Προβλέπεται αιματοχυσία στην Αμερική. ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ !

Προβλέπεται αιματοχυσία στην Αμερική. ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ !

23 Δεκεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:855
Μοίρασέ το

 

Πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Αμερική.

Δούρειοι Ίπποι και μέσα στο κόμμα του Τράμπ, του ζητούν να υποχωρήσει και να παραδώσει στους Δημοκρατικούς την εξουσία.

Από την πλευρά τους οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, ζητούν την θανατική καταδίκη μαρτύρων και όσων στηρίζουν με πράξεις τον Πρόεδρο Τράμπ.

Η Αμερική δεν θα γλυτώσει την αιματοχυσία, όποιος και να βγει Πρόεδρος.

Η χειρότερη περίπτωση θα είναι αν εκλεγεί Πρόεδρος ο Μπάιντεν… τότε θα ανάψει το φιτίλι του πολέμου, παγκοσμίως.

Το βίντεο που ακολουθεί δίνει πολλά στοιχεία στην δημοσιότητα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ !

Πηγή

Προβολές : 855


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα