Πούτιν: «Ανακατευθύνω ΕΚΤΟΣ ΔΥΣΗΣ τις εξαγωγές ενέργειας»

Πούτιν: «Ανακατευθύνω ΕΚΤΟΣ ΔΥΣΗΣ τις εξαγωγές ενέργειας»

13 Απριλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:241
Μοίρασέ το

 

Νόμιζαν θα ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ τη Ρωσία;;;

 

 

 

 

Θα πληρώσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός, τον χαζαροεβραιοσιωνιστή Μητσοτάκη… αλλά τα κομματόσκυλα που τον ψήφισαν χαμπάρι δεν παίρνουν τι προκαλούν με την ψήφο τους σ’ αυτό το κτηνώδες ερπετό.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τα DEAL με Κίνα και Ινδία υπερκαλύπτουν την όποια «χασούρα»!

Απανωτά είναι τα «χαστούκια» στους ηγετίσκους-ΚΑΜΙΚΑΖΙ της Δύσης οι οποίοι περίμεναν να…καταστραφεί μέσα σε λίγες εβδομάδες η Ρωσία!

Ειδικά η Ευρώπη έχει πάθει ήδη την μεγαλύτερη ζημιά από τις κυρώσεις που έχει επιβάλει, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να σταματήσει η ροή του ρωσικού φυσικού αερίου!

Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό και τότε το πρόβλημα δεν θα το έχουν οι ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ Ρώσοι, αλλά οι υπερχρεωμένοι-εξαρτημένοι ενεργειακά Ευρωπαίοι!

«Η Ρωσία μπορεί εύκολα να ανακατευθύνει τις εξαγωγές των τεράστιων ενεργειακών της πόρων εκτός Δύσης σε χώρες που τις χρειάζονται πραγματικά», ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Βλαντίμιρ Πούτιν, τονίζοντας ότι θα αυξηθεί παράλληλα η εγχώρια κατανάλωση πετρελαίου, φυσικού αερίου και άνθρακα.

Eξάλλου ο μικρόκοσμος της Δύσης και ιδίως της Ευρώπης δεν μπορεί να συγκριθεί με το χάος της Κίνας και της Ινδίας, κράτη τα οποία έχουν ήδη ενδιαφερθεί για ασύλληπτες ποσότητες ρωσικών ορυκτών καυσίμων!

Πάνω σε αυτό ο Πούτιν αναφέρθηκε σε «νέες ευκαιρίες και επιλογές» που προκύπτουν μέσα από τις πρωτοφανείς αντιρωσικές κυρώσεις.

«Προκάλεσαν (σ.σ. οι κυρώσεις) έναν άνευ προηγουμένου πληθωρισμό στη Δύση».

Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε ότι “μη φιλικές χώρες” κατέστρεψαν την εφοδιαστική αλυσίδα στις περιοχές της ρωσικής Αρκτικής και ότι ορισμένα κράτη δεν εκπληρώνουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

Μιλώντας σε συνάντηση με αξιωματούχους για να συζητήσουν την ανάπτυξη στη ρωσική Αρκτική, ο Πούτιν είπε ότι αυτό δημιούργησε προβλήματα για τη Ρωσία.

 

 

Πηγή

Προβολές : 241


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα