Προετοιμαστείτε για νερό και καλλιεργήστε το δικό σας φαγητό!

Προετοιμαστείτε για νερό και καλλιεργήστε το δικό σας φαγητό!

9 Ιουλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Προετοιμαστείτε για νερό και καλλιεργήστε το δικό σας φαγητό!

 

 Επείγουσα ξηρασία στην Καλιφόρνια, Καταλογισμός νερού στην Ταϊβάν, Εμπόριο νερού στη WallStreet.

 

Προετοιμαστείτε για νερό και καλλιεργήστε το δικό σας φαγητό!

Αφού υπενθυμίσω πως οι εβραιοσιωνιστές, έχουν στα χέρια τους τρομερά βιολογικά όπλα και ελέγχουν τον καιρό με το HAARP ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, και επειδή στα σατανικά τους σχέδια έχουν και την ανατροπή των καιρικών συνθηκών, και αφού υπενθυμίσω πως το ψυχασθενές Κου – λη, ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΚΡΟΥΩ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ξεκινήστε από τώρα… επιστροφή στα χωριά, πηγάδια, και καλλιέργεια της γης.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Πολλά χωριά της ελληνικής γης, έχουν ερημώσει. Καιρός να ξαναγεμίσουν από ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σας έλεγα πάντα να το κάνετε… Προετοιμαστείτε για νερό και φτιάξτε το δικό σας φαγητό!

Η Καλιφόρνια έχει επεκτείνει μια δήλωση έκτακτης ανάγκης για την ξηρασία σε ένα μεγάλο τμήμα της πολυπληθέστερης πολιτείας του έθνους εν μέσω «οξείας έλλειψης νερού» στα βόρεια και κεντρικά μέρη της Καλιφόρνια.

Η δήλωση, που επεκτάθηκε από τον κυβερνήτη Gavin Newsom τη Δευτέρα, περιλαμβάνει τώρα 41 από 58 κομητείες, καλύπτοντας το 30% των περίπου 40 εκατομμυρίων ανθρώπων της Καλιφόρνιας.

Η δήλωση έρχεται καθώς η Newsom ετοιμάζεται να προτείνει περισσότερες δαπάνες για βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες απαντήσεις σε ξηρές συνθήκες. 

Ο Δημοκρατικός Κυβερνήτης τον περασμένο μήνα είχε κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε δύο μόνο κομητείες βόρεια του Σαν Φρανσίσκο – το Μεντοκίνο και τη Σόνα.

Η διευρυμένη δήλωση περιλαμβάνει τις κομητείες στον ποταμό Klamath, το δέλτα Sacramento-San Joaquin και τις λεκάνες της λίμνης Tulare σε πολλά από τα βόρεια και κεντρικά μέρη του κράτους.

Το χιόνι της Σιέρα Νεβάδα, το οποίο παρέχει περίπου το ένα τρίτο του νερού της πολιτείας, ήταν μόλις το 59% του μέσου όρου την 1η Απριλίου, όταν συνήθως βρίσκεται στο αποκορύφωμά του.

Αυτή η χρονιά είναι μοναδική στην καταγεγραμμένη ιστορία της πολιτείας λόγω των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών τον Απρίλιο και στις αρχές Μαΐου, ανέφερε η διοίκηση.

Αυτό οδήγησε σε γρήγορη τήξη του χιονιού της Σιέρα Νεβάδα στις πλωτές οδούς που τροφοδοτούν τον ποταμό Σακραμέντο, ο οποίος με τη σειρά του προμηθεύει μεγάλο μέρος της θερινής παροχής νερού της πολιτείας.

Το πρόβλημα ήταν χειρότερο επειδή μεγάλο μέρος του χιονιού έπεσε στο έδαφος αντί να ρέει σε ποτάμια και ταμιευτήρες, ανέφερε η διοίκηση.

Ορισμένα νοικοκυριά στην Ταϊβάν είναι χωρίς τρεχούμενο νερό δύο ημέρες την εβδομάδα μετά την ξηρασία επί ένα μήνα που στεγνώνει τις δεξαμενές του νησιού και μια δημοφιλή τουριστική λίμνη.

Οι αρχές τρυπούν επιπλέον πηγάδια και χρησιμοποιούν στρατιωτικά αεροπλάνα για την απόρριψη χημικών που δημιουργούν νέφος με την ελπίδα να προκαλέσουν βροχή. Η κυβέρνηση έχει διαθέσει χρήματα για την εξαγωγή πόσιμου νερού από τη θάλασσα.

Οι αγρότες που πρέπει να πλημμυρίσουν τους ορυζώνες για να καλλιεργήσουν ρύζι, ρίζα λωτού και άλλες  καλλιέργειες που χρειάζονται νερό, έχουν πληγεί σκληρά.

Οι βροχοπτώσεις κατά τους επτά μήνες έως τον Φεβρουάριο ήταν λιγότερες από το μισό του ιστορικού μέσου όρου, αφού κανένας τυφώνας δεν έπληξε την Ταϊβάν το 2020 για πρώτη φορά σε 56 χρόνια, σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Τα νοικοκυριά σε περιοχές με περιορισμούς ανώτατου επιπέδου είναι χωρίς τρεχούμενο νερό δύο ημέρες την εβδομάδα. 

Περιλαμβάνουν τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ταϊβάν, το Taichung, με 2,8 εκατομμύρια ανθρώπους, και τις κομητείες Miaoli και Changhua.

 

strangesounds.org

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

 

Πηγή

Προβολές : 581


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα