«Πρωτόγνωροι περιορισμοί στην ελευθερία»: Το ΒΙΝΤΕΟ «6 Months in 6 Minutes» της κυβέρνησης

«Πρωτόγνωροι περιορισμοί στην ελευθερία»: Το ΒΙΝΤΕΟ «6 Months in 6 Minutes» της κυβέρνησης

20 Νοεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:401
Μοίρασέ το
 

Καλλιόπη Σουφλή

6 Months in 6 Minutes
Γινόμαστε παγκόσμιο πρότυπο…

Τις… επιτυχίες της Ελληνικής Προεδρίας παρουσίασε ο κ. Βαρβιτσιώτης κατά την χθεσινή τελετή παράδοσης-παραλαβής της Προεδρίας στην Γερμανία, αποκομίζοντας χειροκροτήματα από τους διεθνιστές της Ευρώπης.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης των υπουργών προβλήθηκε βίντεο απολογισμού με τα μεγάλα γεγονότα της εξάμηνης Ελληνικής Προεδρίας, με τίτλο «6 Months in 6 Minutes» (μήπως κάπου παράπεσε άλλο ένα εξάρι; Το σύμβολο που φαίνεται στην φωτογραφία;)

 

Η αρχή του βίντεο είναι άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς γίνεται αναφορά στον περιορισμό της ελευθερίας των ανθρώπων.

«Ο κορωνοϊός ήταν μία κορυφαία πρόκληση για όλους εμάς: τις κυβερνήσεις, τους θεσμούς, τα εθνικά συστήματα Υγείας, τις κοινωνίες και τις οικογένειες.

Αυτό ήρθε με την επιβολή πρωτόγνωρων περιορισμών στην ανθρώπινη ελευθερία. Περιορισμούς στην κίνηση, στην πρόσβαση στην εργασία, στην πρόσβαση στην δικαιοσύνη, στην άσκηση θεμελιωδών δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων».

Στην συνέχεια, παρουσιάζονται σάλτσες για τις… επιτυχίες της κυβέρνησης, η οποία παρουσιάζεται ως παγκόσμιο πρότυπο, ενώ υπάρχουν δηλώσεις, όπως του κ Τσιόρδα, που κάνουν λόγο για «αλληλεγγύη», εννοώντας προφανώς το να ακολουθούμε όλοι μαζί τα μέτρα περιορισμού με αφορμή τον κορωνοϊό.

Σύντομα λοιπόν έρχεται η κορωνίδα όλων αυτών που ζούμε!

 

 

Πηγή

Προβολές : 401


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα