Πόσο βολικά ήρθε η απίστευτη αυτή στροφή του παιδίατρου... Κόλαφος για την θεαματική κωλοτούμπα του Χατζή ο Νίκος Αντωνιάδης, “δείχνει τι την προκάλεσε” (;)

Πόσο βολικά ήρθε η απίστευτη αυτή στροφή του παιδίατρου... Κόλαφος για την θεαματική κωλοτούμπα του Χατζή ο Νίκος Αντωνιάδης, “δείχνει τι την προκάλεσε” (;)

25 Αυγούστου, 2020 30 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,248
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Τις ώρες που έχει φουντώσει το κύμα αγανάκτησης των γονέων σε όλη τη χώρα, τις ώρες που η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της μας απειλούν έως και με αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών μας και μας στέλνουν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην Εισαγγελία, μας συκοφαντούν και μας κατηγορούν ότι είμαστε συνωμοσιολόγοι και επικίνδυνοι για την υγεία των παιδιών μας και τη δημόσια υγεία , έρχεται ο παιδίατρος αυτός, του οποίου τις απολύτως ξεκάθαρες επιστημονικές θέσεις για την τεράστια επικινδυνότητα της χρήσης των μασκών από τα παιδιά μας είχαμε κάνει περίπου σημαία μας, και γίνεται σε μία μέρα Τσιόδρας, Σύψας, Χαρδαλιάς και Χρυσοχοΐδης μαζί.
 
Πάντως, εγώ να πράγμα θα σας πω εσάς εδώ:
Αν ξαφνικά δείτε σε μία από τις επόμενες αναρτήσεις μου να κάνω και εγώ στροφή 180 μοιρών, θέλω να σας διαβεβαιώσω από τώρα ότι δεν θα τα έχω βρει με το σύστημα.
 
Την οικογένειά μου θα απειλούν…”
 

 
ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ!
 
Ο εσωτερικός πόλεμος, ανάμεσα στο ΚΑΘΗΚΟΝ – ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, τι θα πρυτανεύσει;
 
Το ότι έχουμε να κάνουμε με ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ, ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, είναι γνωστό.
 
Διακυβεύονται πολλά… ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ…
 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ.
 
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
 
Προσωπικά, πιστεύω πως ο ίδιος ο κ. Νίκος Αντωνιάδης, έδωσε την απάντηση στην θεαματική κωλοτούμπα του ιατρού, στις δυο τελευταίες προτάσεις της ανάρτησής του.
 
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ !!!
 
TI AΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΒΗ κ. ΧΑΤΖΗ;
 
ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΤΑΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ , ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ,
ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ !!!
 
ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!
 
ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ “ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ “ΝΟΣΗΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ” ,
“ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ” !!!
 
ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ !!!
 
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΤΟΥΣ “ΑΙΦΝΙΔΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ” ,
ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ “ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ” , ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ;
 
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ;
 
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”;
 
ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ κ. ΧΑΤΖΗ ΔΕΝ ΛΑΒΑΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΥΤΟ…
 
________
Τι από τα δύο συνέβη, κ. Χατζή…; Δεν έχετε την έπαρση ούτε του Τσιόδρα ούτε του Σύψα. Με δυσκολία σας βγήκαν τα λόγια. Με μεγάλη δυσκολία.
_________
_________
Λέγαμε μέχρι τώρα για τον Σωτήρη Τσιόδρα. Για τις στροφές 180 μοιρών που έχει κάνει σε όλα σχεδόν τα επιστημονικά ζητήματα που αφορούν στον κορωνοϊό.
 
Αλλά αυτό που έγινε με τον παιδίατρο-εντατικολόγο Αναστάσιο Χατζή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ !!
 
Θυμίζω τι έλεγε μέχρι τώρα ο Αναστάσιος Χατζής :
 
“Το ότι υπάρχουν πρόθυμοι πολιτικοί αλλά και πανέτοιμοι ειδικοί επιστήμονες να φορέσουν υποχρεωτικά μάσκα σε παιδιά από 6 έως 16 ετών στα σχολεία, πραγματικά με ξεπερνά!! Τελικά ίσως επαληθεύεται το γνωστό σε όλες τις ιστορικές περιόδους… ‘τρώγοντας έρχεται η όρεξη’” !!!
 
Και ο ίδιος αυτός άνθρωπος, έρχεται τώρα και μας λέει :
 
“-Η μάσκα είναι ασφαλής από την ηλικία των 2 ετών.
 
-Ακόμη και στο νηπιαγωγείο, αν χρειάζεται, θα τη φορέσουν τα παιδάκια (!!!).
 
-Τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν περί συνωμοσίας, περί συμφερόντων … είναι νοσηρά, είναι επικίνδυνα, αναρωτιέται κανείς ποια η σκοπιμότητα, ποια ψυχολογική διαταραχή εξυπηρετούν (!!!).
 
-Μακριά από τα διάφορα κινήματα δήθεν αντίστασης στην όποια οδηγία δίνει η όποια κυβέρνηση ή οι όποιοι ειδικοί (!!!).
 
-Όχι υπερβολές ή θεωρίες συνωμοσίας ή συμφερόντων, οι οποίες έχουν δυστυχώς κατακλύσει το διαδίκτυο και τον έντυπο τύπο και εκφράζονται προσωπικά από ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι αρμόδιοι, δεν έχουν καμία τεκμηρίωση και μόνο κακό προσφέρουν στην κοινωνία (!!!)”.
 
Και το κείμενο του κ. Χατζή συνέχιζε :
 
“Πάνω απ’ όλα όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε ένα σοβαρό κίνδυνο που έχουν τα παιδιά όταν φορούν τη μάσκα. Όλοι συμφωνούν ότι για να προστατεύει η μάσκα θα πρέπει να εφαρμόζει καλά γύρω από το στόμα και τη μύτη καλύπτοντας και το πηγούνι. Όμως, μια τέτοια εφαρμογή αναπόφευκτα δυσκολεύει την αναπνοή.
 
Ένας ενήλικας, αν δεν έχει χρόνιο αναπνευστικό ή καρδιακό πρόβλημα, μπορεί να προσαρμοστεί και να ρυθμίσει ανάλογα την αναπνοή του.
 
Ένα μικρό παιδί αυτό δε μπορεί να το κάνει. Πολύ περισσότερο αν τρέξει, παίξει, γελάσει ή φωνάξει!
 
Σ’ αυτήν την περίπτωση η αναπνοή του γίνεται πιο γρήγορη, πιο απότομη και πιο βαθιά.
 
Αν λοιπόν το παιδί προσπαθήσει να πάρει μια απότομη και βαθιά αναπνοή μέσα από τη μάσκα, είναι σαν κάποιος να του έχει κλείσει το στόμα και τη μύτη με την παλάμη του.
 
Η προσπάθεια αναπνοής με φραγμένο το στόμα και τη μύτη δεν προκαλεί είσοδο του αέρα, όπως γίνεται στην κανονική αναπνοή.
 
Αυτό έχει δύο συνέπειες:
 
1. απότομη πτώση του οξυγόνου στο αίμα του παιδιού.
 
2. μεγάλη αύξηση της (αρνητικής) ενδοθωρακικής πίεσης. Και τα δύο μαζί δυσκολεύουν την καρδιακή λειτουργία με κίνδυνο ή την καρδιακή ανακοπή ή την εμφάνιση οξέος πνευμονικού οιδήματος.
 
Και τα δυο μπορούν να οδηγήσουν σε αιφνίδιο θάνατο”.
 
 
ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ;;;
 
Είναι από εκείνες τις φορές που αυτά που θέλω να γράψω κατακλύζουν το μυαλό μου και το μπλοκάρουν !!
 
Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω ;;;
 
Ότι ο κ. Χατζής βγαίνει και λέει ότι πρέπει τα παιδιά να φοράνε μάσκες, ενώ μέχρι τώρα εξέφραζε την αγανάκτησή του για τους “πρόθυμους πολιτικούς” και τους “πανέτοιμους ειδικούς” που θέλουν να φορέσουν υποχρεωτικά μάσκες στα παιδιά από 6 έως 16 ετών και ότι αυτό τον “ξεπερνάει”;
 
Ότι μέχρι τώρα μίλαγε για τα παιδιά από 6 έως 16 ετών, αποκλείοντας ακόμη και γι αυτούς τους “πρόθυμους πολιτικούς” και τους “πανέτοιμους ειδικούς” την πρόθεση να υποχρεώσουν να φοράνε μάσκες τα παιδιά κάτω από τα 6 έτη, και τώρα μας λέει ότι αν χρειαστεί θα τις φορέσουν και τα νήπια;
 
Ότι σήμερα μας λέει ότι πρέπει να φορέσουν υποχρεωτικά μάσκα τα παιδιά, ενώ μέχρι τώρα μας μίλαγε ακόμα και για αιφνίδιο θάνατό τους “αν γελάσουν ή αν φωνάξουν” ;;;
 
Ότι μέχρι τώρα έκανε λόγο για την “όρεξη που έρχεται τρώγοντας”, και σήμερα μας μιλάει για τις “θεωρίες συμφερόντων”;
 
Ότι μέχρι τώρα μας έλεγε για τους “πρόθυμους πολιτικούς” και τους “πανέτοιμους ειδικούς”, και σήμερα μας λέει ότι πρέπει να ακούμε την “όποια οδηγία της όποιας κυβέρνησης και των όποιων ειδικών”;
 
Ότι εμφανίζεται ως βασιλικότερος του βασιλέως, όπου βασιλιάς η κυβέρνηση, ο Μητσοτάκης, ο Χρυσοχοΐδης, ο Χαρδαλιάς και τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ, στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και αντιγράφει πιστά την φρασεολογία των ημερών περί θεωριών συνωμοσιών και τα συναφή; Μόνο για ψεκασμένους δεν μίλησε.
 
Ότι μιλάει σαν τον μαθητή που έχει μάθει το μάθημά του απέξω, κατακόκκινος και τρακαρισμένος, με ξερό στόμα, και με μισοπεθαμένη φωνή μας λέει για τα κινήματα της δήθεν αγανάκτησης και τις επικίνδυνες θεωρίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο;
 
Πόσο βολικά ήρθε η απίστευτη αυτή στροφή του παιδίατρου… Τις ώρες που έχει φουντώσει το κύμα αγανάκτησης των γονέων σε όλη τη χώρα, τις ώρες που η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της μας απειλούν έως και με αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών μας και μας στέλνουν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην Εισαγγελία, μας συκοφαντούν και μας κατηγορούν ότι είμαστε συνωμοσιολόγοι και επικίνδυνοι για την υγεία των παιδιών μας και τη δημόσια υγεία , έρχεται ο παιδίατρος αυτός, του οποίου τις απολύτως ξεκάθαρες επιστημονικές θέσεις για την τεράστια επικινδυνότητα της χρήσης των μασκών από τα παιδιά μας είχαμε κάνει περίπου σημαία μας, και γίνεται σε μία μέρα Τσιόδρας, Σύψας, Χαρδαλιάς και Χρυσοχοΐδης μαζί.
 
Έγινε ένα με τους πολιτικούς που τον “ξεπερνούσαν”. Ούτε ο κορωνοϊός δεν μεταλλάσσεται έτσι.
 
Να πω ότι φυσικά δεν μας λέει ούτε μία λέξη γι αυτά που έλεγε μέχρι τώρα και είχαν σαρώσει το διαδίκτυο;
 
Για τις θέσεις τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ, ακόμη και για τον κίνδυνο αιφνίδιου θανάτου, που τώρα τις χαρακτηρίζει νοσηρές;
 
Ότι αυτοχαρακτηρίζεται επικίνδυνος και ψυχολογικά διαταραγμένος;
 
Ότι πιο φανερό δεν θα μπορούσε να γίνει ότι ο παιδίατρος αυτός βγήκε σήμερα ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ για να στηρίξει το σύστημα και να υποστηρίξει την πρόθεση της κυβέρνησης να υποχρεώσει να φορέσουν μάσκες τα παιδιά μας, χωρίς να λογαριάζει ότι με όλα αυτά που είπε εξέθεσε τον εαυτό του σε τέτοιο βαθμό που θα ντρέπεται να κυκλοφορήσει;
 
Κάτι είναι αυτό που σε κάνει να εκθέσεις τόσο φανερά τον εαυτό σου.
 
Γιατί εάν οι απόψεις εκείνες που είχαν σαρώσει το διαδίκτυο και είχαν γίνει έως και πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεν αντικρούονται από αυτά που είπε σήμερα, γιατί τις κατέβασαν από την ιστοσελίδα του Ιατρικού Κέντρου;
 
Πάντως, στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν έχουμε πάρει κανένα εξώδικο από τον κ. Χατζή για το πρωτοσέλιδο.
 
____________
Τι από τα δύο συνέβη, κ. Χατζή…;
 
Πάντως, εγώ να πράγμα θα σας πω εσάς εδώ:
 
Αν ξαφνικά δείτε σε μία από τις επόμενες αναρτήσεις μου να κάνω και εγώ στροφή 180 μοιρών, θέλω να σας διαβεβαιώσω από τώρα ότι δεν θα τα έχω βρει με το σύστημα.
 
Την οικογένειά μου θα απειλούν…

 

Πηγή

Προβολές : 1,248


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα