Πώς θα κάνουμε Ανάσταση (Μήνυμα Διόδοτου)

Πώς θα κάνουμε Ανάσταση (Μήνυμα Διόδοτου)

1 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:420
Μοίρασέ το

Αυτές οι δυο-τρεις κινήσεις.. ναι, είναι μια ικανοποιητική απάντησις προς τούς αντίχριστους δικτάτορες και τα προδοτικά ράσα.

Θα τούς στοιχίσει. Θα τούς εκθέσει στον διεθνή τύπο, γιατί θα μαθευτεί αστραπιαία.

Αλλά προπάντων.. θα γλυκάνει τον Αναστάντα Χριστό μας από την πίκρα της παρακμής και υποτέλειας που έχει περιέλθει το έθνος μας.

 

 

 

 

Το ΑΓΙΟ ΦΩΣ, ανάβει λίγο πριν τις 12, που ο ιερέας λέγει το “ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ”.

Κανένα ΑΓΙΟ ΦΩΣ δεν είναι αγιασμένο, όταν η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ 9η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.

Το ΑΓΙΟ ΦΩΣ, βρίσκεται στις ψυχές μας όσων παραμένουμε στρατιώτες του Χριστού.

 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σήμερα, στο ιστολόγιο The Secret Real Truth, είδαμε την ανάρτηση Yπόδειγμα ΙΕΡΑΡΧΗ στην Κέρκυρα! “Στις 12 και ΟΧΙ στις 9 θα χτυπήσουν οι καμπάνες!”

Ήτο μία πολύ ευχάριστη έκπληξις, διότι σχεδιάζαμε ήδη να σάς προτείνουμε σήμερα και δυο απλές κινήσεις από την πλευρά μας.

Δηλαδή, να αδιαφορήσουμε για το “δεύτε λάβετε φως” του Ιερωνύμου, στις 9, και να πάνε στις εκκλησίες μόνο κάποιοι αντιπρόσωποι οικογενειακών ομάδων, ενοριών, πολυκατοικιών, να πάρουν το Άγιον Φως στις 9, και να το φέρουν και διανείμουν σε εμάς τους υπόλοιπους.

Ναι, μακάρι να χιλιοπολλαπλασιαστούν οι εκκλησίες που θα κτυπήσουν τις καμπάνες στις 12..

..να μην πέσει ούτε ένα βαρελότο στις 9.. και να τα φυλάξουν οι πιτσιρικάδες για τις 12, σε κάποιες πλατείες και ανοιχτούς χώρους.

Στις 12, να ανάψει όλος ο κόσμος τα φώτα στα σπίτια και στα μπαλκόνια και να βγει να ψάλει το Χριστός Ανέστη, να τρανταχτούν διπλά οι ουρανοί από τις φωνές μας πάνω από όλες τις πόλεις!

Αυτές οι δυο-τρεις κινήσεις.. ναι, είναι μια ικανοποιητική απάντησις προς τούς αντίχριστους δικτάτορες και τα προδοτικά ράσα. Θα τούς στοιχίσει. Θα τούς εκθέσει στον διεθνή τύπο, γιατί θα μαθευτεί αστραπιαία. Αλλά προπάντων.. θα γλυκάνει τον Αναστάντα Χριστό μας από την πίκρα της παρακμής και υποτέλειας που έχει περιέλθει το έθνος μας.

Διαδώστε αυτή την ανάρτηση σήμερα παντού, ώστε ο στόχος μας να στεφθεί με  ει δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία.

Ευλογημένη Μεγάλη Παρασκευή και Καλή Ανάσταση!

 

Διόδοτος

 

Δημήτριος Παπαγιαννόπουλος, Μεγάλη Παρασκευή (Η Αποκαθήλωση του Χριστού) | «Ότε εκ του ξύλου» , «Σε τον αναβαλλόμενον το φως»

 

Πηγή

Προβολές : 420


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα