ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ σε όσους έχουν δώσει τον Όρκο του Ιπποκράτη. Ένας ΣΩΦΡΩΝ ΓΟΝΕΑΣ που θέλει το ΒΕΛΤΙΣΤΟ για το παιδί του και δεν δίνει σε κανέναν δικαίωμα να του το στερήσει για οποιοδήποτε λόγο.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ σε όσους έχουν δώσει τον Όρκο του Ιπποκράτη. Ένας ΣΩΦΡΩΝ ΓΟΝΕΑΣ που θέλει το ΒΕΛΤΙΣΤΟ για το παιδί του και δεν δίνει σε κανέναν δικαίωμα να του το στερήσει για οποιοδήποτε λόγο.

31 Αυγούστου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:482
Μοίρασέ το
 
Όποιος Ιατρός λέει ότι η μάσκα (ένα αντικείμενο που ΘΑ μεταβάλει την φυσιολογική αναπνοή (ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΑ), ήτοι θα μεταβάλει την φυσιολογική ομοιοσταση, τη κατάσταση της ΒΕΛΤΙΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ για ένα παιδί (Και για ΟΛΟΥΣ) με απόλυτη βεβαιότητα ΨΕΥΔΕΤΑΙ
 
 

 
Δεν έχω άλλο τρόπο ενημέρωσης για την επικινδυνότητα της μάσκας, από το να αναρτώ θέματα, που αποδεικνύουν ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΛΟΙΜΟΞΙΩΛΟΓΩΝ ΤΗΣ.
 
Μοιράστε την είδηση σε όλους τους γονείς πρωτίστως, αλλά και σε όσους ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ… αν και με την ψυχασθένεια που τους δέρνει τους δεύτερους, ας ψοφήσουν μια ώρα αρχήτερα, να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους ραγιάδες.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ σε όσους έχουν δώσει τον Όρκο του Ιπποκράτη
 
ΜΑΣΚΕΣ-ΑΝΑΠΝΟΗ
 
ΔΕΔΟΜΕΝΟ 1ον
 
 
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣΚΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΟΗ του εισπνεόμενου / εκπνεόμενου μείγματος αερίων δυνητικά μεταβάλει τη ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της αναπνοής (αρα μεταβαλει την ομοιοσταση στο σώμα) γιατί ΠΡΟΚΑΛΕΙ φυσικά την ενεργοποίηση αντισταθμιστικών μηχανισμών για να διατηρηθεί η φυσιολογική ομοιοσταση.
 
Παράγοντες που μεταβάλουν σε πιο δυσχερή βαθμό την αναπνοή (ως άνωθεν) και πάνε μαζί με τη χρήση της μασκας, είναι η υγρασία, η θερμοκρασία, οι μεταβολές στην πίεση εσωτερική/εξωτερική, η διατομή, το μέγεθος των πόρων του υλικού, η φύση του υλικού, κλπ
 
 
ΔΕΔΟΜΕΝΟ 2ον
 
 
Υφισταται Βασικές Αρχές αντισταθμιστικών μηχανισμών στο σώμα μας που αφορούν τη σταδιακή αύξηση του εισπνεόμενου Διοξειδίου του άνθρακα ως ακολούθως (ΔΕΔΟΜΕΝΟ 3ον).
 
(σ.σ. Οτιδήποτε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ μεταβάλλεται ΠΑΝΤΑ το σώμα μας προσπαθεί να επαναφέρει την ισορροπία μέσω αντισταθμιστικών μηχανισμών.
 
Στη βιολογία, η ομοιόσταση είναι η κατάσταση σταθερών εσωτερικών, φυσικών και χημικών συνθηκών που διατηρούνται από τα ζωντανά συστήματα.
 
Αυτή είναι η κατάσταση της ΒΕΛΤΙΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ και αυτή που θέλει κάθε ΣΏΦΡΩΝ γονέας για τα παιδιά του).
 
Βάση των ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ 1 + 2 :
Ερώτηση: Τι συμβαίνει αν αρχίζει να αυξάνεται σταδιακά το διοξείδιο του άνθρακα στο αίμα?
 
 
ΔΕΔΟΜΕΝΟ 3ον
 
Απάντηση: Το σώμα χρησιμοποιεί ειδικούς μηχανισμούς για την αντιστάθμιση της σταδιακής αύξησης, περίσσειας, διοξειδίου του άνθρακα.
 
ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ ο ρυθμός αναπνοής και ο όγκος της αναπνοής.
 
ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ η αρτηριακή πίεση
 
ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ ο καρδιακός ρυθμός
 
ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ και η παραγωγή όξινου ανθρακικού στα νεφρά, προκειμένου να ρυθμιστούν τα αποτελέσματα της οξέωσης του αίματος (αύξηση PH) και τα νεφρά δουλεύουν πιο σκληρά για να αποφευχθεί η Υπερκαπνια (Μια παθολογική κατάσταση που δύναται να συμβεί σε αργό ρυθμό ή ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση)
 
 
Και όπως είπε μια Ιατρός-Νεφρολογος.
Όσοι φοράτε μάσκα ελπίζω να έχετε δυνατά και λειτουργικά νεφρά !!!!!!!!
 
ΑΡΑ όποιος Ιατρός λέει ότι η μάσκα (ένα αντικείμενο που ΘΑ μεταβάλει την φυσιολογική αναπνοή (ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΑ), ήτοι θα μεταβάλει την φυσιολογική ομοιοσταση, τη κατάσταση της ΒΕΛΤΙΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ για ένα παιδί (Και για ΟΛΟΥΣ) με απόλυτη βεβαιότητα ΨΕΥΔΕΤΑΙ
 
Από τη σελίδα του CDC το ακόλουθο για τις απλές άχρηστες (για τη προστασία και περιορισμού της διασποράς που ισχυρίζονται ψευδώς για ΜΗ ιατρικές και ΜΗ πιστοποιημένες) χειρουργικές μάσκες…
“Surgical mask use resulted in increases in heart rate (9.5 beats/min; p < 0.001), respiratory rate (1.6 breaths/min; p = 0.02), and transcutaneous carbon dioxide (2.17 mm Hg; p = 0.0006), and decreased temperature of uncovered facial skin (0.40 degrees C; p = 0.03). The 1.76 degrees C increase in temperature of the skin covered by the mask was associated with a mask deadspace apparent heat index of 52.9 degrees C” … αυτές οι μετρήσεις αφορούν επαγγελματίες υγειας ενήλικες και εκπαιδευμένους για μια ωρίτσα ελαφρύ περπάτημα σε ελεγχόμενο περιβάλλον. ….
 
Οποιος νομίζει ή διαλαλεί, παραπληροφορεί και παραπλανά (κρυμμένος πίσω από ένα πτυχίο Ιατρικής) ότι όταν η χρήση ενός άχρηστου προϊόντος από Επαγγελματίες, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ αύξηση του καρδιακού Ρυθμού, αύξηση του αναπνευστικού Ρυθμού, αύξηση του διαδερμικό διοξειδίου του άνθρακα, (οι άνωθεν αντισταθμιστικοι μηχανισμοί, συν την υπερλειτουργια των νεφρών) είναι κάτι φυσιολογικό και ΑΣΦΑΛΕΣ και ΟΛΑ τα παιδιά άνω των 2 ετών (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ και με απειλές) πρέπει να το χρησιμοποιούν, να ετοιμάζεται να υποστεί τις συνέπειες της επικίνδυνης ανευθυνότητας του.
 
 
Το επαναλαμβάνω για να γίνει κατανοητό.
 
 
Όποιος Ιατρός ΛΕΕΙ (εκμεταλλευόμενοςτη τυφλή πίστη που έχει η πλειονότητα σε αυτή την επαγγελματική ιδιότητα) ότι οι απλές υφασμάτινες μάσκες ΜΗ ιατρικής χρήσης (που όμως προορίζονται για ιατρική χρήση, ήτοι προστασία και περιορισμού – ΨΕΥΔΩΣ-της διασποράς ενός ιού) είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ, θέτει σε πραγματικό κίνδυνο τα παιδιά (εις διπλούν εφόσον ο ιός ΔΕΝ αποτελεί κίνδυνο επ ουδενί)
 
 
Υ.Γ. και όποιος υπαινίσσεται ότι μάσκες ΜΗ πιστοποιημένες (όπως επιτάσσει η νομοθεσία για προϊόντα που έχουν ιατρικό σκοπό 》περιορισμό της διασποράς ιού και προστασία από μόλυνση), μη ελεγχόμενες, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ασφαλές και περιορίζουν διασπορά ιών και προστατεύουν από μολύνσεις, επίσης ΨΕΥΔΕΤΑΙ εις διπλούν.
 
Ένας ΣΩΦΡΩΝ ΓΟΝΕΑΣ που θέλει το ΒΕΛΤΙΣΤΟ για το παιδί του και δεν δίνει σε κανέναν δικαίωμα να του το στερήσει για οποιοδήποτε λόγο.

 

Πηγή

Προβολές : 482


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα