ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

12 Ιουλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:839
Μοίρασέ το

Υπάρχει Θεός επί της γης που μπορεί να προβλέψει τους συνολικούς θανάτους μέχρι το 2025;;;

Ή γνωρίζουν βάση τα δεδομένα των εμβολιασμένων τι ποσοστό θανάτων θα προκαλέσουν οι παρενέργειες;;;
Για εκείνους τους θανάτους που μήνες τώρα φωνάζουν οι επιστήμονες του κόσμου που μάταια προσπαθούν να σώσουν την ανθρωπότητα από τους δολοφόνους.

Όταν είσαι τσιράκι του αρχηδολοφόνου της ανθρωπότητας, πρέπει να μεριμνήσεις και για τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ.
Καλλιόπη Σουφλή

Σήμερα κατακλύζεται το διαδίκτυο από την ανακοίνωση του Boris Johnson ότι στην Αγγλία ο κορωναϊός θα αντιμετωπίζεται ως γρίπη και θα αποσυρθούν τα μέτρα.
Ως γρίπη;;;;
Γιατί;;;;
Ή μήπως τελικά ήταν όντως μια γρίπη;;;;
Λοιπόν δείτε εδώ τα συνταρακτικά νέα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Στην Αγγλία έχουν εμβολιαστεί πλήρως μέχρι στις 3.7.2021  28.238.637 άτομα, δηλαδή το 50.4%
Τουλάχιστον την πρώτη δόση έχουν λάβει άλλα 37.981.485 άτομα, δηλαδή το 67.9%
Με βάση τα δεδομένα στην Αγγλία έχει σχεδόν επιτευχθεί ο στόχος εμβολιασμού του 2/3του πληθυσμού.
Ο Μ Ω Σ Έρχεται… Κρατηθείτε!
Στις 10 Ιουνίου 2021 η αγγλική κυβέρνηση δημοσιοποίησε προκήρυξη σύμβασης έναντι 6.000.000 λίρες για εύρεση μεγάλων χώρων ως αποθηκευτικούς χώρους μαζικών θανάτων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δηλαδή έως το 2025. 
Η έναρξη της προκήρυξης έχει ημερομηνία 12 Ιουλίου 2021
Προκήρυξη για αποθηκευτικούς χώρους μαζικών θανάτων!!!!!!!!
Γιατί;;; Με εμβολιασμένο πληθυσμό κοντά στο 70%;;;
Υπάρχει Θεός επί της γης που μπορεί να προβλέψει τους συνολικούς θανάτους μέχρι το 2025;;;
Ή γνωρίζουν βάση τα δεδομένα των εμβολιασμένων τι ποσοστό θανάτων θα προκαλέσουν οι παρενέργειες;;;
Για εκείνους τους θανάτους που μήνες τώρα φωνάζουν οι επιστήμονες του κόσμου που μάταια προσπαθούν να σώσουν την ανθρωπότητα από τους δολοφόνους. 
Μήπως αντιλαμβάνεστε και που θα χρεώσουν τους επικείμενους θανάτους;;;;
Μήπως αντιλαμβάνεστε και ποιοι θα είναι αυτοί;;;;
Όχι αγαπητοί μου. Δεν θα είναι το 1/3 του ανεμβολίαστου αγγλικού πληθυσμού. 
Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ  !!!!!!!
 
Εδώ ένα απόσπασμα από την προκήρυξη σε μετάφραση Google
I.1.1) Τίτλος
Προσωρινή υπηρεσία αποθήκευσης θανόντων
δύο.1.2) Κύριος κωδικός CPVII.
• 45215000 – Κατασκευαστικές εργασίες για κτίρια που σχετίζονται με υπηρεσίες υγείας και κοινωνικές υπηρεσίες, για κρεματόρια και δημόσιες ευκολίες
1.3) Είδος σύμβασηςII.1.3)
Εργα
δύο.1.4) Σύντομη περιγραφήII.
Η Αρχή επιδιώκει να συνάψει συμφωνία-πλαίσιο για προσωρινή αποθήκευση θανόντων σε περίπτωση υπερβολικής κατάστασης θανάτων για τους 32 δήμους του Λονδίνου και την Πόλη του Λονδίνου, με επικεφαλής το Δημοτικό Συμβούλιο του Westminster.
Η συμφωνία-πλαίσιο θα ορίσει έναν μόνο πάροχο και θα είναι για περίοδο 4 ετών.
Αυτό θα είναι μια σύμβαση έκτακτης ανάγκης, που απαιτείται μόνο σε περίπτωση που προκύψει κατάσταση υπερβολικού θανάτου στο μέλλον και πρέπει να αυξηθεί η υπάρχουσα ικανότητα αποθήκευσης τοπικών θανόντων..
Ο γενικός στόχος αυτού του διαγωνισμού είναι να παράσχει έναν μοναδικό προμηθευτή πλαισίου που θα είναι σε θέση να παρέχει προσωρινές εγκαταστάσεις αποθήκευσης θανόντων στον τόπο του νεκρού σε περίπτωση υπερβολικής θνησιμότητας.
Ο νεκρός θα αποθηκευτεί με αξιοπρέπεια και σεβασμό, σε τοποθεσίες που θα καθοριστούν βάσει των τοπικών αναγκών του Λονδίνου εκείνη τη στιγμή και θα απαιτήσει ορισμένα στοιχεία σχεδίασης για την προσαρμογή των τοπικών συνθηκών και περιορισμών της τοποθεσίας. Αυτό το πλαίσιο θα εξασφαλιστεί από τις αρχές της πόλης του Λονδίνου.
Αυτό θα είναι ένα πλαίσιο κάλυψης έκτακτης ανάγκης και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ελάχιστη εγγύηση οποιουδήποτε επιπέδου δαπανών ή διακοπής βάσει της συμφωνίας-πλαισίου.
1.5) Εκτιμώμενη συνολική αξίαII.
Αξία χωρίς ΦΠΑ: 6.000.000 £
trelogiannis

 

Πηγή

Προβολές : 839


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα