Πολύ εκρηκτική είδηση από τη Γαλλία: Σήμερα, ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης προετοιμάζεται από τον Αμερικανογερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, με την υποστήριξη χιλιάδων δικηγόρων παγκοσμίως.

Πολύ εκρηκτική είδηση από τη Γαλλία: Σήμερα, ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης προετοιμάζεται από τον Αμερικανογερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, με την υποστήριξη χιλιάδων δικηγόρων παγκοσμίως.

27 Φεβρουαρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,378
Μοίρασέ το

Σήμερα, προετοιμάζεται ένα δεύτερο Δικαστήριο της Νυρεμβέργης, στο οποίο θα συσταθεί μια «συλλογική αγωγή» από τον Αμερικανογερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich (υπό την προστασία χιλιάδων δικηγόρων παγκοσμίως), ο οποίος μηνύει έτσι το σκάνδαλο Covid-19 που θεσμοθετείται από το Νταβός.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Reiner Fuellmich ήταν ο δικηγόρος που ήταν σε θέση να καταδικάσει τον γίγαντα αυτοκινήτων Volkswagen στην περίπτωση των καταλυτών που συζητήθηκαν.

Και αυτός είναι ο ίδιος δικηγόρος που κατάφερε να καταδικάσει την Deutsche Bank ως εγκληματική εταιρεία.

 

Σύμφωνα με τον Reiner Fuellmich, όλες οι περιπτώσεις απάτης σε γερμανικές εταιρείες είναι πενιχρές σε σύγκριση με τις ζημιές που προκλήθηκαν και εξακολουθούν να προκαλούνται από την κρίση covid 19.

Αυτή η κρίση covid-19 θα πρέπει να μετονομαστεί σε «σκάνδαλο Covid-19» και όλοι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να διωχθούν ποινικά για αστικές ζημίες που προκαλούνται από χειραγώγηση και πλαστά πρωτόκολλα δοκιμών.

Για το λόγο αυτό, ένα διεθνές δίκτυο εταιρικών δικηγόρων θα διαπραγματευτεί τη μεγαλύτερη περίπτωση όλων των εποχών, το σκάνδαλο απάτης Covid-19, το οποίο έχει γίνει πλέον το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας όλων των εποχών. Με πρωτοβουλία μιας ομάδας Γερμανών δικηγόρων, εγκαινιάστηκε εξεταστική επιτροπή covid-19 για την υποβολή διεθνούς συλλογικής αγωγής σύμφωνα με το αγγλοσαξονικό δίκαιο.

Ο Reiner Fuellmich είναι ο δικηγόρος που βοήθησε στην καταδίκη του γίγαντα αυτοκινήτων Volkswagen για τους τροποποιημένους καταλύτες.
Και είναι ο ίδιος δικηγόρος που κατάφερε να καταδικάσει την Deutsche Bank ως εγκληματική επιχείρηση.
Η Deutsche Bank συμφώνησε να πληρώσει περισσότερα από 130 εκατομμύρια δολάρια για να επιλύσει/ εξαγοράσει την υπόθεση λόγω ξένων πρακτικών διαφθοράς και υποθέσεων απάτης.

Ο COVID19 γίνεται περίπτωση του αιώνα

Τώρα αντιμετωπίζει την επόμενη δουλειά του.
Η δουλειά μιας ζωής, υποστηριζόμενη από χιλιάδες δικηγόρους και ειδικούς παγκοσμίως.
Σύμφωνα με τον Reiner Fuellmich, όλες οι απάτες από γερμανικές εταιρείες δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τη ζημιά που έχει προκαλέσει και εξακολουθεί να προκαλεί αυτή η απάτη Covid-19.
Αυτή η κρίση covid-19 θα πρέπει να μετονομαστεί σε «σκάνδαλο Covid-19» και όλοι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να διωχθούν ποινικά για αστικές ζημίες που προκύπτουν από χειραγώγηση και πλαστά πρωτόκολλα δοκιμών.
Ως εκ τούτου, ένα διεθνές δίκτυο εταιρικών δικηγόρων θα προσφύγει στη μεγαλύτερη παράνομη υπόθεση όλων των εποχών, δηλαδή το σκάνδαλο απάτης Covid-19 που έχει γίνει από τότε το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ποτέ.

Με πρωτοβουλία μιας ομάδας Γερμανών δικηγόρων, συστάθηκε εξεταστική επιτροπή covid-19 με στόχο τη δημιουργία συλλογικής δράσης σε διεθνές επίπεδο βάσει του αγγλοσαξονικού δικαίου.

Το σκάνδαλο Covid-19 δεν ήταν ποτέ θέμα υγείας

Ο Δρ Fuëlmich στις 15 Φεβρουαρίου 2020:

«Οι ακροάσεις εκατοντάδων επιστημόνων, γιατρών, οικονομολόγων και δικηγόρων διεθνούς φήμης, μεταξύ άλλων, που έχουν διεξαχθεί από την Εξεταστική Επιτροπή του Βερολίνου για την υπόθεση Covid-19 από τις 7 Οκτωβρίου 2020 έχουν πλέον δείξει με πιθανότητα να προσεγγίσουν την 100% βεβαιότητα ότι το σκάνδαλο Covid-19 δεν ήταν ποτέ ζήτημα υγείας».
Οι συνεδρίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://corona-ausschuss.de/sitzungen/
“Αντίθετα, ήταν θέμα ενίσχυσης της εξουσίας, η οποία αποκτήθηκε παράνομα με εγκληματικές μεθόδους της διεφθαρμένης “κλίκας του Νταβός”, μεταφέροντας τον πλούτο του πληθυσμού στα μέλη του Νταβός στις πλάτες, μεταξύ άλλων, μικρών, και ειδικά μεσαίων επιχειρήσεων”.
Το συμπέρασμα της επιτροπής είναι ότι το Covid-19 χρησιμοποιείται ως εκτροπή από επιχειρηματικές και πολιτικές “ελίτ” με στόχο τη μετατόπιση των μεριδίων αγοράς και του πλούτου από τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε παγκόσμιες πλατφόρμες όπως η Amazon, η Google, η Uber και άλλες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας και πολυεθνικές. (πηγή) Δεν μπορώ να το κάνει αυτό.
“Πλατφόρμες όπως η Amazon, η Google, η Uber και άλλες μεγάλες τεχνολογίες έχουν αποκτήσει τα μερίδια αγοράς και τον πλούτο τους”, δήλωσε ο Fuelmich.
Έφεση για ακύρωση της έγκρισης εμβολιασμού, που κατατέθηκε κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αγωγή στη Νέα Υόρκη σχετικά με το καθεστώς των εξετάσεων PCR, γερμανικές αγωγές, καναδικές αγωγές, αυστραλιανές αγωγές, αυστριακές αγωγές, αγωγές ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
“Έχουμε δει αυτό που έχει επιβεβαιωθεί ξανά και ξανά: η επικινδυνότητα του ιού είναι περίπου η ίδια με αυτή της εποχικής γρίπης, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για νέο ιό ή αν απλά αντιμετωπίζουμε πανδημία Covid-19 που μετονομάστηκε σε γρίπη”
Εν τω μεταξύ, οι εξετάσεις PCR του Ντρόστεν δεν μπορούν να μας πουν τίποτα για μολυσματικές λοιμώξεις. Η δοκιμή είναι απλά αναμφισβήτητα αποδεδειγμένη ΔΕΝ γίνεται για αυτό και δεν είναι ικανή για αυτό.
Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, οι βλάβες στην υγεία και την οικονομία που προκαλούνται από τα αντιολιβιοτικά μέτρα είναι τόσο καταστροφικές που είναι απαραίτητο να μιλήσουμε για ένα ιστορικά μοναδικό επίπεδο καταστροφής.
Προκειμένου να πανικοβληθεί ο πληθυσμός, θεσπίστηκαν επικίνδυνα και επιβλαβή μέτρα περιορισμού (ακόμη και από τον ΠΟΥ), όπως η υποχρεωτική χρήση μιας άχρηστης και επικίνδυνης μάσκας προσώπου και η κοινωνική αποστασιοποίηση. Άχρηστος και αντιπαραγωγικός. Έτσι, ο πληθυσμός ήταν “έτοιμος” για τις ενέσεις.
Ο παγκόσμιος πληθυσμός χρησίμευσε ως ινδικά χοιρίδια για αυτές τις πειραματικές ενέσεις γονιδίων, τόσο σταδιακά όσο και εξαιρετικά γρήγορα.
Εν τω μεταξύ, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, και όχι μόνο δικηγόροι, απαιτούν, εκτός από την άμεση λήξη αυτών των θανατηφόρων μέτρων, δικαστικό έλεγχο από ένα πραγματικά ανεξάρτητο διεθνές δικαστήριο, το οποίο θα βασίζεται στις δίκες της Νυρεμβέργης.
Ένα παράδειγμα ενός τέτοιου αιτήματος από τον Άγγλο γιατρό Δρ Vernon Coleman βρέθηκε στο YouTube, αλλά έχει διαγραφεί: https://www.youtube.com/watch?v=T3DNV7v5i74&feature=youtu.be
(πιστεύουμε ότι είναι αυτό το βίντεο, κόκκινο)
Επιπλέον, μια συνέντευξη με έναν πληροφοριοδότη από ένα γηροκομείο του Βερολίνου δείχνει ότι από τα 31 άτομα που εμβολιάστηκαν εκεί, μερικά με εξαναγκασμό και πραγματική βία παρουσία στρατιωτών της Bundeswehr, ενώ η (άχρηστη) “δοκιμή” τους ήταν αρνητική πριν από τον εμβολιασμό. Οκτώ άνθρωποι έχουν πλέον πεθάνει και 11 άνθρωποι έχουν σοβαρές παρενέργειες.

Τι πραγματικά διακυβεύεται;

 

Για να κατανοήσουμε πλήρως τι διακυβεύεται με αυτό το νέο δικαστήριο της Νυρεμβέργης για να δοκιμάσουμε το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών, πρέπει να ξεκινήσουμε με το ψέμα του Drosten και το έγγραφο Corman-Drosten για το τεστ PCR στο όνομα του Νταβός.
Ένα από τα πιο αγενή ψέματα στην ιστορία που έχει κάνει μια απίθανη ποσότητα ζημιάς και όλα συνδέονται με αυτό.
Ο Dan Klaus Schwab, ο μεγάλος αρχιτέκτονας αυτής της γιγαντιαίας κατάστασης ομηρίας, οι χορηγοί της οικονομικής ολιγαρχίας, οι πολιτικοί που ήταν επικεφαλής της ΕΕ οπλισμένοι με την εφαρμογή των οδηγιών του Drosten και του ΠΟΥ, ήταν αυτό που οδήγησε όλες τις δυτικές κυβερνήσεις να λάβουν τις καταστροφικές αποφάσεις σχετικά με τον περιορισμό, την απαγόρευση κυκλοφορίας, την υποχρεωτική ένδυση μάσκας, την κοινωνική αποστασιοποίηση και άλλα δρακόντεια μέτρα κατά του κινδύνου μη ύπαρξης.
Επιπλέον, οι άνθρωποι παρακινούνται να εμβολιαστούν με βάση ένα ψέμα.
Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, οι κυβερνήσεις θα αναγκάσουν τους λαούς. Άμεσα ή έμμεσα.
“Αυτές είναι οι αλήθειες που θα απομακρύνουν τις μάσκες των υπευθύνων για τα εγκλήματα που διεπράχθησαν”, ανέφερε.
Έμμετρος καυσίμου,
Και στους πολιτικούς που είχαν πίστη σε αυτές τις διεφθαρμένες μορφές, λέει:
“Αυτά τα γεγονότα μπορεί να αποτελέσουν άλλη μια σωτηρία για αυτούς, η οποία μπορεί να τους βοηθήσει να διορθώσουν τα πράγματα και να πυροδοτήσουν την πολυαναμενόμενη επιστημονική συζήτηση του κόσμου, ώστε να αποτρέψουν και αυτά να συγκριθούν και να δικαστούν με αυτούς τους εγκληματίες τσαρλατάνοι”.

Ο διεθνής νομικός συνασπισμός θα τεθεί σε λειτουργία αυτό το μήνα.

Η επιτροπή προσπαθεί επίσης να λάβει προστατευτικά μέτρα, όπως η προστασία των περιφερειακών γεωργικών διαρθρώσεων, η εξασφάλιση περιφερειακού νομίσματος για να αποτραπεί η κατανομή ενός νέου νομίσματος “από ψηλά” και η προσπάθεια ανοικοδόμησης ενός νέου τοπίου μμε το οποίο παρέχει πραγματικά ανεξάρτητες πληροφορίες. (πηγή)
Δεν μπορώ να το κάνει αυτό.
Όλα τα καθίσματα (41 τεμάχια):

Πηγή: uncutnews.ch

 

Πηγή

Προβολές : 1,378


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα