Πρώην ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας αποκαλύπτει το σχέδιο Ερντογάν για τον έλεγχο Λιβύης και Βόρειας Αφρικής

3 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:112
Μοίρασέ το

Οι «Νεο-Οθωμανοί», με επικεφαλής τον Ερντογάν, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν στρατιωτικές βάσεις στη Λιβύη για να αποτελέσουν αφετηρία για τους ελιγμούς τους μαζί με τις τρομοκρατικές οργανώσεις για να αποσταθεροποιήσουν τις χώρες της περιοχής και να υπονομεύσουν τα καθεστώτα τους για τον έλεγχο της Μεσογείου Θάλασσα μέσω της Λιβύης. 
 
«Με αυτόν τον τρόπο, σκοπεύουν να πολιορκήσουν την Ευρώπη και να στραγγαλίσουν την Αίγυπτο. έχουν οικονομικούς και αποικιακούς στόχους και ιδεολογικούς μοχλούς»

 
 Ο Salah al-Haddad, ο οποίος ήταν μέλος του Συμβουλίου Shura του Διεθνούς Δικτύου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας έως ότου αποχώρησε από την ισλαμική ομάδα το 2002, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του Al-Ain News την Κυριακή, δήλωσε ότι η τρομοκρατική οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σκιαγράφησε ένα γενικό σχέδιο το 2006 για τον έλεγχο της Λιβύης και της Βόρειας Αφρικής.
 
Ο Ερντογάν το αποκάλυψε το 2018 στην Κωνσταντινούπολη κατά την 90η επέτειο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, παρουσιάζει το almarsad.co.
 
Δήλωσε ότι ο Ερντογάν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να γιορτάσει τα εκατό χρόνια στην Τρίπολη, την πρωτεύουσα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη Βόρεια Αφρική σύμφωνα με τα σχέδια τους.
 
 
Στη συνέχεια, όμως, το διεθνές τρομοκρατικό σχέδιο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα όταν ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης έφτασε στα περίχωρα της πρωτεύουσας, Τρίπολη.
 
Στη συνέχεια, ο οργανισμός αποκάλυψε δημόσια το διεθνές σχέδιό του και δεσμεύτηκε να κάψει όλη τη Βόρεια Αφρική.
 
Ο Khaled al-Mishri, επικεφαλής του λεγόμενου συμβουλευτικού Ύπατου Συμβουλίου του Κράτους, το δήλωσε ότι σε μια τηλεοπτική συνέντευξη στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Μόσχα στις 22 Μαρτίου 2019, υποστήριξε ο al-Haddad:
 
“Η κατάσταση του κλάδου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Λιβύης είναι μοναδική επειδή ανέλαβε την υλοποίηση του σχεδίου του 2028 για το διεθνές δίκτυο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Αυτό έχει καταστήσει τη Λιβύη μια εστία για όλες τις οργανώσεις της Αδελφότητας, τους ηγέτες και τις πολιτοφυλακές, μαζί με τους συμμάχους τους σε περιφερειακές και δυτικές χώρες, όπου όλοι επιδιώκουν να εγκαινιάσουν τη Μουσουλμανική Αδελφότητα ως κυβερνήτες της Λιβύης”
 
Υποστήριξε επίσης ότι οι «Νεο-Οθωμανοί», με επικεφαλής τον Ερντογάν, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν στρατιωτικές βάσεις στη Λιβύη για να αποτελέσουν αφετηρία για τους ελιγμούς τους μαζί με τις τρομοκρατικές οργανώσεις για να αποσταθεροποιήσουν τις χώρες της περιοχής και να υπονομεύσουν τα καθεστώτα τους για τον έλεγχο της Μεσογείου Θάλασσα μέσω της Λιβύης. 
 
«Με αυτόν τον τρόπο, σκοπεύουν να πολιορκήσουν την Ευρώπη και να στραγγαλίσουν την Αίγυπτο. έχουν οικονομικούς και αποικιακούς στόχους και ιδεολογικούς μοχλούς», πρόσθεσε ο al-Haddad ενώ αποκάλυψε πως:
 
«Η διεθνής τρομοκρατική οργάνωση έδωσε εντολή στην Τουρκία, συγκεκριμένα στον Ερντογάν, μέλος του διεθνούς δικτύου, να επέμβει στρατιωτικά στη Λιβύη. Αυτό ξεκίνησε κρυφά από το 2012. Η Τρίπολη είναι το τελευταίο προπύργιο και η βάση τους στη Βόρεια Αφρική”.
 
Επίσης επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι οι περισσότερες από τις σημαντικές περιοδικές διεθνείς συναντήσεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία για δεκαετίες, ακόμη και πριν ο Ερντογάν ανέβει στην εξουσία το 2002.
 
 

 

Πηγή

Προβολές : 112


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα