Προετοιμάζονται, αλλά ΓΙΑΤΙ;;;  Για το δεύτερο κύμα του κορονοϊού, ή για ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;;;

Προετοιμάζονται, αλλά ΓΙΑΤΙ;;; Για το δεύτερο κύμα του κορονοϊού, ή για ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;;;

30 Σεπτεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,009
Μοίρασέ το

Σύμφωνα με την ιστορία, και την πρωτότυπη από την WSJ, αυτές οι “πανδημικές παλέτες” που αγοράζουν τα παντοπωλεία προετοιμάζονται για την αγορά πανικού για τρόφιμα και άλλα εξαιρετικά περιζήτητα προϊόντα, ακόμη και για  κλειδαριές και περιορισμούς.

“ΚΑΠΟΙΟΙ” προετοιμάζονται…

ΕΜΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Γιατί όταν φτερνίζεται η εβραιοσιωνιστοκρατούμενη Αμερική, η Ελλάδα δέχεται τσουνάμι…

ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 Από τη Susan Duclos.

Τη Δευτέρα, πέρα ​​από τον ιστότοπο του Steve Quayle , είδαμε μια ιστορία στους End Times Headlines σχετικά με τα παντοπωλεία και πώς προετοιμάζονται για μια άλλη «τεράστια αύξηση» μολύνσεων COVID-19 καθώς ο καιρός κρυώνει. 

Σύμφωνα με την ιστορία, και την πρωτότυπη από την WSJ, αυτές οι “πανδημικές παλέτες” που αγοράζουν τα παντοπωλεία προετοιμάζονται για την αγορά πανικού για τρόφιμα και άλλα εξαιρετικά περιζήτητα προϊόντα, ακόμη και για  κλειδαριές και περιορισμούς.

Σύμφωνα με το Wallstreet Journal , τα σούπερ μάρκετ έχουν ήδη αρχίσει να αποθηκεύουν είδη παντοπωλείου και να τα αποθηκεύουν νωρίς για να προετοιμαστούν για τους ερχόμενους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, όταν ορισμένοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας προειδοποιούν τώρα ότι η χώρα θα μπορούσε ενδεχομένως να αντιμετωπίσει μια άλλη εκτεταμένη εκδήλωση κρουνοϊών και νέους περιορισμούς.

Η έκθεση ανέφερε ότι οι εταιρείες τροφίμων έχουν ήδη αρχίσει να επιταχύνουν την παραγωγή των πιο δημοφιλών αντικειμένων τους, και οι ηγέτες σε ολόκληρο τον κλάδο δείχνουν ότι δεν θα είναι απροετοίμαστοι ενόψει ενός τέτοιου γεγονότος. 

Η έκθεση έρχεται καθώς οι υποθέσεις της Νέας Υόρκης έχουν πλέον ξεπεράσει τις χίλιες για πρώτη φορά από τις αρχές Ιουνίου και οι υποθέσεις της Νέας Αμερικής φέρεται να έχουν φτάσει πάνω από το ρυθμό των τελευταίων ημερών.

Ακούσαμε φλυαρία για αυτό το επερχόμενο «δεύτερο κύμα» από τότε που τα κράτη έχουν καταργήσει ακόμη και τους προηγούμενους περιορισμούς τους για τους Αμερικανούς και τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν, όπου μπορούν και δεν μπορούν να πάνε, και εάν οι επιχειρήσεις είναι «απαραίτητες» και μπορούν να παραμείνουν ανοιχτές ή εάν το κράτος τα θεωρεί “μη απαραίτητα” και τα αναγκάσει να κλείσουν.

Μην κάνετε κανένα λάθος, δεν είμαστε με κανέναν τρόπο, σχήμα ή φόρμα, ισχυριζόμενοι ότι δεν θα είναι μια αύξηση ή αύξηση των περιπτώσεων COVID-19 καθώς πλησιάζει ο Χειμώνας, και είμαστε ακόμη εναντίον οποιουδήποτε τύπου αναγκαστικού κλειδώματος.

Ως δευτερεύουσα σημείωση, σε ορισμένες πολιτείες θα είναι δύσκολο για την υπερβολική προσέγγιση των κυβερνητών να θέσουν ξανά το είδος των αυστηρών περιορισμών κατά του να πηγαίνουν στην εκκλησία ή να διατηρούν ανοιχτή μια επιχείρηση, διότι οι δικαστές έχουν αποφανθεί γι αυτές τις εντολές σαν αντισυνταγματικές .

Καθώς καθορίζουμε τις αναφορές και την πιθανότητα ότι θα υπάρξει αύξηση στις περιπτώσεις COVID-19, πρέπει να αναρωτηθούμε, όταν αυτά τα νέα συνδυάζονται με άλλες πρόσφατες αναφορές, εάν όλη αυτή η μαζική προετοιμασία οφείλεται πραγματικά στην αναμενόμενη αναβίωση του COVID-19 ή εάν Οι Αμερικανοί, οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις προετοιμάζονται πραγματικά για έναν ζεστό και αιματηρό εμφύλιο πόλεμο που ξεσπά σε ολόκληρο το έθνος.

Όπως ανέφερε πρόσφατα η ANP, Στα τέλη Ιουλίου αναφέρθηκε ότι οι πωλήσεις όπλων αυξήθηκαν κατά 95%, οι πωλήσεις πυρομαχικών αυξήθηκαν κατά 139% και οι πωλήσεις σε μαύρους αυξήθηκαν 58%.

Τα άτομα δεν οπλίζονται και αποθηκεύουν πυρομαχικά επειδή πιστεύουν ότι μπορεί να αρρωστήσουν ή ότι κάποιο μέλος της οικογένειας μπορεί να αρρωστήσει.

Οι άνθρωποι φυσικά θα αυξήσουν τις προστατευτικές τους ικανότητες όταν πιστεύουν ότι θα πρέπει να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους, τους γείτονες και / ή την κοινότητα.

Με τις πολιτείες που αποθηκεύουν τρόφιμα και άλλα είδη, και αναμένονται προειδοποιήσεις σχετικά με τις επερχόμενες ελλείψεις τροφίμων, είναι πολύ εύκολο να επιτρέψουμε στα μέσα ενημέρωσης να μας πείσουν ότι αυτές οι πολιτείες, καταστήματα, παντοπωλεία και άλλοι λιανοπωλητές προετοιμάζονται απλώς να αποτρέψουν αυτό που συνέβη στην αρχή από το να συμβεί ξανά .

Οι ειδήσεις COVID-19 και η χρήση τους για να δικαιολογήσουν κάποια πολύ σοβαρή αποθήκευση από εταιρείες, καταστήματα, κρατικές κυβερνήσεις και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, θα μπορούσαν επίσης να είναι όλες αυτές οι οντότητες που προετοιμάζονται για κάτι άλλο.

Όπως και ο εμφύλιος πόλεμος που βλέπουμε όλο και πιο βίαιος κάθε μέρα εδώ στην Αμερική.

Με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μαζί με τους δημοκράτες πολιτικούς, πιέζουν ενεργά για περισσότερη βία και περισσότερο «διαμαρτυρόμενοι» που συχνά καταλήγουν σε πλήρεις ταραχές.

allnewspipeline.com

 

Πηγή

Προβολές : 1,009


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα