«Πρέπει νά γίνῃ δύσκολη ἡ ζωή τῶν ἀνεμβολίαστων»

«Πρέπει νά γίνῃ δύσκολη ἡ ζωή τῶν ἀνεμβολίαστων»

14 Ιουλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:402
Μοίρασέ το

«Ο Έλεγχος των γεννήσεων έχει υπολογιστεί για να υπονομεύσει την εξουσία των Χριστιανικών Εκκλησιών. Ανυπομονώ να δω την ανθρωπότητα κάποια ημέρα ελεύθερη από την τυραννία του Χριστιανισμού όπως και του καπιταλισμού»

 

 

 

Αυτός είναι ο στόχος τους.

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Καλλιόπη Σουφλή

 

φωτό

Η ιατρική αναλυτής του CNN, Δρ. Leana Wen, ζήτησε τον περιορισμό των ελευθεριών των μη εμβολιασμένων Αμερικανών, λέγοντας ότι η ζωή τους πρέπει να είναι «δύσκολη» για να τους εξαναγκάσουν να κάνουν το «εμβόλιο» COVID.

Η Wen, πρώην πρόεδρος της Planned Parenthood* εξήγησε το Σάββατο ( 10 Ιουλίου) στο CNN πως η ζωή είναι πολύ εύκολη για τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί και ότι ο εμβολιασμός τους είναι ακόμη πιο κρίσιμος λόγω της εμφάνισης νέων παραλλαγών κοροναϊού.

«Τώρα λοιπόν έχουμε αυτήν την παραλλαγή δέλτα που είναι πολύ πιο μεταδοτική. Επειδή είναι πιο μεταδοτική, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να φτάσουμε στην ανοσία της αγέλης », είπε η Wen.

«Θα πρέπει να εμβολιάσουμε ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό ατόμων για να φτάσουμε σ᾿ αυτή. Τι συμβαίνει, λοιπόν, εάν καταλήξουμε να έχουμε μια άλλη παραλλαγή που είναι ακόμη πιο μεταδοτική, που θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερες ασθένειες, που θα μπορούσαν να ξεφύγουν από την προστασία του ανοσοποιητικού μας συστήματος;

 

«Λοιπόν, το πόσο γρήγορα μπορούμε να το ελέγξουμε και με ποιον τρόπο εξαρτάται από το τι κάνουμε τώρα για να ξεπεράσουμε την παραπληροφόρηση. Αυτό που πρέπει πραγματικά να κάνουμε σε αυτό το σημείο είναι να κάνουμε τον εμβολιασμό εύκολη λύση. Πρέπει να γίνει πραγματικά δύσκολη η θέση για τους ανθρώπους που δεν θα εμβολιάζονται. Κάτι που σήμερα δεν συμβαίνει.

«Είναι εύκολο να μην είναι κανείς εμβολιασμένος», συνέχισε η Wen. «Μπορεί να κάνει ό, τι θέλει. Κάποια στιγμή, οι οδηγίες από χώρους εργασίας, σχολεία, νομίζω ότι θα είναι σημαντικό να πούνε, έϊ, αν θέλετε να εξαιρεθείτε, πρέπει να υπογράψετε αυτές τις φόρμες, να κάνετε δύο φορές την εβδομάδα τέστ. “

Βασικά, θέλουμε να κάνουμε τον εμβολιασμό την εύκολη λύση. Αυτό θα φροντίσουμε για να τερματίσουμε πραγματικά την πανδημία », πρόσθεσε.

Η Wen υπήρξε ένθερμη υποστηρικτής των υποχρεωτικών εμβολιασμών, αφού ζήτησε από την κυβέρνηση Biden να θεσπίσει ομοσπονδιακά πιστοποιητικά εμβολίου,τον Απρίλιο.

Ἀπό : infowars.com

 

* Η Planned Parenthood Federation of America, Inc. (PPFA), είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που παρέχει αναπαραγωγική υγειονομική περίθαλψη στις Ηνωμένες Πολιτείες, κυρίως. Είναι ένας απαλλασσόμενος από τον φόρο οργανισμός. Ιδρύθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1916 στο Μπρούκλυν από τη Μάργκαρετ Σάνγκερ. Η Planned Parenthood αποτελείται από 159 ιατρικά νομικά πρόσωπα, τα οποία λειτουργούν πάνω από 600 κλινικές υγείας στις ΗΠΑ. Έχει ως σκοπό την παροχή σεξουαλικής εκπαίδευσης και υγείας, όπως και παροχής αμβλώσεων. ( ἐδῶ)

« Ἡ πλέον φιλεύσπλαχνη πρᾶξις πού κάνει μία πολύτεκνη οἰκογένεια σ᾿ἔνα ἀπό τά νεογέννητα μέλη της,εἶναι νά τό σκοτώσῃ» – Margaret Sanger, Woman and the New Race, Κεφάλαιο 5, «Ἡ ἀχρειότητα τῆς δημιουργίας πολυτέκνων οἰκογενειῶν” (1920)

Γιά τήν «φιλεύσπλαχνη»  Margaret Sanger,πού κοπίαζε γιά τό «καλό» τῶν γυναικῶν «προφυλάσσοντάς τες» ἀπό τό νά γίνουν μητέρες,κάτι πού θά τίς περιορίσῃ στό σπίτι καί τήν ἀνατροφή τῶν παιδιῶν τους, εἴχαμε κάνει ἀναφορά στό θέμα :Τό σχέδιο τῶν εὐγονιστῶν γιά μείωσι πληθυσμοῦ τοῦ πλανήτου

Ἡ ἐν λόγῳ ὑπῆρξε μαρξίστρια,φεμινίστρια,ἀθεΐστρια καί «ἱέρεια τῆς εὐγονικῆς».

Τό ἀγαπημένο σύνθημα τῶν ἀναρχικῶν « οὔτε θεοί οὔτε ἀφέντες» ἀνήκει στήν ἐν λόγῳ.

«Ο Έλεγχος των γεννήσεων έχει υπολογιστεί για να υπονομεύσει την εξουσία των Χριστιανικών Εκκλησιών. Ανυπομονώ να δω την ανθρωπότητα κάποια ημέρα ελεύθερη από την τυραννία του Χριστιανισμού όπως και του καπιταλισμού»

Ὑποστήριζε ἡ Σάνγκερ,καί κατά συνέπεια ἀντιλαμβάνεσθε γιατί ἡ ΚΙΝΕΖΑ,κομμουνίστρια Λίαν Γουέν ὡς πρώην πρόεδρος τοῦ Ίνστιτούτου Planned Parenthood Federation of America, Inc. προωθεῖ τούς ὑποχρεωτικούς ἐμβολιασμούς…

Προσέξτε κι᾿αὐτό : Λίαν Γουέν ἀνακυρήχθηκε ἕνας ἀπό τούς 100 πιό σημαντικούς ἀνθρώπους,γιά τό 2019,ἀπό τό περιοδικό TIME.

Χμμ…

 

Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 402


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα