Πώς θα γίνει η αρπαγή της περιουσίας του Ελληνικού λαού.

Πώς θα γίνει η αρπαγή της περιουσίας του Ελληνικού λαού.

21 Ιανουαρίου, 2021 39 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Πώς θα γίνει η αρπαγή της περιουσίας του Ελληνικού λαού.

Η ΑΑΔΕ είναι ο εκπρόσωπος των δανειστών. Αντικατέστησε την Τρόικα.

Στην ουσία είναι ένα παρακράτος υπεράνω του κράτους.

Όταν αποσύρουν τον Κορονοϊό ίσως να μην έχουμε ούτε ιδιωτική περιουσία ούτε ιδιωτική ζωή.

Πώς θα γίνει η αρπαγή της περιουσίας του Ελληνικού λαού.
 
Τρεις μήνες πριν, δημοσίευα ένα άρθρο σεισμό, που λυπάμαι, αλλά σχετικά λίγοι έδωσαν σημασία.
 
Αφορούσε τις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ… ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ.
 
Ο τίτλος του ήταν:

Το θέμα, αυτών των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, το είχε φέρει πρώτη στην δημοσιότητα, η Βενετία Κάντζια, μέσα από το παλιό μου ιστολόγιο που έχει καταργηθεί.

 
Κάποιοι με επικρίνουν, που γράφω για ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. 
 
ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ.
 
ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ … ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ.
 
Η κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου, ψήφισε την δημιουργία της …”ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ”…
 
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ… 
 
ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ… Μήπως γιατί τους έχουν υποσχεθεί πως θα πάρουν μερίδιο από την κατάσχεση της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων;;;
 
Προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί ότι ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ.
 
ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η … ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.
 
Επαναλαμβάνω λοιπόν, ότι έχουμε δυο επιλογές:
 
Η ΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
 
Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ.
 
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
 
Προσωπικά, προτιμώ την πρώτη… αλλά αυτό προϋποθέτει να διώξετε τον φόβο και τις γαμημένες κομματικές σας παραπίδες, και να παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ. 
 
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογή μου.

Ο Άγγλος ιστορικός Edward Gibbon έγραψε: «Η διαφθορά είναι το πιο αλάνθαστο σύμπτωμα συνταγματικής ελευθερίας» και ο Frederic Bastiat, Γάλλος οικονομολόγος συμπληρώνει: «Δεν μπορεί να επιβληθεί σε μια κοινωνία μεγαλύτερο κακό από την χρησιμοποίηση του νόμου σαν μέσο αρπαγής».

Στις 23/4/2010 με τον νόμο 3842/ΦΕΚ  Α58 ψηφίζεται και θεσμοθετείται το e-Periousiologio – το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο.

Δηλαδή, το φακέλωμα της κινητής και ακίνητης περιουσίας όλων των φορολογουμένων Ελλήνων πολιτών.

Την ίδια εποχή μπήκαμε στην απάτη των μνημονίων.

Το πρώτο μνημόνιο προβλέπει την υποθήκευση όλου του Δημοσίου και Ιδιωτικού πλούτου.

Ήδη από το 1824 και το 1825 που πήραμε τα δύο δάνεια της εξάρτησης και της υποτέλειας από τον Οίκο Λόφναν, 800.000 λίρες από το 1824 και τους αδελφούς Ρικάρντο 2.000.000 λίρες το 1825, η Ελλάδα πέρασε από την σκλαβιά των Οθωμανών στην σκλαβιά των δανειστών.

Για τους τόκους παραχωρήσαμε στους δανειστές την παραγωγή των Ελληνικών μονοπωλίων (αλάτι – σπίρτα) και για το κεφάλαιο υποθηκεύσαμε όλη την ελεύθερη Ελλάδα, δηλαδή την Ρούμελη, τον Μωριά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Το 1827 με την Ναυμαχία του Ναβαρίνου η οποία έγινε υπό την εποπτεία των ναυάρχων Κόρδιγκτον, Δεριγκύ και Χέιδεν (και οι τρεις μασόνοι 33ου βαθμού) η Ελλάδα τυπικά απελευθερώθηκε.

Στην ουσία άλλαξε αφέντη και πέρασε στην εποπτεία των δανειστών.

Από τότε μέχρι σήμερα τα δάνεια που λαμβάνει το «Ελληνικό Κράτος» συνεχώς ανανεώνονται.

Τα δάνεια είναι δουλεία.

Στις 27/5/2016 με τον Νόμο 4389 ιδρύεται η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, ΑΑΔΕ, η οποία καθορίζει την φορολογική και οικονομική πολιτική της Ελλάδας χωρίς να την ελέγχει κανένας κρατικός φορέας. Στην εποπτεία της ΑΑΔΕ πέρασαν οι ΔΟΥ (εφορίες) και τα τελωνεία.

Δηλαδή οι Φορολογικοί πόροι Ιδιωτικοποιήθηκαν.

Η ΑΑΔΕ είναι ο εκπρόσωπος των δανειστών. Αντικατέστησε την Τρόικα.

Στην ουσία είναι ένα παρακράτος υπεράνω του κράτους.

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της ΑΑΔΕ για το 2021 πρέπει το e-Περιουσιολόγιο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31/12/2021 ασχέτως αν υπάρχει Κορονοϊός ή όχι.

Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου θα είναι ένα τρομακτικό φορολογικό Πογκρόμ που θα εφαρμοσθεί εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Η ΑΑΔΕ έχει επιβάλει στην κυβέρνηση να νομοθετήσει την εφαρμογή του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου.

Το eΠεριουσιολόγιο βασίζεται στην αρχή «ότι δεν δηλώνεται θα κατάσχεται».

Η ΑΑΔΕ έχει αντικαταστήσει την Τρόικα και ελέγχεται απόλυτα από τους δανειστές.

Έτσι η εφορία η οποία ανήκει στην ΑΑΔΕ και όχι στο Ελληνικό Δημόσιο αποκτά πλήρη γνώση των περιουσιακών στοιχείων των φυσικών προσώπων.

Είναι «ο πανεπόπτης οφθαλμός» της εφορίας.

«Το σύστημα» θα έχει συγκεκριμένα κριτήρια, τα οποία θα κάνουν αποτίμηση της αξίας και του αριθμού των περιουσιακών στοιχείων των πολιτών. Θα υπάρχουν στο «σύστημα» τεχνικές ελέγχου που θα εντοπίζουν τις αποκλίσεις μεταξύ των περιουσιακών στοιχείων και των εσόδων των φορολογούμενων πολιτών.

Γι’ αυτό ακριβώς σήμερα το κτηματολόγιο λειτουργεί βάσει των συμβολαίων των ακινήτων, όμως το περιουσιολόγιο που έρχεται θα είναι μια «δαμόκλειος σπάθη» για τα κεφάλαια των Ελλήνων φορολογουμένων.

Η ΑΑΔΕ θα ενεργοποιήσει μια εφαρμογή «περιουσιακών στοιχείων» των φορολογουμένων πολιτών οι οποίοι θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχουν.

Τα περιουσιακά στοιχεία αυτά είναι:

 • Ακίνητα πάσης φύσεως
 • Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, σκάφη, αεροπλάνα, ελικόπτερα κ.λπ. (δεν ξέρω αν θα περιλαμβάνονται και τα ηλεκτρονικά πατίνια)
 • Καταθέσεις σε Ελληνικές Τράπεζες
 • Καταθέσεις πάσης φύσεως στο εξωτερικό (σε φορολογικούς παραδείσους, σε κράτη που προστατεύουν το απόρρητο καταθέσεων κ.λπ.)
 • Θυρίδες και το περιεχόμενο των θυρίδων
 • Κοσμήματα πάσης φύσεως (αγορασμένα, δώρα γάμου, δώρα, κληρονομιά από τους προγόνους μας κ.λπ.)
 • Πίνακες (ότι ισχύει για τα κοσμήματα)
 • Χρυσός σε οποιαδήποτε μορφή (πλάκες χρυσού, χρυσές λίρες κ.λπ.)
 • Μετοχές πάσης φύσεως
 • Ομόλογα πάσης φύσεως
 • Έντοκα γραμμάτια πάσης φύσεως
 • Μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων
 • Εταιρικά μερίδια
 • Συμμετοχή σε πάσης μορφής επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
 • Χρηματικά ποσά που φυλάσσονται στις κατοικίας των φορολογουμένων. Δηλαδή ότι έχουμε σε ρευστό χρήμα στα σπίτια μας.

Με την εφαρμογή του e-Περιουσιολογίου θα πάψουμε να είμαστε ιδιοκτήτες της περιουσίας μας (θα καταργηθεί η ιδιωτική περιουσία) αφού η ΑΑΔΕ θα μπορεί να μας φορολογεί κατ’ εκτίμηση ή κατά συνείδηση όπως προβλέπει ο άθλιος νόμος 4389 (η ΑΑΔΕ μπορεί να φορολογεί κατά συνείδηση).

Οι φορολογούμενοι που δεν θα δηλώσουν στοιχεία (έστω από λάθος) θα τιμωρούνται με πρόστιμο ισόποσο της αξίας του περιουσιακού στοιχείου που δεν δήλωσαν.

Ποιος όμως θα ορίζει την αξία αυτών των στοιχείων, π.χ. των κοσμημάτων ή των πινάκων;

Μα φυσικά οι «ειδικοί» της ΑΑΔΕ.

Οι «ειδικοί» έχουν ξεσκίσει τον Ελληνικό λαό, τόσο την εποχή των μνημονίων, όσο και την εποχή του Κορονοϊού.

Τώρα οι «ειδικοί» θα κλέψουν και την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων.

Στην ουσία οι ειδικοί εκτελούν τις εντολές των δανειστών.

Πώς θα γίνεται ο έλεγχος; Θα μπουκάρουν σε κάθε σπίτι όποτε θέλουν και θα ψάχνουν τα στρώματα, τα πατώματα, τα έπιπλα κ.λπ. για να βρουν κρυμμένα χρήματα, επειδή θα έχουν μια υπόνοια;

Γι’ αυτό τον λόγο με τον Νόμο 4622/2019 δημιουργήθηκε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ).

Μια ανεξάρτητη αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα η οποία θα μπορεί να ελέγχει κάθε Δημόσιο ή Ιδιωτικό φορέα βάσει μόνο μιας ανώνυμης καταγγελίας ή μιας υπόνοιας;

Αυτά τα νομικά εκτρώματα ψηφίζουν τις νύχτες οι Έλληνες βουλευτές.

Θα καταργηθεί δηλαδή το οικογενειακό άσυλο και η ατομική ιδιοκτησία;

Οι τράπεζες και οι «εξωτερικοί χρήστες» του συστήματος όπως οι συμβολαιογράφοι, οι μηχανικοί, τα κτηματολόγια, τα υποθηκοφυλακεία, οι έμποροι κοσμημάτων κ.λπ. θα κοινοποιούν τα προσωπικά δεδομένα των πελατών τους;

Οι εσωτερικοί χρήστες, δηλαδή οι εφοριακοί, θα μπορούν να δίνουν τα στοιχεία των φορολογουμένων πολιτών σε «σκοτεινές εταιρείες» όπως η Palantir – θυγατρική της CIA – η οποία συνεργάζεται στο φακέλωμα των Ελλήνων πολιτών με το Ελληνικό κράτος.

Ποιος φορέας θα εκτιμά το σύνολο της περιουσίας όσο και τα επιμέρους στοιχεία που αποτελούν την περιουσία των φορολογουμένων;

Με τι κριτήρια και με τι εγγυήσεις διαφάνειας;

Δηλαδή, αν το κράτος λόγω κακοδιαχείρισης έχει ανάγκη φόρων, θα μπορεί να επιβάλει φόρο π.χ. ίσο με 30% της συνολικής περιουσίας των πολιτών;

Το 10μηνο από τον Φεβρουάριο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2020 το Ελληνικό κράτος δανείστηκε 51 δις ΕΥΡΩ (σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ του κ. Κώστα Κόλμερ) ενώ έχει έλλειμα στα φορολογικά έσοδα περίπου 12 δις ΕΥΡΩ.

Έτσι το Δημόσιο Χρέος έχει φθάσει σε επίπεδα 210% του ΑΕΠ.

Θα μπορεί λοιπόν η ΑΑΔΕ να επιβάλει ένα φόρο ίσο με 12 δις στις περιουσίες των φορολογουμένων πολιτών; Γιατί έτσι ορίζουν οι δανειστές;

Δηλαδή, ένα παρακρατικό νομικό μόρφωμα όπως η ΑΑΔΕ θα μπορεί να κατάσχει κάθε περιουσιακό στοιχείο των Ελλήνων φορολογουμένων με τη βία;

Δηλαδή, αν κάποιος φορολογούμενος έχει από κληρονομιά της γιαγιάς του ή από δώρο γάμου ορισμένα κοσμήματα, θα είναι τεκμήριο αυξημένου εισοδήματος και θα φορολογηθεί;

Με τι συντελεστή εισοδήματος;

Με αυτόν που θα επιβάλουν οι δανειστές και οι υπόδουλες κυβερνήσεις;

Οι στημένοι εκτιμητές των δανειστών θα παίρνουν προμήθεια ανάλογα με το ύψος του φόρου που θα επιβάλλεται ή ανάλογα με το ύψος της εκτίμησης των περιουσιακών στοιχείων των φορολογουμένων;

Αυτό γίνεται με τους «διαχειριστές» των κόκκινων δανείων, οι οποίοι παίρνουν προμήθεια ανάλογα με την εισπραξιμότητα που θα επιβάλλουν στους άμοιρους δανειολήπτες.

Οι διάφορες δουλικές στους δανειστές κυβερνήσεις θα τολμήσουν να ψηφίσουν τον αποκεφαλισμό του Ελληνικού λαού;

Είτε μέσω ενός θερμού επεισοδίου, όπως έγινε με την «στημένη κρίση» των Ιμίων, είτε μέσω μιας απάτης, όπως έγινε με την ληστεία του Χρηματιστηρίου ή της εφαρμογής νέων μνημονίων, είτε μέσω της απόλυτης βίας, όπως έγινε με τον Κορονοϊό που εξοντώθηκαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα τολμήσει η Ελληνική Βουλή – που δημιούργησε την τερατόμορφη ΑΑΔΕ – να προσφέρει το κεφάλι του Ελληνικού λαού στους δανειστές;

Θα χρησιμοποιηθεί ο Κορονοϊός σαν εργαλείο αρπαγής της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών μέσω του Ηλεκτρονικού Περιουσιολογίου;

Αν, δηλαδή, σαν πρόσχημα αναφερθεί ότι οι Έλληνες πρέπει να κάνουν θυσίες για να «αναστηλωθεί» η Ελληνική οικονομία και να προσφέρουν ένα κομμάτι της περιουσίας τους για τον «Ιερό αυτό σκοπό» θα ψηφίσουν την ληστεία της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών.

Μήπως οι Έλληνες θα πρέπει να προσφέρουν την περιουσίας τους στους «κολλητούς ξένους επενδυτές» σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης;

Μήπως θα πρέπει ξανά να ανακεφαλαιοποιήσουν τις τράπεζες οι οποίες διαγράφουν τα δάνεια της Ελληνικής και ξένης αστικής τάξης, την ώρα που αρπάζουν τα σπίτια των φτωχών Ελλήνων δανειοληπτών;

 

Φυσικά, θα εμφανισθούν οι άθλιοι «ειδικοί» στα λαδωμένα με δημόσιο χρήμα ΜΜΕ για να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι θα πρέπει να δώσει την περιουσία που έχει χρυσοπληρώσει για την «σωτηρία του κράτους».

Τα ΜΜΕ θα αφιερώσουν διθυραμβικές εκπομπές στην «ανοικοδόμηση» της οικονομίας από τους καλούς ξένους «επενδυτές», οι οποίοι θα δανεισθούν από τις ανακεφαλαιοποιημένες χρεωκοπημένες τράπεζες για να μην δώσουν ούτε ένα δικό τους ΕΥΡΩ.

Το e-Περιουσιολόγιο είναι το όπλο που θα πυροβολήσει τους Έλληνες φορολογουμένους και μετά θα τους ληστέψουν οι δανειστές.

Η ΑΑΔΕ και η ΕΑΔ πρέπει να καταργηθούν άμεσα και οι ΔΟΥ και τα τελωνεία να τεθούν κάτω από την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομικών.

Να διορισθεί ένας έντιμος Υπουργός Οικονομικών και όχι ένα πιόνι των δανειστών και να γίνει μια έντιμη οικονομική διαχείριση των φορολογικών εσόδων προς όφελος του Ελληνικού λαού.

Οι Έλληνες δικαστές πρέπει να πάρουν άμεσα θέση και να χαρακτηρίσουν το e-Περιουσιολόγιο σαν αντισυνταγματικό έκτρωμα και να ακυρώσουν κάθε νόμο που αναφέρεται στο φακέλωμα της περιουσίας των Ελλήνων και την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα.

Το e-Περιουσιολόγιο θα καταργήσει το οικογενειακό άσυλο αφού η κάθε παρακρατική ανεξάρτητη αρχή θα μπορεί να μπαίνει όποτε θέλει για έλεγχο στο κάθε σπίτι.

Η Ελληνική Αστυνομία που προέρχεται από τα σπλάχνα του λαού πρέπει να αρνηθεί κάθε συνεργασία με το παρακράτος της ΕΑΔ και της ΑΑΔΕ γιατί οι Έλληνες αστυνομικοί έχουν ορκισθεί πίστη στο σύνταγμα.

Πώς λοιπόν θα δεχθούν να είναι κάτω από την εποπτεία των δανειστών και ενός παρακράτους ανεξάρτητων αρχών;

Ο πτωχευτικός κώδικας που χωρίς ντροπή ψήφισε η Ελληνική βουλή, το e-Περιουσιολόγιο και οι νόμοι που αρπάζουν (ληστεύουν) τα περιουσιακά στοιχεία των πιο αδύνατων στρωμάτων της Ελληνικής κοινωνίας (η Αστική Τάξη έχει μεταφέρει το σύνολο σχεδόν του πλούτου της σε φορολογικούς παραδείσους) δείχνουν την κατεύθυνση των επόμενων χρόνων.

Γι’ αυτό δημιουργείται ένα αστυνομικό κράτος μέσω νόμων όπως η απαγόρευση των διαδηλώσεων, η απαγόρευση της ελεύθερης άποψης, τα «περίεργα» Lockdown, η χειραγώγηση του συνδικαλιστικού κινήματος, η διασπορά σκουπιδοειδήσεων και fake news από τα κανάλια, η αυξανόμενη αστυνομική βία, η ψήφιση νόμων κλοπής της ιδιωτικής περιουσίας των φορολογουμένων, η ενίσχυση των ομάδων καταστολής, η χειραγώγηση του δικαστικού σώματος, η εφαρμογή πειραμάτων ελέγχου του νου, η διαχείριση της συνείδησης με στόχο να έχουμε μια σκλαβοποιημένη και υποταγμένη κοινωνία.

Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δεν μπορείτε να ταξιδέψετε μόνοι σας στα εξοχικά σας ή στις ιδιαίτερες πατρίδες σας;

Γιατί αυξάνονται τα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αεροπλάνων, πλοίων, υπεραστικών λεωφορείων;

Γιατί αυξάνονται συνεχώς τα διόδια;

Γιατί απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό;

Και ένα σωρό άλλες απαγορεύσεις που σας κάνουν δύσκολη την μετακίνηση.

Γιατί απλώς οι Έλληνες πρέπει να αποξενωθούν από την ιδιωτική τους περιουσία, έτσι ώστε να την παραδώσουν χωρίς αντίσταση, αφού δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στις εκτός πόλης ιδιοκτησίες τους.

Το e-Περιουσιολόγιο δεν πρέπει να περάσει αφού είναι ένα αντισυνταγματικό έκτρωμα που καταργεί στην ουσία την ιδιωτική περιουσία αφού θα την ελέγχει και θα την διαχειρίζεται η ΑΑΔΕ όπως νομίζει.

Το θέμα του e-Περιουσιολογίου και η χωρίς όρια φορολόγηση της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων φορολογουμένων είναι ένα ζήτημα πολύ πιο σοβαρό από οποιοδήποτε άλλο.

Όταν αποσύρουν τον Κορονοϊό ίσως να μην έχουμε ούτε ιδιωτική περιουσία ούτε ιδιωτική ζωή.

 

Πηγή: Τραπεζικός

 

Πηγή

Προβολές : 8,229


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα