Πρόταση «βόμβα» Λαγού!

Πρόταση «βόμβα» Λαγού!

12 Οκτωβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:355
Μοίρασέ το
 
EFETEIO
Σκληρές αναμένονται οι ποινές…

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε από το Εφετείο Αθηνών για την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής. 

Συγκεκριμένα, κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε στην διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα στους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη Λαγό, Χρήστο Παπά, Ηλία Παναγιώταρο, Γιώργο Γερμενή και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Το πλαίσιο των ποινών γι’ αυτούς δεν μπορεί πλέον να αλλάξει και είναι από 5 έως 15 έτη κάθειρξης.

 

ΩΣΤΟΣΟ, πρόταση της τελευταίας στιγμής από τον Γιάννη Λαγό προκαλεί τεράστια εμπλοκή, καθώς καθυστερεί την έκδοση απόφασης.

Αίτημα εξαίρεσης του δικαστηρίου υπέβαλε ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, επικαλούμενος προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας και προκατάληψης του δικαστηρίου προς το πρόσωπό του.

Ο Γιάννης Λαγός ζήτησε τον λόγο από το δικαστήριο, ενώ είχαν ήδη εκφωνηθεί τα ελαφρυντικά που αναγνωρίστηκαν σε κατηγορούμενους, πλην της ηγετικής ομάδας τη Χρυσής Αυγής.

«Θεωρώ ότι υπήρχε προκατάληψη στο πρόσωπό μου και παρεμβάσεις άμεσες και έμμεσες και από τον πρωθυπουργό της χώρας, που σας πίεσαν. Για τον λόγο αυτό, ζητώ την εξαίρεση όλων των μελών του δικαστηρίου. Σε λίγο θα προσέλθει ο συνήγορος κύριος Κωνσταντίνος Πλεύρης για να αναπτύξει το αίτημά μου», ανέφερε ο Γ. Λαγός.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το δικαστήριο διέκοψε για μισή ώρα προκειμένου να προσέλθει ο διορισθείς από τον κ. Λαγό συνήγορος Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος είναι καθ’ οδόν, όπως αναφέρθηκε.

Σύμφωνα με τον νόμο, θα πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο, για την υπόθεση που έθεσε ο κ. Λαγός.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Συγκέντρωση έξω από το Εφετείο κάνουν αυτή την ώρα αριστεριστές  και μέλη του ΠΑΜΕ αναμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου επί των ελαφρυντικών για τους κατηγορούμενους στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Κλειστή είναι η λεωφόρος Αλεξάνδρας στο ρεύμα καθόδου στο ύψος του Εφετείου.

Λίγο πριν τις 10 επικράτησε ένταση όταν λίγα μέλη της Χρυσής Αυγής διαπληκτίστηκαν φραστικά στα μέλη του ΠΑΜΕ.

 

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο δικαστήριο η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, η οποία χαιρέτισε τα μέλη του ΠΑΜΕ τα οποία την καταχειροκρότησαν.

Στο εφετείο έφτασε και ο Γιάννης Λαγός.

Πριν αφήσει το σπίτι του καταφέρθηκε κατά των δικαστών:

 

 

Πηγή

Προβολές : 355


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα