Προκαλώ τους Δεμερτζή Ιωάννη και Μαντέ Δημήτρη, να δώσουν στην δημοσιότητα τις αποδείξεις ότι συνελήφθησαν Μητσοτάκης και Πικραμμένος. Διαφορετικά, αυτός ο ντόρος, γίνεται για ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Προκαλώ τους Δεμερτζή Ιωάννη και Μαντέ Δημήτρη, να δώσουν στην δημοσιότητα τις αποδείξεις ότι συνελήφθησαν Μητσοτάκης και Πικραμμένος. Διαφορετικά, αυτός ο ντόρος, γίνεται για ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

9 Ιουνίου, 2020 70 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,846
Μοίρασέ το
Προκαλώ τους Δεμερτζή Ιωάννη και Μαντέ Δημήτρη, να δώσουν στην δημοσιότητα τις αποδείξεις ότι συνελήφθησαν Μητσοτάκης και Πικραμμένος. Διαφορετικά, αυτός ο ντόρος, γίνεται για ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Το “βαθύ” Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.

Προκαλώ τους Δεμερτζή Ιωάννη και Μαντέ Δημήτρη, να δώσουν στην δημοσιότητα τις αποδείξεις ότι συνελήφθησαν Μητσοτάκης και Πικραμμένος. Διαφορετικά, αυτός ο ντόρος, γίνεται για ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει τις δυο τελευταίες στην Ελλάδα.
Κυκλοφορεί  η είδηση από κάποιον που δηλώνει δημοσιογράφος (Δεμερτζής Γιάννης) και έναν εκπαιδευτικόν, ο Δημήτρης Μαντές, κυκλοφορούν ο πρώτος στο ιστολόγιό του και ο δεύτερος στην σελίδα του, για… συλλήψεις του Μητσοτάκη και του Πικραμμένου.
 
Επειδή το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στο διαδίκτυο, τους προκαλώ και τους δυο, να δώσουν τα στοιχεία και τις αποδείξεις.
 
Σε διαφορετική περίπτωση, αυτά που διαδίδουν είναι “ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ”.
 
Όταν ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ 100 ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΖΗΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. και αυτός ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ…κάποιοι παίζουν με την νοημοσύνη του λαού και ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, που παρακολουθεί έντρομη τις νέες τρομοκρατίες της κυβέρνησης, για νέα κρούσματα και ενδεχόμενη νέα καραντίνα…. ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΕΙ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ…Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ… ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΥΡΙΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
 
ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ… ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ… και κάποιοι μιλούν για … συλλήψεις πρωθυπουργού και αντιπροέδρου της κυβέρνησης…
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

Συλλήψεις επωνύμων στην Ελλάδα.

Ανανεωμένη λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων επωνύμων ανά τον κόσμο.

Τα 94 ονόματα, μαζί με το όνομα του Πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως, της Ελλάδας.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και στο παρακάτω βίντεο, σας έχουμε εδώ την λίστα με τα 94 ονόματα επωνύμων, που έχουν συλληφθεί ή εκτελεστεί.

Παιδόφιλοι, σατανιστές, εγκληματίες που διαπράξαν εσχάτη προδοσία, αλλά και εγκληματίες, που διαπράξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Δεμερτζής Γιάννης, ανακοινώνει έπειτα από επιβεβαίωση, εντός των επιχειρήσεων, ένα ακόμα όνομα, της Ελληνικής κυβερνήσεως, συγκεκριμένα του Αντιπροέδρου, του  κ. Παναγιώτη Πικραμμένου.

Είναι και αυτός ένα από τους πολλούς «Έλληνες», πολιτικούς που έχουν συλληφθεί. Βέβαια το όνομα του Πρωθυπουργού σας το αναφέρθηκε ξανά στο προηγούμενο βίντεο.

Πολλά σημαντικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πριν λίγες ημέρες, δημοσιοποιήσαμε ένα άρθρο, με μία λίστα με 81 ονόματα διάσημων, οι οποίοι έχουν εδώ και πολύ καιρό συλληφθεί, αλλά και πολλοί από αυτούς έχουν εκτελεστεί από την παγκόσμια ειδική συμμαχία, που αποτελείται από την εκπαιδευμένη αστυνομία και στρατό.

Είναι αλήθεια ότι είχαμε εδώ και περίπου μήνα, ότι κάτι έχει προχωρήσει στην χώρα μας. Δηλαδή ότι ξεκινήσαν οι συλλήψεις, από τις αντιδράσεις των πολιτικών και όλων των συναφών γεγονότων. Δηλαδή τις ασυναρτησίες που μας λέγανε, τον φόβο που προσπαθούσανε να μας περάσουν και όλα τα άκυρα μέτρα, πάντα με ύφος του μίσους προς εμάς.

Γνωρίζουμε ότι αυτοί δεν είναι άνθρωποι, αλλά υβρίδια, που μισούν τους Έλληνες. Το έχουν αποδείξει άλλωστε πολλές φορές.

Η ύποπτη απαγόρευση της κυκλοφορίας στα μέσα του Ιούνη.

Πριν από  λίγες ημέρες,  ανακοινώθηκε, ότι θα απαγορευτεί η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας. Δηλαδή θα απαγορευτεί η κυκλοφορία σε ι.χ. στα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν οικία εντός των οδών που ανακοινώσανε. Θα διέρχονται μόνο Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οχήματα του δήμου, των βουλευτών, πολιτικών ιστάμενων, στρατιωτικών και άλλων.

 

Ο τομέας απαγόρευσης την κυκλοφορίας είναι μεταξύ των οδών Μητροπόλεως – Ερμού – Αθηνάς – Σταδίου – Μητροπόλεως και στο τμήμα της οδού Ερμού από την οδό Αθηνάς ως την οδό Αγ. Ασωμάτων. Επίσης στην Πανεπιστημίου, Φιλελλήνων, Βασιλίσσης Όλγας, Ηρώδου Αττικού και Σταδίου (από την οδό Καραγιώργη Σερβίας έως την οδό Μητροπόλεως).

Παρακάτω σας έχουμε πρόχειρο σχεδιάγραμμα χάρτη με την σκιαγραφημένο κόκκινο χρώμα την περιοχή αυτή.

Όπως παρατηρείτε, δεν είναι όλο το κέντρο της Αθήνας αυτό, αλλά μια περιοχή, συγκεκριμένη, η οποία περιλαμβάνει τη Βουλή, τον εθνικό κήπο, το Ζάππειο Μέγαρο, αλλά και τις συνοικίες Πλάκα, Μοναστηράκι, μέρος του λόφου της Ακροπόλεως και από ότι έχουμε καταλάβει και το τμήμα από την μία πλευρά της Πλατείας Ομονοίας κατά μήκους των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου.

Πατήστε επάνω στον χάρτη για μεγέθυνση.to vathy ellhniko kratos syllhpseis 06 - Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.

Ο χάρτης της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο “κέντρο” της Αθήνας.Πατήστε επάνω στον χάρτη για μεγέθυνση.

to vathy ellhniko kratos syllhpseis 05 - Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.
Ο χάρτης της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο “κέντρο” της Αθήνας.

Από πληροφορίες που έχουμε και όπως αναφέραμε και σε βίντεο, η απαγόρευση αυτή, έχει γίνει για να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των επιχειρήσεων, για τις συλλήψεις, αλλά και φυσικά να εξουδετερωθούνε κάποιες υπόγειες αποθήκες με εκρηκτικά, αλλά και να κατεδαφιστούνε, τούνελ που βρίσκονται κάτω από εκείνη την περιοχή.

Όλα αυτά, για να αποφευκτούν, ατυχήματα, αλλά και ο πανικός του κόσμου από την άτυχη παρουσία του εκεί.

Η Νέα Λίστα των επωνύμων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που έχουν συλληφθεί η εκτελεστεί.

Εδώ όπως σας υποσχεθήκαμε, παραθέτουμε σε τέσσερα κομμάτια την λίστα με τα 94 ονόματα των επωνύμων, που έχουν συλληφθεί ή εκτελεστεί.

Η λίστα είναι με ονόματα από όλον τον κόσμο και φυσικά θα ανανεώνεται όποτε θα  έχουμε νεότερα.

*Αν διαβάζεται για πρώτη φορά τον πίνακα αυτόν, καλό θα είναι να διαβάσετε πρώτα τις επεξηγήσεις από το προηγούμενο άρθρο, έτσι ώστε να κατανοήσετε κάποια σοβαρά θέματα, για τους κλώνους ή τους σωσίες, που δείχνουν στα ΜΜΕ.

Πατήστε πάνω σε κάθε εικόνα για να την μεγεθύνετε.

to vathy ellhniko kratos syllhpseis 01 - Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.
Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων παγκοσμίως – Καρτέλα 1 από 4 (8 Ιουνίου 2020).
to vathy ellhniko kratos syllhpseis 02 - Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.
Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων παγκοσμίως – Καρτέλα 2 από 4 (8 Ιουνίου 2020).
to vathy ellhniko kratos syllhpseis 03 - Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.
Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων παγκοσμίως – Καρτέλα 3 από 4 (8 Ιουνίου 2020).
to vathy ellhniko kratos syllhpseis 04 - Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.
Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων παγκοσμίως – Καρτέλα 4 από 4 (8 Ιουνίου 2020).

Στο νούμερα 93 και 94, αναφέρονται και τα δύο μεγάλα ονόματα της «Ελληνικής» Κυβέρνησης, του Κυριάκου ( Κούλη ) Μητσοτάκη, αλλά και του Παναγιώτη Πικραμμένου, τα οποία δεν έχουν μπει τυχαία, σε αυτήν την λίστα.

Σας είχαμε αναφέρει παλιότερα, ότι η Ελλάδα, αποτελεί μία “ναυαρχίδα” στην αλυσίδα της παγκόσμιας διαφθοράς. Είναι το σταυροδρόμι του εμπορίου παιδιών, την κακοποίησή τους και γενικότερα την εκμετάλλευσή αυτών.

Είναι ένα το (μικρό) Βαθύ Κράτος .

Στο παρακάτω βίντεο, ο Γιάννης Δεμερτζής αναλύει τα θέματα της επικαιρότητας.

Το βίντεο έχει δημιουργηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020. Δεν είναι καινούριο, αλλά είναι πολύ χρήσιμο να το δείτε.

Αναφέρονται οι συλλήψεις επωνύμων, οι συμπεριφορές των εκπαιδευτικών στους μαθητές στα σχολεία και τα ανθυγιεινά και αντικοινωνικά μέτρα, που επιβάλουν στα παιδιά. Τα ύποπτα τέστ για τον κορωναϊό covid-19, τις αιμοδοσίες και τις δωρεές οργάνων, αλλά και το τι συμβαίνει στην Ελλάδα με τις επιχειρήση «καταιγίδα».

Αν θεωρείται σωστό να ενημερώσετε τον κόσμο, μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες.

Μην ξεχνάτε, πάνω από όλα είναι τα παιδιά μας. Πρέπει να τα προστατέψουμε από όλους αυτούς.

Όπως σας αναφέρετε και στο βίντεο, ενημερώστε τους Ρομά και τους Λαθρομετανάστες, για τα παιδιά τους, για τα «προβληματικά» τεστ του ψευτο – ιού. Βέβαια και τα Ελληνόπουλα, που υπόπτως άνοιξαν οι «ειδικοί», τα σχολεία, μέσω της «πανδημίας».

 

Γονείς Προσέχετε !

Ψάξτε να ενημερωθείτε για το «αδρενοχρώμιο – adrenochrome». Τι είναι και γιατί το θέλουν τόσο πολύ. Αν δεν μας πιστεύετε, μπορείτε να ενημερωθείτε από άλλες πηγές.

Κλείνοντας, θέλω να καταλάβετε ότι έχουμε έναν παγκόσμιο πόλεμο, μεταξύ του καλού και του κακού. Δεν έχουμε να κάνουμε με κανέναν ανταγωνισμό, δεν προσπαθούμε ως «ΣΦΑΓΗ», να κερδίσουμε χρήματα, από την επισκεψιμότητα, ή ακόμα την δόξα, που πολλοί πιστεύουν.

Όπως έχετε διαπιστώσει, ειδικά στα βίντεο, δεν έχουμε διαφημίσεις.

Σας αναδείξαμε το όλο θέμα από τον Φεβρουάριο και είμαστε μπροστά και επιθετικά στα γεγονότα. Έχουμε εκθέσει το πρόσωπό μας, σας έχουμε γράψει, γεγονότα.

Δεν αντιγράφουμε από κανένα άλλο site και οι πληροφορίες είναι από προσωπικές πηγές. Όποιος μας αμφισβητεί, τουλάχιστον ας έχει την πληροφορία που δίνουμε στην άκρη του μυαλού του.

Οι πληροφορίες μας είναι μέσα από τις επιχειρήσεις και δεν μπορούμε για ευνόητους λόγους να τις αποκαλύψουμε. Παίρνουμε εμείς ως «ΣΦΑΓΗ», την ευθύνη αυτών.

Επίσης για τους «πονηρούς» και «καχύποπτους», δεν ανήκουμε σε καμιά ομάδα «Q», δεν είμαστε του “Σώρρα” και δεν εξυπηρετούμε κανένα πολιτικό φορέα, κίνημα ή κόμμα.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

 

Πηγή

 

ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ;

 

Μερικοί με I.-Q (Άι κιού) ραδικιού, με ρωτούν:
– Μα καλά, ποιος τόλμησε να συλλάβει τον κυριο Πορδυπουργό;

Ε, απαντώ με τη φωτό που είχε αναρτήσει ο ίδιος ο Τραμπ, με τη Σπαρτιατική περικεφαλαία και το γνωστό ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!
(Κάνετε zoom στη φωτο).
Οι δικοί μας ακούνε Σπαρτιάτες και χέζονται..
Ποιος;
Ο Τραμπ από την Αμερική!

Ε, αυτός τον συνέλαβε που έστειλε 200.000 εκπαιδευμένα κομάντα στην Ευρώπη κι όχι ο αστυφύλακας της γειτονιάς του!

Πρέπει να το πει ο Χατζηνικολάου να το πιστέψετε;
Τότε μόνο θα είναι έγκυρο στον καμένο εγκέφαλο ορισμένων;

Το ότι δεν βγήκε κανένας αρμόδιος, κανένα Greek hoaxes
και κανένας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος να το διαψεύσει από χτες που κυκλοφορεί η είδηση,
Αυτό δεν αποτελεί ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι είναι ΑΛΗΘΕΙΑ;

Αλλά, αυτό απαιτεί σκέψη και εγκεφαλική διεργασία
που είναι αποτέλεσμα εγκεφαλικής Γυμναστικής..

Γυμνάστε και το μυαλό σας μπρατσαράδες μου
κι αφήστε κατά μέρος τα πιτόγυρα..

Δημήτριος Μαντές
9/06/2020

Προβολές : 2,846


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα