Πρ. υψηλόβαθμος πράκτωρ της CIA: Ο Τράμπ είχε διώξει αρχικά τον στρατηγό Flynn γιατί εξέθετε τον Μάικ Πενς και τους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ της Ουάσινγκτον!

Πρ. υψηλόβαθμος πράκτωρ της CIA: Ο Τράμπ είχε διώξει αρχικά τον στρατηγό Flynn γιατί εξέθετε τον Μάικ Πενς και τους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ της Ουάσινγκτον!

9 Ιανουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:660
Μοίρασέ το
Πρ. υψηλόβαθμος πράκτωρ της CIA: Ο Τράμπ είχε διώξει αρχικά τον στρατηγό Flynn γιατί εξέθετε τον Μάικ Πενς και τους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ της Ουάσινγκτον!

Σύμφωνα με πρώην υψηλόβαθμο πράκτορα της CIA, Robert David Steele, είπε πριν απο λίγο στο πρόγραμμα του κ Alex Jones πως τον κ Michael Flynn τον έδιωξε από την νέα του κυβέρνηση ο κύριος Ντόναλντ Τραμπ επειδή έχει στην κατοχή του μία λίστα γνωστών πολιτικών της Ουάσινγκτον, οι οποίοι έχουν εμπλακεί στα μεγάλα και παγκόσμια δίκτυα παιδεραστίας!!!

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο προσωπικός φίλος του κ…MIKE PENCE, ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

 

 

 

Όλα τα πράγματα στις πολιτικές ειδήσεις, έχουν πολλές πλευρές και ερμηνείες,  που μπορεί να διαβάσει κάποιος.

Και στην συγκεκριμένη, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός, να είναι μια συνειδητή πράξη του Ντόναλντ Τράμπ, προκειμένου να φέρει τα γεγονότα στο σημείο να ζητήσει ο ίδιος ο Αμερικανικός λαός, την παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων.

Ας μην βιαζόμαστε… τα γεγονότα τρέχουν με ραγδαία ταχύτητα και αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές επίκειται επιβολή στρατιωτικού νόμου από τον Ντόναλντ Τράμπ, και συλλήψεις σε παγκόσμια κλίμακα.

Αυτά όμως με πολύ μεγάλες επιφυλάξεις σας τα μεταδίδω και χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πρ. υψηλόβαθμος πράκτωρ της CIA: Ο Τράμπ είχε διώξει αρχικά τον στρατηγό Flynn γιατί εξέθετε τον Μάικ Πενς και τους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ της Ουάσινγκτον!-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη |


Στο άρθρο μου με τίτλο Πρώην υψηλό-βαθμος πράκτορας της CIA λέει πως ο Τράμπ έδιωξε τον Flynn γιατί εξέθετε τους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ! που είχα βγάλει στις 17 Φεβ. του 2017, απεκάλυψε τότε ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είν᾽ο «κος» Μάικ Πένς. Ας το διαβάσουμε πρώτα λοιπόν και μετά συνεχίζουμε…


-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17 Φεβ. του 2017, 12.00 το πρώί, ώρα Λος Άντελες | JohnKountouris.com

 

Σύμφωνα με πρώην υψηλόβαθμο πράκτορα της CIA, Robert David Steele, είπε πριν απο λίγο στο πρόγραμμα του κ Alex Jones πως τον κ Michael Flynn τον έδιωξε από την νέα του κυβέρνηση ο κύριος Ντόναλντ Τραμπ επειδή έχει στην κατοχή του μία λίστα γνωστών πολιτικών της Ουάσινγκτον, οι οποίοι έχουν εμπλακεί στα μεγάλα και παγκόσμια δίκτυα παιδεραστίας!!!

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο προσωπικός φίλος του κ…MIKE PENCE, ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

Δεν είναι εναντίον του Τράμπ ο κ Steele, αλλά αφήνει να εννοηθεί πως δέχτηκε πίεση ο ίδιος ώστε να ξεφορτωθεί τον Flynn.

 

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, αλλά λέει επίσης πως ο κ REINCE PRIEBUS, ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ του ΤΡΑΜΠ με ελληνικές ρίζες, εμπλέκεται ΚΙ ΑΥΤΟΣ σε αυτά τα σκάνδαλα ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, σε συνεργασία με τον πρώην Αντιπρόεδρο της αμερικανικής βουλής Dennis Hastert, και πως ΠΡΕΠΕΙ να ξεφορτωθεί κι αυτόν!!!

Λέει επίσης πως η δουλειά του Priebus δεν είναι να «ξανακάνει σπουδαία την Αμερική», αλλά να διοχετεύσει στην νέα κυβέρνηση Τράμπ μερικά παλιά στοιχεία της…ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (βαθέος κράτους)! (πατήστε εδώ για περισσότερα). δηλ., είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο PRIEBUS!

Επιπλέον, αφήνει να εννοηθεί πως του Priebus του κάνει μίας μορφής επιθέσιν το…WikiLeaks ώστε να τον εκθέσει έτσι δημοσίως!

Ωστόσο, εμείς απο τα «Ελληνικά Νέα Τώρα» ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον Τράμπ, όπως θα δείτε στο άρθρο μας «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!!!».

Διαβάστε επίσης «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!»

Διαβάστε αναλυτικότερα πατώντας εδώ.  Δείτε και το σχετικό βίντεο και μετά δείτε και τη δική μου ανάλυση επ’αυτού:

Δείτε τώρα την εκπομπή μου για αυτό:

Διαβάστε επίσης!

ΤΟ “ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ” ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ

ΤΟ “ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ” ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!

ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ “ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ” ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣ

guteurls.de Read full article here

Συνεχίζουμε με το παρόν άρθρο…

Αν δεν ξέρετε τι εστί Πιτσαγκεϊτ (Pizzagate), τότε διαβάστε τα δεκάδες άρθρα που έχουμε βγάλει διαχρινιά για αυτό, πατήστε ΕΔΩ ή απλά πληκτρολογόντας την λέξη «Πιτσαγκεϊτ» ἤ/ και λέξεις «Πιτσαγκεϊτ, Πισταγκέητ, Pizzagate» μαζί ή ξεχωριστά στην μηχανή αναζήτησης του σάιτ μας GreekNewsOnDemand.com:

Αν δεν έχετε διερευνήσει ακόμη αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ, τότε ξεκινήστε με το άρθρο μας με τίτλο Αναγγέλλει την υποψηφιότητα για τη προεδρία από την ελληνική πιτσαρία «Giannis Pizza» ο Τζο Μπάϊντεν | #Πιτσαγκέιτ #PizzaGate. Θα το βρείτε πολύ ενδιαφέρον.

 

greeknewsondemand

Αναγγέλλει την υποψηφιότητα για τη προεδρία από πιτζαρία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ο Τζο Μπάϊντεν | #Πιτσαγκέιτ #PizzaGate

Αναγγέλλει την υποψηφιότητα για τη προεδρία από την ελληνική πιτσαρία «Giannis Pizza» ο Τζο Μ

guteurls.deRead full article here

Όταν λοιπόν το μεγάλο σκάνδαλο αυτό είχε πρωτο-ξεσπάσει τον Οκτ. του 2016 και είχε αρχίσει τότε να απασχολεί -και συνεχίζει να αποσχολεί!– πάρα πολλά εκτατομύρια κόσμο σε όλο τον κόσμο (για το οποίο υπάρχουν πάμοπολλα στοιχεία εκεί έξω) ο γιός του Μάικελ Φλιν Πρεσβύτερου (Michael Flynn Sr.), Μάικελ Φλιν Νεώτερου (Michael Flynn Jr.), απεφάσισε να ασχολείτε κι αυτός με το ίδιο θέμα με την ελπίδα να βρεί κάποια στοιχεία για το ρόλο και της…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ στο ίδιο σκάνδαλο. Κι όμως, με το που έμαθε ο Τράμπ για την ενασχόληση του Φλιν Τζούνιορ στην αναζήτηση για την αλήθεια για όλα αυτά (μπας και βάλουν την Χίλαρι…ΦΥΛΑΚΗ!), τον…ΕΔΙΩΞΕ ΑΜΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΟΥΤΕ ΕΞΗΓΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ!!! ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ…ΣΤΡΟΥΓΚΑ!!!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΉΤΑΝ Ο…ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΠΟΥ ΕΚΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΆΡΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΤΟΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ…ΣΥΓΚΑΛΗΨΕ Ο ΠΕΝΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΌΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ «ΤΡΕΛΗ» «ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ»!!!

 

thedailybeast

Mike Pence Gets Entangled in Pizzagate

The VP-elect had a hard time dodging Jake Tapper’s queries as to why one of the chief promoters of the Pizzagate conspiracy theory was being given White House security clearance.

guteurls.de Read full article here

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο….

Του Φλιν Τζούνιορ του είχαν δώσει, από την αρχή, ακόμη και…άδεια πρόσβασης σε απόρρητες πληροφορίες της νέας κυβέρνησης του Τράμπ, αλλά όταν έθιξε αυτό το ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ θέμα, τον έδιωξαν…ΑΜΜΕΛΗΤΙ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως είναι…ΠΑΛΙ Ο ΜΑΙΛ ΠΕΝΣ που προκαλεί τώρα την…ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΡΑΜΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ…ΑΡΧΙ-ΠΑΙΔΕΡΑ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ;;;

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο-σοκ με τίτλο IN GOV MIKE PENCE HAS MURDERED 51 CHILDREN (Ο κυβερνήτης της Ιντιάνα, Μάικ Πενς, δολοφόνησε 51 παιδιά).  Για πολλούς μπορεί να ακούγται πολύ «ακραίος» αυτός ο τίτλος, αλλά  εμάς μας κάνει μεγάλη εντύπωση η…ημερομηνία δημοσίευσής του: 19 Μαϊου 2016. ΔΗΛΑΔΗ, μιλάμε για μια εποχή κατά την οποίαν ο Τράμοπ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το εν λόγω μεγάλο-σκάνδαλο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΗΔΗ Ο ΕΞΗΣ ΚΥΡΙΟΣ!!!…

Ειρήσθω εν παρόδω, ο συγκεκριμένος κύριος που έφτιαξε αυτό το βίντεο…ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΥΠΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Και τέλος, τόσο ο Στρατηγός Φλιν όσο κι ο γιός του ήταν όλοι ΕΤΟΙΜΟΙ να εκθέσουν ΔΗΜΟΣΙΑ τα βαρέα παιδεραστικά σκάνδαλα της ελίτ αλλά τους…ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, με κύριο επικεφαλής αυτής της «ειδικής αποστολής εκκαθαρίσεως ανεπιθύμητων στελεχών της νέας κυβερνήσεως του Τράμπ» τον …ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ. Και εφόσον ο Τράμπ είναι ένας «μεγάλος πατριώτης», τότε ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑΝ ΠΡΑΞΙΝ;;;
ΤΟΝ ΦΛΙΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ «ΈΧΕΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ» ΤΩΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟΝΈΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ…ΑΡΓΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΦΛΙΝ ΤΟΥ ΕΊΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΟΠΩΣ ΤΟ…2017 ΓΙΑ ΤΟΥΣ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ…

Για περισσότερα για το Πισταγκέιτ, διβάστε επίσης το άρθρο μας Πιο Μ@λ@Κ@ς & ΠΡΟΔΟΤΗΣ πεθαίνεις: Έλλην φοιτητής δημιούργησε αλγόριθμο που «σκανάρει» τις ψευδείς ειδήσεις.

 

Πηγή

Προβολές : 660


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα