Πόλεμος εναντίον του τζόκερ

Πόλεμος εναντίον του τζόκερ

3 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:233
Μοίρασέ το

Η εξειδίκευση και η σημασία των εξετάσεων εξασθενεί γρήγορα.

Το ίδιο ισχύει και για το αποτέλεσμα ενός εμβολίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η απόδειξη της ανοσίας είναι μια φάρσα, και αν γίνει νόμος, είναι ένας αδικαιολόγητος κίνδυνος για την υγεία. 

Για τον ίδιο λόγο, οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά των αναπνευστικών ιών είναι μια επικίνδυνη ανοησία και μπορεί να προκαλέσουν σωματική βλάβη. Με ταχέως μεταβαλλόμενα παθογόνα, όπως και με τον εμβολιασμό της γρίπης, η επιτυχία είναι θέμα τύχης.

Η φαρμακευτική βιομηχανία και οι ιολόγοι της προσπαθούν επί του παρόντος, για λόγους διαφάνειας, να ορίσουν το παθογόνο SARS-CoV2 ως μια σταθερή εχθρική οντότητα.

 

Για τον ΄΄πόλεμο ενάντια στον ιό΄΄, απαιτείται ο κίνδυνος, που αντιπροσωπεύεται από μια  μπάλα με ακίδες. Ένας «κόσμος χωρίς κορώνα» είναι ο δηλωμένος στόχος του εμμονικού στο εμβόλιο Μπιλ Γκέιτς και των πολιτικών του φίλων. Επίσης, όσον αφορά έναν πιθανό εμβολιασμό, προσπαθούν να μας δώσουν την ψευδαίσθηση ενός σαφώς καθορισμένου εχθρού στον κόσμο των ιών. 

Σε τελική ανάλυση, αυτή είναι η προϋπόθεση για την επιχείρηση εξετάσεων και την κυβερνητική επιβολή μιας παγκόσμιας πολιτικής εμβολιασμού που είναι χωρίς καμία ευθύνη για τους κατασκευαστές εμβολίων

Σήμερα, στις 4.5.2020, πραγματοποιείται ένα διαδικτυακό συνέδριο δωρητών για τη «Δημιουργία ενός κόσμου χωρίς κορώνα» (ARD-Tagesschau) και η καγκελάριος Μέρκελ υπόσχεται να δαπανήσει δισεκατομμύρια από τα φορολογικά μας χρήματα σε αυτό.  Εμείς δώσαμε 3 εκατομμύρια ευρό.

Από επιστημονική άποψη, όλες αυτές οι προσπάθειες είναι – να το θέσουμε ελαφρώς – επικίνδυνες παρεκκλίσεις. Δεν θα μιλήσω ακόμα για τους κερδοφόρους αυτής της τρέλας.

 

Η ζωή δεν είναι ασήμαντη και υπολογιστική

 

Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο ιός SARS αλλάζει συνεχώς και γρήγορα. Και που είναι το κέρδος σε ενα εμβολιασμό ενάντια σε κάτι που από καιρό έχει αλλάξει ανυπολόγιστα;

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα αντιδρά επίσης απρόβλεπτα. Διασταυρούμενες ανοσίες;  Ανοσοποιητική μνήμη; 

Η εξειδίκευση και η σημασία των εξετάσεων εξασθενεί γρήγορα. Το ίδιο ισχύει και για το αποτέλεσμα ενός εμβολίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η απόδειξη της ανοσίας είναι μια φάρσα, και αν γίνει νόμος, είναι ένας αδικαιολόγητος κίνδυνος για την υγεία. 

Για τον ίδιο λόγο, οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά των αναπνευστικών ιών είναι μια επικίνδυνη ανοησία και μπορεί να προκαλέσουν σωματική βλάβη. Με ταχέως μεταβαλλόμενα παθογόνα, όπως και με τον εμβολιασμό της γρίπης, η επιτυχία είναι θέμα τύχης

Μόνο αργότερα μετά τον εμβολιασμό, μπορεί να προσδιοριστεί εάν τα εμβολιασμένα άτομα ήταν καλύτερα από τα μη εμβολιασμένα. Αυτό παραμένει καλό, δεδομένου ότι μια εκ των προτέρων αξιολόγηση βάσει οφέλους βάσει τεκμηρίων δεν θα είναι ποτέ δυνατή.  Μέχρι τώρα, άλλοι ιοί ήταν ευτυχείς και εξαπλώθηκαν εκεί όπου ένας τύπος ιού έχει  δυσκολίες με τον εμβολιασμό.

 

Οι ιοί Wuhan έχουν φύγει από καιρό.

 

Πρόκειται για το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό μετάλλαξης των RNA ιών, το οποίο περιλαμβάνει τον SARS-CoV2.

Ο ρυθμός αποδεικνύεται εντυπωσιακά στον ιστότοπο CoV-Glue, «Ανάλυση αμινοξέων για την πανδημία SARS-CoV-2», η οποία δείχνει ότι για το SARS-CoV2 ο ρυθμός μετάλλαξης είναι πολύ υψηλός σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα περίπου 4 μηνών.

· 7237μη συνώνυμες, δηλαδή μεταλλάξεις αλλαγής αμινοξέων (αντικαταστάσεις),

· 6εισαγωγές (εισαγωγή πρόσθετων βάσεων) και

· 87 διαγραφές (απώλεια βάσεων στην γονιδιακή αλληλουχία) σε γονιδιακές αλληλουχίες που βρέθηκαν. .

Αυτό αφορά ένα γονιδίωμα το οποίο αποτελείται από περίπου 30.000 βάσεις, έναν τεράστιο αριθμό μεταλλάξεων, εισαγωγών και διαγραφών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Και αυτά είναι μόνο τα δεδομένα μερικών χιλιάδων ιών SARS-CoV2 που έχουν υποβληθεί σε αλληλουχία. 

 

Η φύση γνωρίζει πολλά, πολλά περισσότερα. 

 

Οι μη συνώνυμες μεταλλάξεις προκαλούν την εισαγωγή άλλων αμινοξέων στις πρωτεΐνες του ιού. Αυτά αλλάζουν έτσι τις χημικές ιδιότητες αυτών των πρωτεϊνών.Αυτές οι μεταλλάξεις συσσωρεύονται μέσα σε εβδομάδες (!), Όπως δείχνουν τα δεδομένα. Οι εισαγωγές και οι διαγραφές έχουν ιδιαίτερη σημασία, διότι μπορούν να οδηγήσουν σε μετατόπιση πλαισίου, όπου ολόκληρη η επόμενη αλυσίδα διαβάζεται διαφορετικά. 

Υπάρχουν επίσης συνώνυμες μεταλλάξεις οι οποίες, αν και δεν αλλάζουν την πρωταρχική δομή των πρωτεϊνών SARS-CoV2, εξακολουθούν να μπορούν να διαδραματίσουν ρόλο στη διαγνωστική.

Επιπλέον, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές ανοιχτές ερωτήσεις σχετικά με τα περαιτέρω αποτελέσματα των συνώνυμων μεταλλάξεων. Αμφιβολίες σχετικά με τη δοκιμή PCR, υπήρχαν από την αρχή: 

Li et al., «Ζητήματα σταθερότητας του τεστ RT-PCR του SARS-CoV-2 για νοσοκομειακούς ασθενείς που διαγνώστηκαν κλινικά με COVID-19», J Med Virol. 2020 Μαρ 26. doi: 10.1002 / jmv.25786,

 

Στιγμιότυπα μιας ατελείωτης ιστορίας

 

Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι ότι οι ιοί SARS-CoV2 που έχουν αλληλουχηθεί μέχρι στιγμής δείχνουν ένα εξαιρετικά μικρό τμήμα της φύσης. Σε σχέση με το συνολικό γονιδίωμα όλων των κορωνοιών σε όλους τους ανθρώπους, αυτή η ενότητα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. 

Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχουν μόνο SARS-CoV2, αλλά και άλλοι ανθρώπινοι κορωνοϊοί – και επίσης μεταλλάσσονται. Διαφορετικά, κάποιος απο αυτούς δεν θα είχε καταλήξει στον ιό SARS-CoV2. Αναλύσεις υπολογιστών, π.χ. του οικογενειακού δέντρου του SARS-CoV2 (φυλογενετική ανάλυση), είναι πολύ προβληματικές με βάση αυτό το εξαιρετικά μικρό τμήμα της φύσης όπως υπάρχει σήμερα. 

Τα τελευταία 15 χρόνια, οι κορωνοιοί δεν έχουν μελετηθεί, ούτε σε ανθρώπους ούτε σε ζώα. Η συντριπτική πλειονότητα των αλληλουχιών γονιδίων κορωνοϊού στις βάσεις δεδομένων προέρχονται από τους τελευταίους 4 μήνες ή είναι 15 ετών.

Η κριτική γι αυτό δεν είναι καινούργια, ειδικά η πολύ ανομοιογενής γεωγραφική κατανομή των γονιδιακών αλληλουχιών που βρέθηκαν, βλ. Mavian et al. 2020, «Επανάκτηση προοπτικής για τη μοριακή ανίχνευση SARS-CoV-2 και τις επιπτώσεις της»,medrxiv, 20.3. 2020, «Ωστόσο, σε ένα νέο δέντρο που συνήχθη μόλις μία εβδομάδα αργότερα, όταν περισσότερες από 135 νέες αλληλουχίες πλήρους γονιδιώματος διατέθηκαν στο GISAID (Σχήμα S2), ο άμεσος σύνδεσμος μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας εξαφανίστηκε λόγω της πρόσθετης ομαδοποίησης προηγούμενων ακολουθιών χωρίς δείγμα από την Πορτογαλία, τη Βραζιλία, την Ουαλία και την Ολλανδία (Σχήμα 2β).

 

Ζωονόσος; Ο άνθρωπος ανήκει επίσης στο ζωολογικό κήπο!

 

Ορισμένες δημοσιεύσεις λένε ότι οι απλότυποι (δηλ. Τα γενετικά πρότυπα) του SARS-CoV2 έχουν ήδη εξαφανιστεί ξανά, δηλαδή δεν εντοπίζονται πλέον σε νέες ακολουθίες βάσεων. Ο SARS (1) έχει επίσης εξαφανιστεί ξανά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι νόημα έχει τότε μια γενετική απόσταση μεταξύ δύο αλληλουχιών γονιδίων;

Αλλά η ιολογία κάνει ό, τι κάνει τα τελευταία 30 χρόνια. Βρίσκει μια ιική αλληλουχία γονιδίων που δεν γνώριζε ακόμη και δηλώνει τον πρόσφατα ανακαλυφθέντα ιό ως ιό θανάτου. Για να λειτουργήσει αυτό, χρειάζεται την υπόθεση της ζωονόσου.

Χωρίς αυτό, δεν μπορεί να λειτουργήσει. Επειδή μόνο χάρη σε αυτήν την υπόθεση ότι ένα παθογόνο μεταφέρθηκε πρόσφατα από ένα ζώο ξενιστή σε ανθρώπους στη Wuhan στην αγορά ψαριών στο τέλος του 2019, μπορεί να γίνει μια γενική υπόθεση ότι το παθογόνο έχει αυξημένη παθογένεια (= αυξημένο δυναμικό να προκαλέσει ασθένεια). Το παθογόνο είναι νέο για τον άνθρωπο, γι αυτό οι άνθρωποι, σε αντίθεση με τους αρχικούς ξενιστές, δεν είχαν την ευκαιρία να προσαρμοστούν στο νέο παθογόνο.

Αυτή η προσέγγιση λειτουργεί τόσο καλά επειδή θεωρείται πάντοτε ότι οι ασθενείς είναι σοβαρά άρρωστοι, οι οποίοι στη συνέχεια συνήθως υποφέρουν από διάφορες ασθένειες (multimorbid), και τα άτομα με καθόλου ή ασθενή συμπτώματα δεν ελέγχονται. Και αμέσως έχετε την προφανή απόδειξη ότι οι θετικές εξετάσεις και ο θάνατος συμβαδίζουν.

Ως απόδειξη αυτού, οι Drosten, Wieler & Co. διατηρούν δύο γονιδιακές αλληλουχίες, μία από έναν κορωνοιό ζώου και μία από έναν ανθρώπινο κορωνοιό, και επισημαίνουν τη μεγάλη γενετική απόσταση. Αυτός ο ισχυρισμός μπορεί να γίνει τόσο εύκολα επειδή δεν υπάρχουν δεδομένα για οτιδήποτε στο μεταξύ. 

Κανείς δεν έχει μετρήσει τους κορωνοϊούς ζώων και ανθρώπων στην απαραίτητη πυκνότητα τα τελευταία 15 χρόνια. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός θετικών ατόμων με SARS-CoV2 δεν εμφανίζει συμπτώματα ή εμφανίζει μόνο ήπια συμπτώματα. Το ποσοστό των ασυμπτωματικών ατόμων που δεν εμφανίζουν συμπτώματα λέγεται ότι είναι 50 – 70%. 

Αυτό είναι αδύνατον χωρίς το ανοσοποιητικό σύστημα να έχει προετοιμαστεί για τον ιό. Αυτό υποδηλώνει μια συνεχή ανάπτυξη έως τον SARS-CoV2 (και τις πολλές παραλλαγές του).

Το να μιλάς για την προέλευση δείχνει μόνο, εκείνο το σημείο πού άρχισες να σκέφτεσαι.

Όλο και περισσότερο, διεξάγονται επίσης φυλογενετικές αναλύσεις σε μια προσπάθεια κατασκευής ενός διαφορετικού οικογενειακού δέντρου από τις πολλές διαφορετικές γονιδιακές αλληλουχίες. Σε αντίθεση με την υπόθεση ότι ο SARS-CoV2 δημιουργήθηκε πρόσφατα από τη ζωονόσο στα τέλη του 2019, αυτό δεν ισχύει. Αναλύσεις αυτού του είδους είναι προβληματικές λόγω της πολύ μικρής περιόδου του δείγματος. Ωστόσο, όλα αυτά είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή. Επιπλέον, επιλέγεται αυθαίρετα το μηδέν σημείο, δηλαδή η ακολουθία αναφοράς έναντι της οποίας αξιολογούνται οι μεταλλάξεις. 

Μόνο στην Κίνα έχει ξεκινήσει η νέα δοκιμή PCR και έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες ακολουθίες γονιδίων. Μόνο τότε έκαναν το ίδιο σε άλλα μέρη του κόσμου. 

Η μετάλλαξη προς τα εμπρός και προς τα πίσω είναι μια σχετική δήλωση σε σχέση με την ακολουθία αναφοράς. Η υποτιθέμενη εξάπλωση αντικατοπτρίζει μόνο τη γεωγραφική ακολουθία των δοκιμών. Ωστόσο, οι συναγερμοί στο Johns Hopkins συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν αλλού.

Πρέπει τελικά να εγκαταλείψουμε την εικόνα ενός «οικογενειακού δέντρου» – η εικόνα των αναδρομικών δικτύων φαίνεται πιο κατάλληλη.Η ποικιλομορφία του SARS-CoV2 είναι τόσο μεγάλη που σχηματίζονται συστάδες ακόμη και σε μικρά δείγματα. Δεν είναι πλέον δυνατό να προσδιορίσετε με σαφήνεια πώς έφτασε ο ιός στη Νέα Υόρκη. Πρβλ. Gonzalez-Reiche et al.,«Εισαγωγές και πρώιμη εξάπλωση του SARS-CoV-2 στην περιοχή της Νέας Υόρκης», 16 Απριλίου 2020, medxriv: «Η φυλογενετική ανάλυση 84 διακριτών γονιδιωμάτων SARS-CoV2 δείχνει πολλαπλές, ανεξάρτητες αλλά μεμονωμένες εισαγωγές κυρίως από την Ευρώπη και άλλα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Επιπλέον, βρίσκουμε στοιχεία για κοινοτική μετάδοση του SARS-CoV2, όπως προτείνεται από ομάδες σχετικών ιών που βρέθηκαν σε ασθενείς που ζουν σε διαφορετικές γειτονιές της πόλης. » 

Αυτά τα σμήνη πρέπει να έχουν σχηματιστεί στις ΗΠΑ τους τελευταίους 3 μήνες. Ο SARS-CoV2 και όλα όσα οδήγησαν στο SARS-CoV2 είναι πολύ παλαιότερα.Εναλλακτικές ερμηνείες των ίδιων δεδομένων (!) 

Από τις βάσεις δεδομένων γονιδίων υποδηλώνουν ότι ο SARS-CoV2 εξαπλώνεται στους ανθρώπους για 40+ χρόνια. Βλέπε Chaw et al, «Η προέλευση και οι υποκείμενες κινητήριες δυνάμεις της επιδημίας SARS-CoV-2»,14 Απριλίου 2020, bioxriv:

«Πρέπει να επισημάνουμε ότι η εκτίμηση TMRCA επηρεάζεται έντονα από το σχήμα δειγματοληψίας γονιδιώματος. Δεδομένου ότι το νωρίτερο διαθέσιμο γονιδίωμα έγινε δειγματοληψία στις 12/24/2019 σχεδόν ένα μήνα μετά την εστία, η πραγματική προέλευση της τρέχουσας επιδημίας μπορεί στην πραγματικότητα να είναι νωρίτερη από την εκτίμησή μας. «

«Υποθέτοντας ένα συνώνυμο ποσοστό υποκατάστασης 2,9×10-3 / τοποθεσία / έτος, ο ανασυνδυασμός εκτιμήθηκε ότι είχε συμβεί πριν από περίπου 40 χρόνια (95% HPD: 31-69 χρόνια, χρόνος απόκλισης (t) = απόκλιση (dS) / (αντικατάσταση ρυθμός x 2 x 3), λαμβάνοντας υπόψη ότι το dS στο RBD είναι τριπλάσιο του μέσου όρου του γονιδιώματος). Τα αμινοξέα στην περιοχή RBD των δύο γονιδιωμάτων διατηρούνται από τη φυσική επιλογή έκτοτε, ενώ έχουν συσσωρευτεί συνώνυμες υποκαταστάσεις. Εάν αυτό είναι αλήθεια, ο SARS-CoV-2 μπορεί να κυκλοφόρησε κρυπτογραφικά μεταξύ των ανθρώπων για χρόνια προτού να παρατηρηθεί πρόσφατα. «

Αυτό που είναι η glyphosate για τα χωράφια, είναι τα αντιιικά για τον άνθρωπο

Οι ιοί είναι πιθανώς τόσο παλιοί όσο τα βακτήρια. Το ανοσοποιητικό σύστημα των σπονδυλωτών είναι το μόνο ικανό να εναρμονίσει το σώμα με τις ολοένα και νέες παραλλαγές ιών. Αυτό ακριβώς δημιουργήθηκε για την εξέλιξη. Η ομάδα των σπονδυλωτών προήλθε περίπου 500 εκατομμύρια χρόνια πριν και η έννοια του ανοσοποιητικού συστήματος είναι πιθανώς ακόμη παλαιότερη. 

Πριν από 500 εκατομμύρια χρόνια, το ανοσοποιητικό σύστημα των σπονδυλωτών, στο προκαταρκτικό τελικό σημείο του οποίου είναι ο άνθρωπος, αναπτύχθηκε σε στενή επαφή με τους ιούς. 

Ωστόσο, η σύγχρονη ιατρική χρησιμοποιεί κορτικοστεροειδή για την καταστολή της ανοσολογικής απόκρισης, όπως φαίνεται από πολλά πρωτόκολλα θεραπείας COVID-19, ιδιαίτερα από τις ΗΠΑ.Στο μεταξύ, η βιομηχανία διαφημίζει συνεχώς νέα φάρμακα. Πού χρησιμοποιούνται; 

Το 98% των θετικών δοκιμών δεν εμφανίζει καθόλου ή μόνο ήπια συμπτώματα. 

Αλλά τα μέσα αναμιγνύουν άκριτα το τεστ και τη λοίμωξη, τη μόλυνση και τη συμπτωματική ασθένεια, τη συμπτωματική νόσο και το θάνατο. Τα σοβαρά προσβεβλημένα άτομα είναι κατά μέσο όρο 80+ και στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων υποφέρουν από σοβαρές προϋπάρχουσες καταστάσεις.

Κανείς δεν μπορεί να πει πόσα από αυτά έχουν πεθάνει ως αποτέλεσμα του πρόωρου αερισμού. 

Εν τω μεταξύ, οι ασθενείς εντατικής θεραπείας εξακολουθούν να απογαλακτίζονται από τον αναπνευστήρα με φαιντανύλη, μεταξύ άλλων, διαφορετικά η τεχνητή αναπνοή δεν θα λειτουργήσει. Αυτοί οι ασθενείς ξυπνούν, εαν ξυπνήσουν, σαν ναρκομανείς. 

Katherine Ellen Foley, «Μερικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για να κρατήσουν τους ασθενείς με κοροναϊό σε αναπνευστήρες είναι ελλιπή», Quartz, 31 Μαρτίου 2020,

 

Ο φόβος βγαίνει από τη ΜΕΘ, αλλά τι συμβαίνει;

Η ΜΕΘ δείχνει τι μπορεί να κάνει. Επιπλέον, υπάρχουν φάρμακα όπως το Remdesivir, το οποίο ήταν πολύ τοξικό για τη θεραπεία του Ebola και αποτυγχάνει σε περαιτέρω δοκιμές. Josh Farkas. «PulmCrit – Έντεκα λόγοι που το έγγραφο NEJM για το remdesivir δεν αποκαλύπτει τίποτα», 11 Απριλίου 2020, 

Όλες οι αμφιβολίες δεν εμπόδισαν το Remdesivir να κυκλοφορήσει για χρήση στις ΗΠΑ με τη γρήγορη μέθοδο . Οι συνδυασμένες θεραπείες χλωροκίνης και αζιθρομυκίνης, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε καρδιακή ανακοπή σε άτομα με προηγούμενες καρδιαγγειακές παθήσεις. 

Ή μονοθεραπεία χλωροκίνης, η οποία προκαλεί βλάβη στα ερυθρά αιμοσφαίρια σε άτομα με ανεπάρκεια αφυδρογονάσης 6-φωσφορικής γλυκόζης. Η ανεπάρκεια αφυδρογονάσης 6-φωσφορικής γλυκόζης είναι το πιο συνηθισμένο κληρονομικό γενετικό ελάττωμα παγκοσμίως, με συχνότητα έως και 20-30% στην Αφρική. Οι χώρες με υψηλό ποσοστό αφρικανών γεννημένων ατόμων επηρεάζονται επίσης ιδιαίτερα.

 

 Λάθος προτεραιότητες και παραπλανητικά στοιχεία

 

Όλα ξεκινούν από ένα σαραβαλιασμένο τεστ,βιαστικά μέτρα και τυφλή εμπιστοσύνη σε κάποιο νανο μέρος της εξελικτικής μηχανικής φύσης, το οποίο ψηφιοποιείται στις βάσεις δεδομένων γονιδίων και δεν δικαιολογείται από τίποτα. 

Η επιστήμη και οι πολιτικοί που αφήνονται στις συμβουλές της θα πρέπει να συνεχίσουν να επιδιώκουν την συνέχιση της κρίσης που δημιουργήσαν. Παρόλο που είναι πολύ αμφίβολο ότι ένας ιός που δεν προκαλεί συμπτώματα (!) στο 50 – 70% των μολυσμένων ατόμων είχε φτάσει στην Ευρώπη την ακριβή στιγμή που ξεκίνησαν οι δοκιμές, καθώς ορισμένοι τώρα θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε με τη βοήθεια των καμπυλών για υπερβολική θνησιμότητα. Και αυτό σε έναν πληθυσμό ασθενών στον οποίο το 40% των ασθενών εντατικής θεραπείας ήρθαν απευθείας από το γηροκομείο στην ΜΕΘ που χρειάζονται την πιο εντατική περίθαλψη. Βλ. Matthias Thöns, «Πολύ λανθασμένες προτεραιότητες που έχουν τεθεί και παραβιάζονται όλες οι ηθικές αρχές», Deutschlandfunk, 11.4.2020, 

«Και πρέπει να θυμόμαστε ότι οι σοβαρά άρρωστοι ασθενείς με COVID-19, όπως ονομάζεται η ασθένεια, είναι ως επί το πλείστον πολύ ηλικιωμένοι, πολλοί εκ των οποίων είναι άρρωστοι, 40 τοις εκατό προέρχονται από γηροκομεία που χρειάζονται τον υψηλότερο βαθμό φροντίδας, και στην Ιταλία, από 2.003 θανάτους, μόνο τρεις ασθενείς ήταν χωρίς σοβαρές προϋπάρχουσες καταστάσεις.

 Άρα είναι μια ομάδα που συνήθως και μέχρι τώρα πάντα λαμβάνουν περισσότερη παρηγορητική φροντίδα από ότι εντατική θεραπεία, και τώρα διαγιγνώσκεται μια νέα ασθένεια και όλοι αυτοί οι ασθενείς γίνονται ασθενείς εντατικής θεραπείας.» Σε ορισμένες χώρες υπάρχει μια επιπλέον αποζημίωση για τα νοσοκομεία, εάν το DRG αναβαθμιστεί σε covid-19. Αυτό γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, εάν στον ασθενή γίνει διασωλήνωση. Το Medicare στις ΗΠΑ πληρώνει 20% περισσότερα για τα DRG με το covid-19.

 

 Ψευδείς συναγερμοί – μια κοινωνική αυτοάνοση ασθένεια

 

Στο τρέχον κλίμα των μέσων ενημέρωσης και υπό τεράστια πολιτική πίεση για να δικαιολογήσουν τα δρακόντεια μέτρα και τις συνέπειές τους, ακόμη και αναδρομικά, είναι πολύ αμφίβολο ότι θα υπάρξει μια ανεξάρτητη επιστημονική συζήτηση σχετικά με την υπόθεση της ζωονόσου της συνετής αξιολόγησης κινδύνου. 

Για ποιες ερευνητικές αιτήσεις θα δοθούν χρήματα; Η εξέλιξη συνεχίζεται για εκατομμύρια χρόνια και τα τελευταία 20 χρόνια οι ιολόγοι δημιουργούν νέους θανατηφόρους ιούς  κάθε 3-5 χρόνια για να απειλούν τους ανθρώπους; MERS, SARS (1), SARS (2), γρίπη των χοίρων, γρίπη των πτηνών; 

Αυτό κατάντησε πολύ ανόητο.

 πηγή

War against a joker

Επιμέλεια 

Ευαγγέλου Μπλάνα Μαριάννα

 

Πηγή

Προβολές : 233


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα