Πολύ ζοφερό έως και τρομακτικό, αλλά σ’ αυτόν τον πλανήτη ειδικά αυτή την εποχή, ποτέ μη λες ποτέ... Είναι όλα ένα γιγαντιαίο όπλο κατά της ανθρωπότητας και ανήκουν στους Elon Musk και Jacob Rothschild.

Πολύ ζοφερό έως και τρομακτικό, αλλά σ’ αυτόν τον πλανήτη ειδικά αυτή την εποχή, ποτέ μη λες ποτέ... Είναι όλα ένα γιγαντιαίο όπλο κατά της ανθρωπότητας και ανήκουν στους Elon Musk και Jacob Rothschild.

5 Αυγούστου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Πολύ ζοφερό έως και τρομακτικό, αλλά σ’ αυτόν τον πλανήτη ειδικά αυτή την εποχή, ποτέ μη λες ποτέ... Είναι όλα ένα γιγαντιαίο όπλο κατά της ανθρωπότητας και ανήκουν στους Elon Musk και Jacob Rothschild.

 

Δεν ήθελα να το δω κατάματα, αλλά…

Ετοιμάζουν έναν πόλεμο που δεν μπορούμε να κερδίσουμε… έναν πόλεμο μηχανών ενάντια στην ανθρώπινη φυλη.
Ειναι ο επερχόμενος πόλεμος ΑΙ (τεχνητης νοημοσύνης)

Πολύ ζοφερό έως και τρομακτικό, αλλά σ’ αυτόν τον πλανήτη ειδικά αυτή την εποχή, ποτέ μη λες ποτέ... Είναι όλα ένα γιγαντιαίο όπλο κατά της ανθρωπότητας και ανήκουν στους Elon Musk και Jacob Rothschild.
Αυτός ο πόλεμος που έρχεται, δεν αντιμετωπίζεται με ανθρώπινα μέσα.
Μόνον με την παρέμβαση του Θεού.
Οι σατανιστές, δουλεύουν χιλιάδες χρόνια μεθοδικά, για να φτάσουν σ’ αυτό που ζούμε σήμερα και τα χειρότερα που ούτε καν μπορούμε να διανοηθούμε.
Ας ελπίσουμε πως δεν θ’ αφήσει το ανθρώπινο γένος να εξαφανιστεί ή να αφανιστεί και να απομείνουν ελάχιστοι απόλυτα υποταγμένοι και πλήρως ελεγχόμενοι από σατανικά μυαλά.
Καλλιόπη Σουφλή

What Is Hyperloop and When Will It Be Ready? | Discover Magazine

Σε κάποιο βίντεο που πήγα να δω, είδα το σχολιο ενός χρήστη που παραθέτω εδώ μεταφρασμένο

(ονομα χρηστη)  Fritz_Freud 

Για μένα πρώτα:
Κατέθεσα αίτηση για πατέντα προ 15ετιας για νέα τεχνολογία μεταφοράς. Ενα τρένο ικανό να πιάνει 10.000 χλμ/ώρα με μόνο καυσιμο το νερό.

Ο Elon Musk αντέγραψε την τεχνολογία μου, την έκανε χειρότερη και την ονόμασε the hyperloop.

Εκτοτε η ζωή μου διαλύθηκε σε σημείο χωρίς επιστροφή, πράγμα που σχεδιάστηκε. Αλλά παρακολουθούσα στενά τον Μασκ και ένωσα τα κομμάτια του πάζλ που με περίμενε.  

Πρόσφατα πήρα άλλες πληροφορίες για τα νανοσωματίδια στην ένεση που σχηματίζουν “φιλέ” (δίχτυ) γύρω από τον εγκέφαλο.

Αυτό ήταν το τελευταίο συστατικό-κλειδί για να ολοκληρωθεί η εικόνα, που αν μη τι άλλο αναστατώνει…

Η τεχνολογία ονόματι
Neural Lace Neural Link Starlink SpaceX Boston Dynamics και το Freescdale Semiconductor είναι όλα ένα γιγαντιαίο όπλο κατά της ανθρωπότητας και ανήκουν στους Elon Musk και Jacob Rothschild.

 Ετοιμάζουν έναν πόλεμο που δεν μπορούμε να κερδίσουμε… έναν πόλεμο μηχανών ενάντια στην ανθρώπινη φυλη. Ειναι ο επερχόμενος πόλεμος ΑΙ (τεχνητης νοημοσύνης)

Μπορεί να αγνοήσετε αυτο το μήνυμα για κάτι που θα σας αφανίσει αλλά σας διαβεβαιώ πως ισχύει.
Διαγράφτηκα από το διαδίκτυο επειδή ξέρω πράγματα που σιγουρα άλλοι δε γνωρίζουν. Γι’αυτό στέλνω αυτό το μήνυμα σε όσους μπορώ, γιατί όλοι πρέπει να ξέρουν.

Οι κατευθυντήριες πλάκες της Γεωργίας, υπάρχει λόγος που υπάρχουν.

Αυτό ειναι μήνυμα για όλους, γι’αυτό παρακαλώ κοινοποιείστε το.
Το πρόβλημα δεν είναι ο κορώνα, το πρόβλημα είναι χειρότερο.
Μην κάνετε ποτέ τεστ ουτε ένεση. Σταθείτε στο ύψος σας
και βοηθήστε ο ένας των άλλον. Το δικαίωμα της αντίστασης
ειναι φυσικό και ανθρώπινο. Χρησιμοποιείστε το.

Το φαινόμενο του μαγνητισμού που βλέπουμε σε ορισμένους ειναι
το αποτέλεσμα της αυτόματης συγκέντρωσης των νανοσωματιδίων
που χρησιμοποιούν τον μαγνητισμό για να συγκεντρωθούν.
(δείτε το βίντεο εδω )
Αυτό γίνεται με την πόλωση κάποιων περιοχών -θετικό/αρνητικό.
Όσο περισσότερα συγκεντρώνονται σε μια αλυσίδα, τόσο μεγαλύτερη η ροή του
ηλεκτρικού ρεύματος και τόσο μεγαλύτερο το μαγνητικό πεδίο.
Γι’αυτό δυναμώνει το μαγνητικό πεδίο όσο περνάει ο χρονος.

Είναι όλα αυτά μέρος ενός διαβολικού σχεδίου που περιλαμβάνει:
Neural Lace, Neuralink, Starlink, SpaceX, Boston Dynamics και Freescale Semiconductor

Neural Lace:
Αυτη η τεχνολογία ειναι μέσα στις λεγόμενες ενέσεις “εμβολίων”
Ο ιδιος ο Elon Musk είπε ότι είναι ένα “στρώμα” που θα’χει πρόσβαση στον εγκέφαλο και θα τον συνδέει στο NeuralLink.
Τα νανοσωματίδια σχηματίζουν ιστό γύρω απ’τον εγκέφαλό σας για να “πιάνει” εγκεφαλικά κύματα και να στέλνει πληροφορία στον εγκέφαλο. Δουλεύει αμφίδρομα. Χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία με τον ηλεκτροεγκεφαλογράφο και τα κράνη PSI της ιαπωνικής σέκτας/κάλτας Aum Shinrikyo.

NeuralLink:

Το Neural Link “πιάνει” τις συχνοτητες από το NeuraLLace και τις
ενισχύει/μεγενθύνει. Είναι το τσιπάκι μέσα στον εγκέφαλό σας
που έταξαν τα καλόπαιδα του Ροκεφέλερ και ανέφερε ο Aaron Russo. Επίσης τα μεταφράζει σε χρήσιμα στοιχεία. Δρα και με εκπομπές για να προγραμματίσει τον εγκέφαλο.
Και συνδέει τον εγκέφαλο με το δίκτυο Starlink 5G
ώστε να ελέγχεστε εξ αποστάσεως.

Starlink

Το Starlink ειναι πάνω από 40.000 δορυφοροι που ακτινοβολουν
στη Γη, 5G. Μπορεί να δράσει και ως σύστημα χειραγώγησης καιρου σαν το Ηaarp.

Αυτή η τεχνολογία ειναι πανομοιότυπη με ενεργό σύστημα άρνησης
για τον έλεγχο πλήθους. Η μόνη διαφορά ειναι η ενεργειακή απόδοση, η οποία αν ειναι μεγάλη, μπορεί να γινει θανατηφόρα..
Κι αφού έχει κεραίες κατευθυνσης, που σημαίνει ότι στοχεύεις τους πολλούς σε ένα σημείο, δεν απέχει και πολύ από το death ray του Τέσλα, μπορεί μάλιστα να είναι και πολύ χειρότερο…

 Την απόσταση “ασφαλείας” του 1.5 μ. δήθεν λόγω Κόβιντ,
τη χρειάζεται στο σύστημα για προσωπική αναγνώριση.
Το Starlink είναι η ραχοκοκαλιά του επερχόμενου πολέμου ΑΙ (τεχν. νοημοσύνης) λόγω των στοιχείων εμβέλειας που χρειάζονται…
Δεν πρέπει να επιτραπεί να ολοκληρωθεί αυτό.

SpaceX
Σύστημα παράδοσης για το Starlink.
Επίσης, μπορεί να φτιάξουν “πόλη στον ουρανο” σαν τα Ηλύσια, σχεδιάζοντας τη διαφυγή τους απο τον πλανητη που σκοπεύουν να καταστρέψουν.
Αν πετάξεις drones στον εναέριο χώρο τους, πρέπει να ακυρώσουν την επιχειρηση πράγμα που επιβραδύνει τη μετακίνηση τους.
Το Starlink δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί.

Boston Dynamics (δυναμική Βοστώνης)
Ενα “υποκατάστημα” της DARPA που πουλήθηκε στον Elon Musk στον οποίο ανήκουν όλα τα παραπάνω και φτιάχνει αυτόνομα ρομπότ. Το ένα λέγεται “Ατλας” και θυμίζει κάποια ταινία, αλλά να είστε βέβαιοι πως δεν είναι. Ηδη τοποθετούν τα ρομπότ-σκυλια της DARPA παντού. Αυτά που μας επιφυλάσσουν είναι πολύ χειρότερα.
Από αυτόνομα drones μέχρι φονιάδες ρομπότ της τεχνητής νοημοσύνης και ήδη εχουν εργοστάσια χωρίς άνθρωπο μέσα που αποκαλούνται Gigafactories. (ΓιγαΕργοστάσια). Ολα ανήκουν στον σατανικό Elon Musk. Και τα φτιάχνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Freescale Semiconductor

Το Freescale Semiconductor φτιάχνει τσιπ για πόλεμο με AI (τεχνητή νοημοσύνη)
Αυτό το τσιπ χρησιμοποιείται μέσα στα ΑΙ ρομπότ για να συνδέονται με το ψηφιακό πεδιό μάχης στο οποίο εσείς είστε η λεία των κυνηγών. Στην πτηση MH-370 επέβαιναν πάνω από 20 εργαζόμενοι της Freescale Semiconductor
Οι 4 εξ αυτών ειχαν το όνομά τους σε μια πατέντα για το νέο τσιπ που είναι επαναστατικό για τον πόλεμο με ΑΙ… Με το θάνατό τους, αυτός που έχει τώρα αυτή την πατέντα είναι ο Jacob Rothschild.
Οι Warren Buffet Richard Branson Klaus Schwab Bill Gates George Soros Elon Musk Rockefeller Rothschild Kissinger βρίσκονται πίσω από αυτό, ετοιμάζουν  τον πόλεμο ΑΙ που θα προκύψει γρήγορα αν δεν σηκώσετε ανάστημα. Αυτο δεν είναι παιχνιδι.

Ο εχθρός του εχθρού μου ειναι φίλος μου.
Επιμορφωθείτε και κοινοποιείστε αυτή την πληροφορία
Το Starlink δεν πρέπει να επιτραπεί ποτέ να ολοκληρωθεί.

============

ΣΧΟΛΙΟ

Πολύ ζοφερό έως και τρομακτικό, αλλά σ’αυτόν τον πλανήτη ειδικά αυτή την εποχή, ποτέ μη λες ποτέ… Θέλω να πω, μη διανοηθείτε να πειτε ότι το παραπάνω ειναι τραβηγμένο, γιατί κι αυτά που ζούμε σήμερα, αν σας τα έλεγε κάποιος πριν 3-4 χρόνια, χοντροτραβηγμένα θα τα λέγατε και αποκυήματα της φαντασίας άρρωστων και τρελαμένων συνωμοσιολόγων….

 

Πηγή

Προβολές : 920


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα