ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ».

27 Αυγούστου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:429
Μοίρασέ το
 
Δημήτρης Γιαννόπουλος: “Απευθύνω έκκληση προς τους επιστημονικούς φορείς της «επίσημης ιατρικής πληροφόρησης» να επιλέξουν έστω και έναν από τους παρακάτω επιφανείς συναδέλφους τους για να αντικρούσουν — με αναλυτικά στοιχεία ή έγκυρες δημοσιεύσεις — κάθε ένα από τα επιχειρήματα και συμπεράσματα του με τα οποία οι ίδιοι διαφωνούν ριζικά.”
 

 
 
Ο ρόλος της ΕΣΗΕΑ, για μια φορά ακόμα, αποδεικνύεται ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
 
Δίνουμε τους αγώνες μας, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ.
 
Τους πουλημένους και τους υποταγμένους ή ακόμα και τους επιχορηγούμενους “ιατρούς”, και “δημοσιογράφους”, τους ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ.
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, είναι από τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
 
 
 
Επειδή σήμερα έλαβα γνώση του παρακάτω αποσπάσματος από ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, ή οποία υπονοεί ρητά πως οι χιλιάδες κορυφαίοι γιατροί, επιστήμονες, καθηγητές και νομπελίστες που αμφισβητούν την επίσημη άποψη περί «πανδημίας θανατηφόρου Κορωνοϊού» με διαλέξεις και συνεντεύξεις στο διαδίκτυο
…«σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επίσημη ιατρική πληροφόρηση αλλά και τη δημοσιογραφική αξιοπιστία»…
 
Απευθύνω έκκληση προς τους επιστημονικούς φορείς της «επίσημης ιατρικής πληροφόρησης» να επιλέξουν έστω και έναν από τους παρακάτω επιφανείς συναδέλφους τους για να αντικρούσουν — με αναλυτικά στοιχεία ή έγκυρες δημοσιεύσεις — κάθε ένα από τα επιχειρήματα και συμπεράσματα του με τα οποία οι ίδιοι διαφωνούν ριζικά.
 
Σε κάθε άλλη περίπτωση, εμείς, οι «μη ειδικοί» οφείλουμε, ως ελάχιστη αναγνώριση της γενναίας και ανιδιοτελούς στάσης με την οποία τιμούν τον Όρκο του Ιπποκράτη, να δηλώσουμε πως μόνο σε αυτά τα φωτεινά Πρόσωπα Γιατρών Πρώτης Γραμμής μπορούμε να εμπιστευτούμε το μέλλον της Υγείας των παιδιών μας, του Πολιτισμού, της Αλήθειας και της Ανθρωπότητας!
 
Θεωρούμε συνεπώς καθήκον μας να προβάλλουμε τις απόψεις τους ως τις μόνες έγκυρες και επιστημονικές, ενημερώνοντας ελεύθερα με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας πως, με τέτοια πνευματικά και ηθικά αναστήματα στο πλευρό τους, δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα από κανένα Ιό ή Παράσιτο που απειλεί το ανθρώπινο είδος.
 

Δημήτρης Γιαννόπουλος

 Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα