Πολιτική κρίση στην Βρετανία για την καραντίνα. Λένε ΟΧΙ, 80 βουλευτές του Τζόνσον. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Πολιτική κρίση στην Βρετανία για την καραντίνα. Λένε ΟΧΙ, 80 βουλευτές του Τζόνσον. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

2 Νοεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:268
Μοίρασέ το

 

Πολιτική κρίση στην Βρετανία: Απειλούν με καταψήφιση του lockdown 80 βουλευτές των «Τόρις»

Στην ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Και φυσικά, όλα γίνονται κάτω από τις διαταγές του αρχηγού της ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

 

Πολιτική κρίση έχει ξεσπάσει στην Βρετανία καθώς μέχρι και 80 βουλευτές της κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον απείλησαν ότι θα καταψηφίσουν την Τετάρτη το lockdown που θα επιβληθεί στην χώρα.

Οι βουλευτές είναι οργισμένοι από την πολιτική μεταμόρφωση του Μπόρις Τζόνσον σε ότι αφορά την πολιτική που ακολουθάει για την πανδημία του κορωνοϊου.

Να σημειώσουμε πως οι «Τόρις» έχουν στην Βουλή πλειοψηφία 365 έδρες και η απαιτούμενη πλειοψηφία που απαιτείται να έχει ένα κόμμα στο αγγλικό κοινοβούλιο είναι 326 έδρες.

Συνεπώς οι 80 βουλευτές αποτελούν «πονοκέφαλο» για τον Μπόρις Τζόνσον.

 
 

Ο Συντηρητικός ηγέτης αναμένεται να πει ότι «μοντέλα των επιστημόνων μας υποδεικνύουν ότι αν δε δράσουμε τώρα, θα μπορούσαμε να δούμε θανάτους το χειμώνα που θα είναι διπλάσιοι ή και περισσότεροι σε σύγκριση με του πρώτου κύματος».

Παρόλα αυτά, η αναγγελία του lockdown έχει εξοργίσει δεκάδες βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που θεωρούσαν υπερβολικά ακόμα και τα μέτρα που ήδη εφαρμόζονται.

Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα, έως και 80 βουλευτές έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους με το lockdown με ορισμένους να απειλούν ότι θα το καταψηφίσουν στην ψηφοφορία της Τετάρτης.

Ο κ. Τζόνσον θα πει ότι στο τέλος των τεσσάρων εβδομάδων διάρκειας του lockdown στις 2 Δεκεμβρίου η κυβέρνηση θέλει να επαναφέρει το σύστημα των τριών βαθμίδων περιορισμών ανάλογα με την επιδημιολογικη εικόνα ανά περιοχή.

 

Η φράση αυτή αποσκοπεί στο να κατευνάσει τις ανησυχίες των βουλευτών του μετά από τη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας Μάικλ Γκόουβ την Κυριακή ότι το lockdown θα παραταθεί αν κριθεί αναγκαίο.

 

Πηγή

Προβολές : 268


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα