Πώς ξεκινάει ο φασισμός...  ΓΚΑΛΟΠ-ΑΠΑΤΗ! Θέλουν «υποχρεωτικό» εμβολιασμό (για τους ...άλλους) χωρίς να έχουν εμβολιαστεί οι ίδιοι...

Πώς ξεκινάει ο φασισμός... ΓΚΑΛΟΠ-ΑΠΑΤΗ! Θέλουν «υποχρεωτικό» εμβολιασμό (για τους ...άλλους) χωρίς να έχουν εμβολιαστεί οι ίδιοι...

29 Ιουνίου, 2021 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:608
Μοίρασέ το

 

 

Με απλά-απλά λογάκια, αυτό το 65%, απέχοντας παρασάγγας από το να έχει εμβολιαστεί το ίδιο (!!!), έχει το απύθμενο θράσος να απαιτεί από τους άλλους να εμβολιαστούν, επί ποινή υποχρεωτικής απομάκρυνσης ή υποχρεωτικής μετάθεσης μάλιστα!!!

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ  ΓΡΑΜΜΑ “Ρ”…
… που σημαίνει “ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ – ΙΑΤΡΙΚΑ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ – ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ”
Τι δεν καταλαβαίνετε;;;
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ κλπ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Andreas Moratos 

Μικρός αναρωτιόμουν πώς ξεκινάει ο φασισμός…

Την απάντηση ποτέ δεν την πήρα στη ζωή μου “μια κι έξω”.

Την έπαιρνα κατά καιρούς λίγη-λίγη, σε δόσεις, κτίζοντας έτσι μια απάντηση που να αντέχει στον χρόνο και να μην μπορεί εύκολα να αμφισβητηθεί…

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στη σχετική επίσημη ιστοσελίδα, μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση 4.714.326 (42,89%), ενώ πλήρως εμβολιασμένοι είναι 3.534.001 (32,13%). (Τον υπολογισμό του ποσοστού τον κάναμε με παραδοχή πληθυσμού 11.000.000. Αλλά ακόμη και με παραδοχή πληθυσμού 10.000.000, τα παραπάνω ποσοστά είναι, αντίστοιχα, 47,14% και 35,34%).

Ταυτόχρονα, μια κυριακάτικη εφημερίδα, γνωστή για τις φιλοκυβερνητικές της επιδόσεις, έχει πηχυαίο τίτλο:

“Η κοινή γνώμη θέλει μέτρα. 65% υποχρεωτικό το εμβόλιο.

Κυρίαρχη τάση στην κοινωνία και στα τέσσερα μεγάλα κόμματα αλλά και σε όλες τις ηλικίες να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Απομάκρυνση ή μετάθεση ζητούν για τους ‘αρνητές'” (ένα ποσοστό 9,6% ζητάει μάλιστα να απολύονται οι “αρνητές”, ενώ ένα πλειοψηφικό 45,8 % ζητάει “απλώς” να απομακρύνονται ή να μετατίθενται σε άλλη υπηρεσία).

Με άλλα λόγια, σύμφωνα με την καλή εφημερίδα, το 65% του πληθυσμού (τη στιγμή που ένα σημαντικότατο ποσοστό του, που κυμαίνεται από 28% έως… 50% αυτού του 65%, δεν έχει εμβολιαστεί!!!) απαιτεί από όόόλους τους άλλους να εμβολιαστούν!!!

Με απλά-απλά λογάκια, αυτό το 65%, απέχοντας παρασάγγας από το να έχει εμβολιαστεί το ίδιο (!!!), έχει το απύθμενο θράσος να απαιτεί από τους άλλους να εμβολιαστούν, επί ποινή υποχρεωτικής απομάκρυνσης ή υποχρεωτικής μετάθεσης μάλιστα!!!

Μπορεί να μου μένουν ακόμα (κάποια λίγα) επεισόδια για το πώς γεννιέται ο φασισμός, σίγουρα όμως ξέρω πια καλά ποιος κρατάει φανάρι σ’ αυτά τα γεννητούρια: οι “γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί”…

 

Με τον δικό του τρόπο ο Βάρναλης θα το ‘λεγε: “Αχ, πού ‘σαι, νιότη, που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος”…

 

Πηγή

Προβολές : 608


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα