Πρόκειται για πολιτική τρομοκρατία και για όλα αυτά τα εγκληματικά λάθη θα πρέπει η κυβέρνηση να απολογηθεί.  Κάναμε ....Λ Α Θ Ο Σ  θεραπείες (!) στην Ιταλία, γι’ αυτό αυξήσαμε τους θανάτους.

Πρόκειται για πολιτική τρομοκρατία και για όλα αυτά τα εγκληματικά λάθη θα πρέπει η κυβέρνηση να απολογηθεί. Κάναμε ....Λ Α Θ Ο Σ  θεραπείες (!) στην Ιταλία, γι’ αυτό αυξήσαμε τους θανάτους.

4 Οκτωβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:544
Μοίρασέ το

 

 Μεγάλη η ΕΥΘΥΝΗ  Ι α τ ρ ι κ ώ ν  συλλόγων και …π ο λ ι τ ι κ ώ ν

ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ … ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ…
 
ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ…
 
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΩΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

Είμαι ένας από τους 11 πρώτους ιατρούς που κάνανε τις νεκροψίες στην Ιταλία και διαπίστωσαν, ότι τα πρωτόκολλα ή δεν τηρούνταν, ή ήτανε λανθασμένα!!!


Σε όλο τον κόσμο και στην Ιταλία νομίζαμε στην αρχή, ότι κύρια παθογενετική δράση αυτού του ιού ήτανε η πνευμονία, όμως στην πραγματικότητα διαπιστώσαμε ότι προκαλεί θρομβοεμβολές, δηλ. αποφράξεις των αγγείων στους πνεύμονες ή και σε άλλα όργανα, κάτι που είναι θεραπεύσιμο.

Και ενώ μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά φάρμακα από την αρχή της επιδημίας που εξ άλλου τώρα αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε γιατί είναι πιο αποτελεσματικά, χρησιμοποιούσαμε το οξυγόνο σε μεγάλη συγκέντρωση και πίεση μέσα στους πνεύμονες (διασωλήνωση) που ουσιαστικά σκότωνε τους ασθενείς.

Ένα άλλο μεγάλο λάθος είναι, ότι βάζαμε πολλούς ανθρώπους σε γηροκομεία που εκεί συναντούσαν άλλους ασθενείς που πέθαιναν και συνέχεια τους αποτεφρώναμε.

Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται νεκροψίες, για να ανακαλύπτουμε τις βασικές αιτίες θανάτου και εφ΄όσον δεν μας είχε δοθεί ελευθερία να το κάνουμε αυτό, όλοι οι ιατροί έπρατταν λάθος!

Αυτοί που ευθύνονται για τους θανάτους είναι αυτοί που έδιναν τις κρατικές οδηγίες και ο ίδιος ο ιατρικός σύλλογος, διότι εμπόδισε την διεξαγωγή νεκροψιών και εμπόδισε επίσης και την πρωτοβάθμια περίθαλψη στο σπίτι.

Συνειδητοποιήσαμε ήδη από τον Μάρτιο ότι είχαμε να κάνουμε με έναν αδύναμο ιό που ήτανε σαν τον ιό της γρίπης. 

Ο κορονοϊός δεν είναι ανησυχητικός, διότι είναι ένας από τους χιλιάδες ιούς που συμβιώνουν μαζί μας.

Μελετώ εδώ και 25 χρόνια τους ιούς και ξέρω πολύ καλά ποιοι είναι επικίνδυνοι ιοί.

Ένας επικίνδυνος ιός, πολύ πιο επικίνδυνος από αυτόν τον κορονοϊό ήτανε ο Sars-Cov-1 ο οποίος κυκλοφόρησε σαν πανδημία τα προηγούμενα χρόνια.

Εδώ και 40 χρόνια προσπαθούμε να φτιάξουμε εμβόλια για RNA ιούς και δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχουνε πολύ μεγάλο αριθμό μετάλλαξης. 

Είναι πολύ παράξενο που περιμένουμε να φτιάξουμε ένα εμβόλιο μέσα σε λίγους μήνες για έναν RNA ιό. Το μόνο εμβόλιο που μπορεί να υπάρξει είναι το φυσικό εμβόλιο δηλ. η ανοσία αγέλης.

Οι μάσκες είναι πάρα πολύ επικίνδυνες!

Η μάσκα κάνει πιο όξινο το ‘p-h’ του αίματος και μειώνει το οξυγόνο, όχι μόνο στο αίμα αλλά και σε όλα τα όργανα.

Στα παιδιά αυτό είναι ακόμη πιο σοβαρό, γιατί η όξυνση που προκαλείται από τις μάσκες αυξάνει τον κίνδυνο για πολλές παθολογίες. 

Είναι απαράδεκτο να φορούν μάσκες τα παιδιά, η κυβέρνηση εγκληματεί.

Σήμερα έχουμε πολλά και φτηνά θεραπευτικά μέσα στη διάθεσή μας όπως τα αντιφλεγμονώδη, κορτιζόνη, αντιπηκτικά, αντιβιοτικά για επιλοιμώξεις και την υδροξυχλωροκίνη που στην α’ φάση της ασθένειας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.

Πρόκειται για πολιτική τρομοκρατία και για όλα αυτά τα εγκληματικά λάθη θα πρέπει η κυβέρνηση να απολογηθεί.

Αυτός είναι ένας πόλεμος και πρωτίστως οι γιατροί θα πρέπει να επανακτήσουν την αξιοπρέπειά τους και τον ρόλο τους στην κοινωνία συνεπικουρούμενοι από τους πολίτες. 

Ο Δάντης έχει θέσει τους ουδέτερους στο χειρότερο μέρος της κόλασης. 

Πρέπει να δράσουμε αμέσως και αποφασιστικά και να μην είμαστε ουδέτεροι.

Pasquale Mario Bacco, Ιταλός Ιατροδικαστής, 19/9/2020

Οι μάσκες πέφτουν

Δείτε επίσης τι λέει ο Stefano Montanari για τις νεκροψίες.


  https://vimeo.com/461946304


Το καραβάκι της ιστορίας

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/10/blog-post_36.html

Πηγή

 

Προβολές : 544


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα