκέφτηκαν την εφαρμογή της δίκυκλης αστυνόμευσης και στην Ελλάδα.

Έτσι μεταφέρθηκε ατόφιο το δόγμα επιχειρήσεων της αστυνομίας της Κολομβίας, Μεξικού και άλλων διαλυμένων χωρών της νότιας Αμερικής , στην Ελλάδα .

Ωστόσο η Ελλάδα ούτε την εγκληματικότητα των χωρών αυτών έχει, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα, αλλά ούτε την διαλυμένη κοινωνική συνοχή αυτών.

Όταν βλέπουμε σε βίντεο και πέρα απο κάθε αμφιβολίας τους ομαδάρχες των δικυκλιστών να καλούν τους άνδρες τους να ΄΄πάνε να γαμήσουν, να τους σκοτώσουν (τους διαδηλωτές)΄΄ κτλ έχουμε να κάνουμε με την εφαρμογή των εγχειριδίων διοίκησης των Αμερικάνων και Βρετανών περί εμψυχώσεως και δημιουργίας πνεύματος μονάδας εναντίον και ενώπιον του εχθρού.

Αλλά μπορεί στην Κολομβία ο εχθρός να είναι οι ΄΄σικάριος΄΄ δηλαδή οι εκτελεστές των ναρκοβαρώνων, στην Ελλάδα ο εχθρός είναι πολίτες οι οποίοι ,ακόμα και αριστεροί , δε έχουν καμία σχέση με τους πιστολέρο των λατίνων.

Η εκπαίδευση και η τακτική  των δικυκλιστών είναι στρατιωτική και χρησιμοποιεί διδάγματα από τα πεδία των μαχών των στρατών των ΗΠΑ και των νοτιοαμερικάνων.

Όταν οι δικυκλιστές καταφθάνουν στο σημείο δράσης τότε το πρώτο που κάνουν είναι η δημιουργία εντυπώσεων μέσω της βίας προς κάθε κατεύθυνσης με στόχο την αποδιοργάνωση του ΄΄εχθρού΄΄ με το φόβο.

Γι αυτό και βλέπουμε να υβρίζουν και να χαστουκίζουν και γενικά να δημιουργούν ένα πανδαιμόνιο με άλλους αστυνομικούς να απειλούν, άλλους να χαστουκίζουν άλλους να κάνουν νομότυπη εξακρίβωση στοιχείων, άλλους να βγάζουν με τη βία πολίτες μέσα απο μαγαζιά , όλα αυτά μαζί ακριβώς για να δημιουργηθεί ένα χάος στο οποίο οι αστυνομικοί είναι οι κυρίαρχοι και αυτό για να κρύψουν την μεγαλύτερη αδυναμία τους που δεν είναι άλλη απο το ότι μόλις έχουν καταφθάσει και δεν έχουν οργανώσει την άμυνα τους στο έδαφος.

Τα ΜΑΤ πάντα έχουν χρόνο να διασφαλίσουν το έδαφος που καταλαμβάνουν, έχουν σαφή περίμετρο και σαφές μέτωπο και κινούνται με άλματα απωθώντας σαν ΄΄σκούπα΄΄ τους διαδηλωτές.

Οι δικυκλιστές δεν έχουν χρόνο να οργανώσουν τη άμυνα τους στο σημείο που μόλις έχουν καταφθάσει και η μόνη τους άμυνα είναι η δημιουργία τρόμου και εντυπώσεων με χρήση βίας ακόμη και εναντίον γυναικών.

Με άλλα λόγια και εάν μεταφράζαμε την τακτική των δικυκλιστών με στρατιωτικούς όρους θα λέγαμε ότι διαθέτουν ταχυκινησία χωρίς όμως θωράκιση και ισχύ πυρός γιαυτό και η επέμβαση τους στο πεδίο της μάχης πρέπει να συνοδεύεται απο υπέρμετρη βία και προπέτασμα βίας για να φοβηθεί ο εχθρός.

Το ερώτημα είναι ποιος θεωρεί τους διαδηλωτές ως εχθρό ο οποίος πρέπει να αντιμετωπισθεί με αθέμιτα μέσα.

Ποιος βιάζεται να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κολομβία , Μεξικό, Ισημερινό;

Η ομάδα δικυκλιστών που παραλίγο να θρηνήσει θύμα το βράδυ της 9ης Μαρτίου στη Νέα Σμύρνη, ιδρύθηκε για να μπορεί να επεμβαίνει τάχιστα εναντίον των καταδρομικών των μπαχαλάκηδων στο κέντρο της Αθήνας. Η ομάδα αυτή έχει μεγάλη πείρα αλλά και πληροφορίες για την δράση των αριστεριστών στην Αθήνα .

Η ομάδα αυτή έχει ταχυκινησία , και αρχικά είχε ως στόχο την καταστολή της δράσης των μπαχαλάκηδων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Η αποστολή της ομάδας αυτής στη Νέα Σμύρνη δείχνει ότι η κυβέρνηση θεωρεί όλους τους διαδηλωτές  ως στρατευμένους μπαχαλάκηδες κάτι που δείχνει ότι ο πρωθυπουργός θέλει να πολώσει την κατάσταση και να επιταχύνει τον διχασμό της κοινωνίας.

Ίσως και να βολεύει μια προ-εμφυλιακή ατμόσφαιρα, να αποπροσανατολίζει τον κόσμο απο το παιχνίδι ενδοτισμού στο Αιγαίο και Κύπρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις ειδικές μονάδες της αστυνομίας συνεχώς προσλαμβάνονται νεοι άνδρες την στιγμή που στις Ένοπλες Δυνάμεις ο μέσος όρος ηλικίας είναι άνω των 40 ετών.

Ακριβώς επειδή οι κυβερνώντες εχουν προ αποφασισει την παράδοση του Αιγαίου και της Θράκης, κάτι το οποίο δεν χρειάζεται στρατό, προσλαμβάνουν αστυνομικούς για να δημιουργούν κλίμα πόλωσης και ακραίας καταστολής που αποπροσανατολίζει τον κόσμο .

Οι κυβερνώντες έχουν αποδείξει ότι εκεί που έχουν συμφέρον διαθέτουν και πόρους και εκπαίδευση, όπως στους χαστουκορίχτες αστυνομικούς.

Εκεί όμως που δεν έχουν συμφέρον, όπως οι Ένοπλες Δυνάμεις, ασκούν επιμελημένη αδιαφορία.

 

 

Πηγή

Προβολές : 433


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα