Πριν επιβάλουν τον νέο τρόπο ζωής, θα καταργήσουν τον παλιό εκμεταλλευόμενοι τον κορωνοϊό

Πριν επιβάλουν τον νέο τρόπο ζωής, θα καταργήσουν τον παλιό εκμεταλλευόμενοι τον κορωνοϊό

25 Αυγούστου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:495
Μοίρασέ το
 

 

 

 

Ζούμε εποχές απόλυτου αυταρχισμού και σατανικής παράνοιας.

Μόνη μας ελπίδα, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και Ο ΘΕΟΣ.

Όλο αυτό το σχεδιασμένο σατανικό σχέδιο, από διεστραμμένα μυαλά και ψυχές παραδομένες κυριολεκτικά στην CAMBAL, μόνο με θάρρος και πίστη στον Θεό, πολεμιέται.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Μιλώ και γράφω χρόνια πολλά για την ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ.

Υποθέτω πως δεν χρειάζεται να σας πω ποιοί βρίσκονται πίσω και από αυτό το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.

Υ.Γ.2.  Διαβάστε οπωσδήποτε και την ενσωματωμένη ανάρτηση που ακολουθεί του παρόντος θέματος και να θυμάστε, πως σ’ αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε και στον χειρότερο που έρχεται, την ίδια ευθύνη με τα πολιτικά ερπετά που μας κυβερνούν, έχουν ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΙΑΤΡΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ.

 

Είναι πρακτικά αδύνατον να αλλάξεις τον τρόπο ζωής ενός ολόκληρου πλανήτη αντικαθιστώντας τον με ένα νέο. Για να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς επαναστατικές αντιδράσεις, πρέπει να γίνει κάτι το συνταρακτικό όπως ένας παγκόσμιος πόλεμος.

Επειδή οι κυβερνώντες τις κυβερνήσεις των λαών, δεν έχουν χρόνο για ένα 3ο παγκόσμιο πόλεμο και μία 3η πλήρη ανοικοδόμηση του πλανήτη, φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσουν την κηρυχθείσα πανδημία του κορωνοϊού, σκεπτόμενοι ότι ουδέν κακόν αμιγές καλού, καλού βέβαια για αυτούς.

Το σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας θυμίζει παγκόσμιο πόλεμο χωρίς καταστροφή των υποδομών.

Θυμίζει το σχέδιο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ, σύμφωνα με το οποίο χωρίς να πέφτουν βόμβες, καταστρέφεις την οικονομία, έχεις μέχρι και νεκρούς, αλλά δεν έχεις συνηθισμένο πόλεμο.

Απλά διαλύεις τον παλιό τρόπο ζωής για να επιβάλεις καινούργιο, με νέες συνήθειες και νέες κοινωνικές δομές και σχήματα.

Έτσι από ότι φαίνεται, χρησιμοποιούν την πανδημία που κήρυξε ο ΠΟΥ, για να διαλύσουν τον τρόπο ζωής ολόκληρης της ανθρωπότητας, σε κάθε τομέα, σε κάθε επίπεδο, σε κάθε κοινωνικό στρώμα και σε κάθε ταξική διαστρωμάτωση, ώστε μετά να επιβάλουν τον νέο τρόπο ζωής και τις νέες οικονομικές και κοινωνικές δομές που επιθυμούν, όπως είχε πει αν θυμάστε και ο Γ.Γ. του ΟΗΕ της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπως ήδη αυτοαποκαλείται. Είχε πει ότι μετά την πανδημία θα πρέπει να αναπτυχθεί η οικονομία, όχι απαραίτητα με το παλιό μοντέλο.

Ταυτόχρονα με την διάλυση της οικονομίας και της ζωής του πλανήτη, θα επιβάλουν και την απόλυτη υπακοή στη νέα γενιά, από τα δημοτικά ακόμη σχολεία και οι πολίτες του μέλλοντος, θα είναι υπάκουα σκυλάκια, που θα εκτελούν τις εντολές των αφεντάδων, όποιες και αν είναι αυτές.

Μας έχουν πει ξανά και ξανά και το ξέρετε όλοι, ότι μετά την πανδημία, ότι ξέραμε θα πρέπει να το ξεχάσουμε , γιατί θα πρέπει να ζούμε με νέο τρόπο.

Οι υπερβολές και οι παραλογισμοί με τις βίαιες συλλήψεις πολιτών, λόγω μη χρήσης μάσκας για παράδειγμα, οι υπερβολές και οι σουρεαλιστικοί παραλογισμοί των δελτίων ειδήσεων και των “ενημερωτικών” εκπομπών της τηλεόρασης, οι εκφοβισμοί και οι εκβιασμοί “για το καλό μας” για φυλακίσεις και πρόστιμα, ενισχύουν την άποψη, ότι την πανδημία την εκμεταλλεύονται οι αφέντες των λαών για να αλλάξουν έστω και με παράλογες εντολές και απαιτήσεις τον τρόπο που ζούμε.

Προτείνω να περιμένουμε ένα ακριβώς χρόνο (πρώτα ο Θεός) και να δούμε πως θα ζούμε του χρόνου τέτοια εποχή. Τότε θα μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα, αν και χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει.

 

Πηγή

Διαβάστε και το παρακάτω θέμα, γιατί έχει άμεση συνάφεια σ’ αυτά που ζούμε.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η ερώτηση για την Ατζέντα 21 και το Σιδερένιο Βουνό που…δεν έλαβε ποτέ απάντηση!!!!!

 

 

Η εκπομπή του Ν. Χατζήνικολαου στις 18-11-13 στο κανάλι Στάρ “Στόν Ενικό” είχε κεντρικό θέμα τα ακίνητα.

Ενας απο τους προσκεκλημένους στο κοινό ρώτησε τους πολιτικούς αν έχουν ακούσει για την Ατζέντα 21. Μάλιστα είχε αντιγράψει το κείμενο αυτολεξεί απο τον τόμο “0” του “Γιατί και πως ζούν ανάμεσά μας” στην αναφορά του Δημοσθένη Λιακόπουλου για την Ατζέντα 21 και το Σιδερένιο Βουνό (Iron Mountain).

Η ερώτηση που τέθηκε ήταν η εξής:

Ηθελα να ρωτήσω αν έχετε ακόυσει για την Ατζέντα 21.
Στις 14 Ιουνίου του 1992 υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, 178 αρχηγοί κρατών συγκεντρώθηκαν στο Ρίο Ντέ Τζανέιρο και υπέγραψαν το σχέδιο λειτουργίας του κόσμου για τον 21ο αιώνα, ουσιαστικά για μετά το 2005.

 

Απάντηση φυσικά δεν υπήρξε καμμία απο κανέναν πολιτικό απο οποιαδήποτε παράταξη! Κανέναν παρευρισκόμενο δημοσιογράφο αλλά και το ίδιο τον Νίκο Χατζίνικολαου που είπε στόν άνθρωπο που υπέβαλλε την ερώτηση ότι πρέπει να τελειώσει με αυτά που λέει .. ειρωνεύοντας τον οτι διαβάζει μέσα απο τις

σημειώσεις του.

Η αποφυγή για απάντηση απο όλους τους προσκεκλημένους όλων των κομμάτων αλλά και απο τον ίδιο τον Χατζηνικολάου ήταν προκλητικά εμφανής.

 
Ο λόγος που δεν θέλουν να μαθευτούν πρός τον απλό λαό τα σχέδια της Νέας τάξης πραγμάτων είναι ο εξής:

Για να συνεχίσουν να μας εξοντώνουν μέχρι να αφανίσουν ολόκληρη την μεσαία τάξη. Οι μέν πολιτικοί, αν αναφερθούν π.χ στη Ατζέντα 21, αμέσως στις επόμενες εκλογές θα έχουν διωχθεί απο το κόμμα τους. Οι δέ δημοσιογράφοι αν ανοίξουν το στόμα τους θα διωχθούν απο τα μεγάλα κανάλια για να μην πώ ότι θα εξαφανιστούν γενικά απο το προσκήνιο.

Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα όπως έχουμε αναφερθεί απο την Αθέατη γνώση πολλές φορές, προωθείται ύπουλα απο το παρασκήνιο μέσα απο τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της.

Η Ατζέντα 21 θα εξαλείψει όλες τις ιδιωτικές εκτάσεις. Ο πληθυσμός θα πρέπει να περιοριστεί και να ζεί σε “Πράσινες Κοινότητες” που θα είναι ένα προϊόν της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Με άλλα λόγια Θα εκμεταλλευτούν το σύνολο των εκτάσεων, και την επανεγκατάσταση του πληθυσμού σε περιοχές που θα βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους.

Θα καταργηθεί πλήρως η ιδιοκτησία και όλες οι εκτάσεις θα ελέγχονται απο μια “παγκόσμια διακυβέρνηση” για την σωστή διαχείρηση τους. Εξ ού και οι φόροι στην ακίνητη περιουσία.

 

Η Ατζέντα 21 επιβάλλει ότι η γη δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος. Και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να πληρώνονται δυσβάσταχτοι φόροι στην ιδιοκτησία.

Με την στημένη οικονομική κρίση και τους πάσης φύσεως αβάσταχτους φόρους που βάζουν στους πολίτες, είναι αναμενόμενο οτι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην αποπληρωμή των χρεών τους.

Παρόμοια ερώτηση για την Ατζέντα 21 είχε τεθεί απο τι κοινό στην ίδια εκπομπή το περασμένο έτος στην Θεοδώρα Μπακογιάννη. Τότε η απάντηση που έδωσε και την έφερε σε δύσκολη θέση ήταν ότι “όλα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας”.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο απο την ερώτηση και τις άσχετες απαντήσεις τους.

 

 

 

Προβολές : 495


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα