ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ “ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ” ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;;; Απαράδεκτη και παραληρηματική ανακοίνωση

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ “ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ” ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;;; Απαράδεκτη και παραληρηματική ανακοίνωση

29 Μαρτίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,320
Μοίρασέ το

ΓΕΕΘΑ: Σε κείμενο 100 λέξεων αναφώνησε «Βόρεια Μακεδονία» τρεις φορές όσα και τα F-16 που έστειλε στα Σκόπια!

Όταν στην ηγεσία των Ενόπλων (ή μήπως των ΑΟΠΛΩΝ) Δυνάμεων, αναρριχώνται ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΙ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ασυγκράτητος ο άγνωστος συντάκτης ανακοίνωσης του ΓΕΕΘΑ, αναφορικά με τα Σκόπια και τη «μεγάλη» σχεδόν «τεραστίων» διαστάσεων, επέτειο ενός χρόνου από την είσοδο της χώρας στο ΝΑΤΟ.

Μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό  του από την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, το ΓΕΕΘΑ αναφώνησε τρεις φορές τις λέξεις «Βόρεια Μακεδονία» σε ένα μικρό κείμενο όσα και τα F-16 που έστειλε στα Σκόπια για να το γιορτάσουν.

Ποιος θα περίμενε ότι από το «δεν πρόκειται να δεχτούμε κανένα όνομα Μακεδονία ή παράγωγό του» του Ανδρέα Παπανδρέου ότι θα φτάναμε στο σημείο το ίδιο το ΓΕΕΘΑ να αναφωνεί  σχεδόν με υπερηφάνεια το «Βόρεια Μακεδονία».

Όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από σημάδια της εθνικής συρρίκνωσης και της  πτώσης σε όλα τα επίπεδα της χώρας.

Και από ποιο ΓΕΕΘΑ; Αυτό που ο πολιτικός του προϊστάμενος το κόμμα δηλαδή της ΝΔ ως κυβέρνηση τώρα, είχε επικρίνει εντονότατα την συμφωνία στις Πρέσπες όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

«Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην «Βόρεια Μακεδονία» (επεξήγηση συντάκτη δηλαδή στην Δημοκρατία των Σκοπίων) για την επέτειο ενός έτους από την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και κατόπιν αιτήματος της, τρία Ελληνικά Μαχητικά αεροσκάφη F-16 πέταξαν άνωθεν των Σκοπίων.

Το ΓΕΕΘΑ με την υπογραφή και υλοποίηση του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας της Ελλάδας με την «Βόρεια Μακεδονία», την ανάληψη της αποστολής Αστυνόμευσης (Air Policing) του εναέριου χώρου της γείτονος χώρας, αλλά και την πραγματοποίηση δράσεων όπως η εκπαίδευση Τυποποίησης ΝΑΤΟ, η υπογραφή Συμφωνίας Αμοιβαίας Προστασίας Ανταλλασσόμενων Διαβαθμισμένων Πληροφοριών και η εκτέλεση πλήθους εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών, συμβάλει τα μέγιστα στην ομαλή και γρήγορη εξοικείωση της Δημοκρατίας της «Βόρειας Μακεδονίας» με τις διαδικασίες της Συμμαχίας.

Επιπρόσθετα οι ανωτέρω δράσεις ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και συμβάλλουν στη προαγωγή του ρόλου της Ελλάδας και των Ενόπλων Δυνάμεών της ως παράγοντα ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων.»

Για ποιο λόγο είχαν κατέβει τόσα εκατομμύρια Έλληνες σε διαδηλώσεις κατά της συμφωνίας αυτής; Που πήγαν οι αγώνες των Ελλήνων κατά του σφετερισμού της ιστορίας της Μακεδονίας;

Κατά της κλοπής από τους Σκοπιανούς της ελληνικής Μακεδονίας;

Για το ΓΕΕΘΑ προφανώς αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο πια.

Πηγή

Προβολές : 1,320


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα