ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 3 (Και φαρμακερή) προς όλους τους Έλληνες. Διαβάστε την ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ  και ΔΙΑΔΩΣΤΕ.....

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 3 (Και φαρμακερή) προς όλους τους Έλληνες. Διαβάστε την ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και ΔΙΑΔΩΣΤΕ.....

15 Μαΐου, 2020 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:740
Μοίρασέ το
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ να δεχτείτε ((το διαγνωστικό τεστ ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό ακόμα και αν σας φοβερισουν ότι ειναι)) να σας πάρουν δείγμα, γιατί όχι μόνο την κάτσατε τη βάρκα σε ατομικό επίπεδο αλλά και με την αλόγιστη αποδοχή σας και πράξη σας, παίρνετε στο λαιμό σας όλη την ΕΛΛΑΔΑ και το μέλλον των παιδιών σας γιατί τους δίνετε έμμεσα (Όπως θα ισχυριστούν παραπλανητικά) δικαίωμα να προχωρήσουν περαιτέρω.

 

 

 

Αυτή την είδηση, αυτή την ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, πρέπει να την λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας ΟΛΟΙ ΜΑΣ…

 

ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…

 

ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

 

ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Οι εκπρόσωποι της Ναζιστικής Κατοχής έχουν ήδη στα σκαριά σχέδια (σε συνεργασία με τα λαμόγια/Ναζί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΠΟΥ, Φαρμακευτικές,κλπ) πλήρη ελέγχου των πολιτών.

Τη δημιουργία βιομετρικων τραπεζών, τη δημιουργία Κοβιντ-διαβατηριων, τη δημιουργία Κοβιντ-άδεια εργασίας, τη δημιουργια Κοβιντ-στρατοπεδων συγκέντρωσης και άλλα πολλά και ωραία…..

 

Η προετοιμασία έχει γίνει ήδη, η αντισυνταγματική νομοθεσία υφίσταται από πέρυσι και έχει ενισχυθεί αντισυνταγματικά και άλλο πρόσφατα.

 

Η δικαιολογία θα είναι να ΕΛΕΓΞΟΥΝ το πληθυσμό με τα προβληματικά τους Τεστ για να “ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τον Φαντομα Ιό” γιατί ανησυχούν πραγματικά για την Υγεία σας.

 

Έτσι, εν ριπή οφθαλμού ο ΕΟΔΥ προσέλαβε ΗΔΗ 500 οδηγούς και 500 νοσηλευτές και τα αντίστοιχα αυτοκίνητα, που έχουν ΗΔΗ ξεκινήσει να περιφέρονται σε όλη την επικράτεια για να κάνουν ελέγχους για τον Φαντομα Ιό (απλα για να @μελετήσουν@ τον Φαντομα Ιό οι επιστήμονες βρε θα σας πει ο ψάλτης)

 

💣💣💣💣💣Η προειδοποίηση αφορά όλους τους Έλληνες💣💣💣💣💣💣💣💣

 

 

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ να δεχτείτε ((το διαγνωστικό τεστ ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό ακόμα και αν σας φοβερισουν ότι ειναι)) να σας πάρουν δείγμα, γιατί όχι μόνο την κάτσατε τη βάρκα σε ατομικό επίπεδο αλλά και με την αλόγιστη αποδοχή σας και πράξη σας, παίρνετε στο λαιμό σας όλη την ΕΛΛΑΔΑ και το μέλλον των παιδιών σας γιατί τους δίνετε έμμεσα (Όπως θα ισχυριστούν παραπλανητικά) δικαίωμα να προχωρήσουν περαιτέρω.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το ακόλουθο όσοι σκέφτεστε να κάνετε το τεστ από “περιέργεια” ή “φόβο” ή εκβιασμό..

 

Βάση των αντισυνταγματικων νόμων που έχουν ψηφίσει.

 

1ον .. αν σας βγάλουν θετικό ΓΙΝΕΣΤΕ πλέον αντικείμενο στις οποίες ορέξεις τους, π.χ. αν είσαι μαμά, μπαμπάς και παιδί στο Σπίτι και βγάλουν θετικό το παιδί σας με βάση το αντισυνταγματικό βδέλυγμα μπορούν να ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ για να το πάνε σε ένα @ΑΣΦΑΛΕΣ@ μέρος για το καλό του φυσικά αλλά και το καλό της “Κοινωνιας” και την “Προστασία της Δημόσιας Υγείας” και φυσικά να του χορηγήσουν ότι φαρμακι γουστάρουν για το καλό του πάλι.

 

 

Η τακτική αυτή έχει ΗΔΗ ΔΗΛΩΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ή πιο σωστά ΥΠΟΤΑΓΗΣ💣💣💣💣💣💣

 

 

2ον Αν σας βγάλουν αρνητικό μπορούν να ΣΑΣ καταγράψουν ως “ΠΙΘΑΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ” και να σας στερήσουν ΞΑΝΑ και σε όποιο βαθμό θέλουν, το δικαίωμα ελεύθερης κυκλοφορίας, το δικαίωμα εργασίας και ότι άλλο γουστάρουν ή την ίδια στιγμή ή όποτε γουστάρουν αν ψελλίσεις μια λεξούλα που θα δεικνύει ΜΗ υποταγή.

 

 

Υ.Γ. … αναφέρονται ΕΛΑΧΙΣΤΑ από όσα θα μπορούν να κάνουν στους υποτακτικους τους και στους σκλάβους τους αν ΕΝΔΩΣΕΤΕ και ΚΑΝΕΤΕ τα υπέροχα ΤΕΣΤ τους.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 740


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα