Πως να κλέψεις τις εκλογές... τα 1.14′ αποκαλύπτουν.. (βίντεο0

Πως να κλέψεις τις εκλογές... τα 1.14′ αποκαλύπτουν.. (βίντεο0

21 Ιανουαρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
- 474 προβολές ( Μέτρηση έως 02:36:37 )

 

 

Εξαιρετικό βίντεο, που μέσα σε 1λεπτό και 14 δευτερόλεπτα αποκαλύπτει πως έκλεψαν τις εκλογές από τον Ντόναλντ Τράμπ, το Βαθύ Κράτος, η CIA, η Κίνα και τα ευρωπαϊκά κράτη που συνεργάστηκαν σε μια αγαστή συνεργασία επιβολής ενός παιδόφιλου σιωνιστή.

Πως να κλέψεις τις εκλογές... τα 1.14′ αποκαλύπτουν.. (βίντεο0

Και φυσικά, δεν παραγνωρίζουμε τον ρόλο των εξαγορασμένων από τους χάζαρους Ρότσιλντ όλων των ΜΜΕ, και τις εβραιοσιωνιστικές διαδικτυακές πλατφόρμες face book, twitter, instragram, καθώς και τους επιχειρηματικούς κολοσσούς όπως η AMAZON και άλλες.

Ο κορονοϊός, ήταν απλά το… όχημα… 

Ο συντονισμός όλης αυτής της ΜΑΦΙΑΣ, ήταν απίστευτος.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Εκλογικό εγχειρίδιο

Εκλογικό εγχειρίδιο

(Visited 473 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.