Πολιτική «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων από τον Ο.Η.Ε.! Προ των πυλών κοσμογονικές αλλαγές (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολιτική «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων από τον Ο.Η.Ε.! Προ των πυλών κοσμογονικές αλλαγές (ΒΙΝΤΕΟ)

27 Ιουνίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:599
Μοίρασέ το
 
«Στον 21ο αιώνα, οι κυβερνήσεις δεν είναι πλέον η μόνη πολιτική και εξουσιαστική πραγματικότητα. Χρειαζόμαστε ένα αποτελεσματικό πολυμερισμό, ο οποίος θα λειτουργεί ως εργαλείο παγκόσμιας κυβέρνησης όπου χρειάζεται».

 
 
 
 
Η παράνοια στο μεγαλείο της… είναι το γονιαδιακό DNA της λέπρας που απαιτεί το αίμα των λαών.
 
Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΟΗΕ, ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ…
 
ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
 
ΟΙ ΛΑΟΙ, ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Τι ειπώθηκε για τις εθνικές κυβερνήσεις

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες προέβη σε μία δήλωση «βόμβα», δείχνοντας πως βρισκόμαστε λίγο πριν από κοσμογονικές πολιτικές αλλαγές στον πλανήτη.

Ο Γκουτέρες ανέφερε πως ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με πολλές παγκόσμιες δοκιμασίες, κάνοντας αναφορά στον κορωνοϊό, χάρη στον οποίο επιβλήθηκαν παντού μέτρα περιορισμού παρά το γεγονός πως επιστήμονες έκριναν την όλη αντίδραση υπερβολική, στην οικονομική κρίση και σε πολλά άλλα, τα οποία, ενδεχομένως χρησιμοποιούνται ως αφορμές επιβολής διεθνιστικών πολιτικών.

Στο πλαίσιο πολιτικών σκανδάλων και αντιπαραθέσεων, ο ΓΓ του ΟΗΕ σημείωσε πως μειώνεται ολοένα και περισσότερο η εμπιστοσύνη των ανθρώπων προς τους πολιτικούς θεσμούς και γενικά προς την πολιτική.

«Σήμερα που γιορτάζουμε 75η επέτειο του ΟΗΕ, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά μας και να διαμορφώσουμε ξανά την διεθνή συνεργασία. Έχουμε ανάγκη από ένα πολυμερές περιεκτικό δίκτυο το οποίο φέρνει κοντά τον ΟΗΕ, τους περιφερειακούς οργανισμούς, τα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και την κοινωνία των πολιτών», σημείωσε και πέταξε την «βόμβα».

Ο Γκουτέρες υπογράμμισε πως τον 21ο αιώνα οι κυβερνήσεις πλέον δεν είναι μοναδική πολιτική δύναμη στον κόσμο , προτείνοντας παγκόσμια κυβέρνηση.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Στον 21ο αιώνα, οι κυβερνήσεις δεν είναι πλέον η μόνη πολιτική και εξουσιαστική πραγματικότητα. Χρειαζόμαστε ένα αποτελεσματικό πολυμερισμό, ο οποίος θα λειτουργεί ως εργαλείο παγκόσμιας κυβέρνησης όπου χρειάζεται».

Στην ουσία ο Γκουτέρες προτείνει μία παγκόσμια συνεννόηση με σκοπό μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα επιδιώξει να δώσει «λύσεις» στα υποτιθέμενα προβλήματα.

Όπως όμως γνωρίζουμε και σας έχουμε πληροφορήσει από το el.gr, σε περίπτωση που αυτή η παγκόσμια κυβέρνηση αποτύχει, τότε θα αντικατασταθεί από μία παγκόσμια δικτατορία αριστερού τύπου (συγκεντρωτισμός εξουσιών σε ένα κέντρο απόλυτης δύναμης), με τους ανθρώπους να έχουν πειστεί πως η Δημοκρατία αδυνατεί να αντιμετωπίσει το παγκόσμιο χάος που ήδη ξεκίνησε σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη και εξαπλώνεται με σταθερούς ρυθμούς.

 

 

 
 

 

Πηγή

Προβολές : 599


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα