ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ-+

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ-+

20 Μαρτίου, 2021 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,084
Μοίρασέ το

Η ηθική κατάπτωση που επιχειρούν οι εθνομηδενιστές, επιβάλλεται να βρει σθεναρή αντίσταση από κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ και κάθε ΕΛΛΗΝΑ.

Καλώ κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ και κάθε ΕΛΛΗΝΑ, να συμμετέχουν στην ομαδική μήνυση και αγωγή, κατά των ΛΟΑΤΚΙ  ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ  ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ .

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΘΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ. (σχετική ανάρτηση εδώ)

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΣΤΑΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ .

Η ηθική Εθνική και κοινωνική κατάπτωση που επιχειρούν οι εθνομηδενιστές, επιβάλλεται να βρει σθεναρή αντίσταση από κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ και κάθε ΕΛΛΗΝΑ.

Και μπορεί η “δικαιοσύνη” να είναι απούσα και να μην έχει πλέον την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, θα είναι όμως υποχρεωμένη να δικάσει και να εκδώσει απόφαση σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους.

 

Όσες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και όσοι ΕΛΛΗΝΕΣ, θέλουν να συμμετάσχουν σε ομαδική μήνυση και αγωγή κατά της κοινοτητας των LOATKI, παρακαλώ να στείλουν στο mail των ATTIKANEA.INFO ([email protected]) την συμμετοχή τους.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ

Διαχειρίστρια του attikanea.info

 

 

 

Προβολές : 1,084


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα