Πώς το CDC χειρίζεται δεδομένα για να υποστηρίξει την «αποτελεσματικότητα του εμβολίου».

Πώς το CDC χειρίζεται δεδομένα για να υποστηρίξει την «αποτελεσματικότητα του εμβολίου».

24 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:177
Μοίρασέ το

Μήπως να θυμίσω και αυτά που έγραφε η επίσημη σελίδα του CDC, για τους εμβολιασθέντες πως θα μετατραπούν σε ΖΟΜΠΙ;;;

ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ CDC.

 

Καλλιόπη Σουφλή

σ.σ. Θαυμάστε «επιστήμη» του ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!

Κατεβάζουν τους κύκλους μέτρησης του PCR τεστ στους εμβολιασμένους για να μην «βλέπει» παντού κόβιντ και διατηρούν τους πολλούς κύκλους μέτρησης για τους μη εμβολιασμένους για να «πιάνει» παντού κόβιντ.

Επίσης, σταματούν να καταγράφουν τους «ασυμπτωματικούς» ως «περιπτώσεις κόβιντ» στους εμβολιασμένους, ενώ συνεχίζουν να το κάνουν στους μη εμβολιασμένους.

Εάν οι παράφρονες ευγονιστές εφάρμοζαν από την αρχή τον τρόπο καταμέτρησης που κάνουν στους εμβολιασμένους δεν θα υπήρχε «πανδημία», αλλά τότε δεν θα είχαν και δουλειά να κάνουν και δεν θα έβρισκαν πειραματόζωα να τρυπήσουν.


Νέες πολιτικές θα ξεφουσκώσουν τεχνητά «ανακαλυφθείσες λοιμώξεις» στους εμβολιασμένους, ενώ οι παλιοί κανόνες συνεχίζουν να διογκώνουν αριθμούς περιπτώσεων στους μη εμβολιασμένους

Το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) αλλάζει τις πρακτικές καταγραφής δεδομένων και δοκιμών για το “Covid19” προκειμένου να φαίνεται ότι τα πειραματικά γονίδια “εμβόλια” είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη της φερόμενης νόσου.

Δεν το έκαναν μυστικά, ανακοίνωσαν τις αλλαγές πολιτικής στον ιστότοπό τους στα τέλη Απριλίου / αρχές Μαΐου, (αν και φυσικά δεν παραδέχονται το αρκετά προφανές κίνητρο πίσω από την αλλαγή).

Το κόλπο είναι να αναφέρουν αυτό που αποκαλούν «ανακαλυφθείσες λοιμώξεις» – δηλαδή άτομα που είναι πλήρως «εμβολιασμένα» κατά της λοίμωξης Sars-Cov-2, αλλά πάντως μολύνονται.

Ουσιαστικά, το Covid19 έχει αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό – σε όσους θέλουν να προσέξουν – ότι είναι μια πλήρως κατασκευασμένη αφήγηση πανδημίας βασισμένη σε δύο βασικούς παράγοντες:

Ψευδή θετικά τεστ. Το αναξιόπιστο τεστ PCR μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναφορά υψηλού αριθμού ψευδώς θετικών τροποποιώντας το όριο κύκλου (τιμή CT).

Φουσκωμένος αριθμός υποθέσεων. Ο απίστευτα ευρύς ορισμός της «υπόθεσης Covid», που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο, απαριθμεί όποιον λαμβάνει θετικό τεστ ως «υπόθεση Covid19», ακόμα κι αν δεν είχε ποτέ συμπτώματα.

Χωρίς αυτές τις δύο πολιτικές, δεν θα υπήρχε ποτέ καμία σημαντική πανδημία, και τώρα το CDC έχει θεσπίσει δύο αλλαγές πολιτικής που σημαίνει ότι δεν ισχύουν πλέον για εμβολιασμένα άτομα.

Πρώτον, μειώνουν την τιμή CT κατά τη δοκιμή δειγμάτων από ύποπτες «ανακαλυφθείσες λοιμώξεις». Από τις οδηγίες του CDC για τις κρατικές υγειονομικές αρχές σχετικά με τον χειρισμό πιθανών τέτοιων λοιμώξεων (που ανέβηκαν στον ιστότοπό τους στα τέλη Απριλίου)

Για περιπτώσεις με γνωστή τιμή κατωφλίου κύκλου RT-PCR (Ct), υποβάλετε μόνο δείγματα με τιμή Ct ≤28 στο CDC για αλληλούχιση. (Η αλληλουχία δεν είναι εφικτή με υψηλότερες τιμές Ct.)

Σε όλη την πανδημία, οι αξίες CT αξίας άνω των 35 ήταν ο κανόνας, με εργαστήρια σε όλο τον κόσμο να φτάνουν στη δεκάδα του 40.

Ουσιαστικά τα εργαστήρια έτρεχαν όσους κύκλους χρειάζονταν για να επιτύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα, παρόλο που οι ειδικοί προειδοποιούσαν ότι αυτό ήταν άχρηστο (ακόμη και ο ίδιος ο Fauci είπε ότι οτιδήποτε πάνω από 35 κύκλους δεν έχει νόημα)

ΤΩΡΑ, και μόνο για πλήρως εμβολιασμένα άτομα, το CDC δέχεται μόνο δείγματα που έχουν επιτευχθεί από 28 κύκλους ή λιγότερους. Αυτό μπορεί να είναι μόνο μια εσκεμμένη απόφαση προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των «πρωτοποριακών λοιμώξεων» που καταγράφονται επίσημα.

Δεύτερον, οι ασυμπτωματικές ή ήπιες λοιμώξεις δεν θα καταγράφονται πλέον ως «περιπτώσεις covid».

Σωστά. Ακόμα κι αν ένα δείγμα που συλλέχθηκε με χαμηλή τιμή CT 28 μπορεί να προσδιοριστεί ως προς τον ιό που φέρεται να προκαλεί Covid19, το CDC δεν θα διατηρεί πλέον αρχεία με ανακαλυφθείσες λοιμώξεις που δεν οδηγούν σε νοσηλεία ή θάνατο.

Από τον ιστότοπό τους: Από την 1η Μαΐου 2021, το CDC πέρασε από την παρακολούθηση όλων των αναφερθεισών κρουσμάτων εμβολίου για να επικεντρωθεί στην αναγνώριση και διερεύνηση μόνο νοσοκομειακών ή θανατηφόρων περιπτώσεων για οποιαδήποτε αιτία. Αυτή η αλλαγή θα συμβάλει στη μεγιστοποίηση της ποιότητας των δεδομένων που συλλέγονται σε περιπτώσεις με μεγαλύτερη κλινική και δημόσια υγεία. Οι προηγούμενες μετρήσεις περιπτώσεων, οι οποίες ενημερώθηκαν τελευταία φορά στις 26 Απριλίου 2021, είναι διαθέσιμες μόνο για αναφορά και δεν θα ενημερωθούν προχωρώντας.

Ακριβώς έτσι, το να είναι ασυμπτωματικό – ή να έχει μόνο δευτερεύοντα συμπτώματα – δεν θα μετρά πλέον ως “υπόθεση Covid” αλλά μόνο αν έχετε εμβολιαστεί.

Το CDC έχει θέσει σε εφαρμογή νέες πολιτικές που δημιούργησαν αποτελεσματικά ένα κλιμακωτό σύστημα διάγνωσης. Δηλαδή, από τώρα και στο εξής, τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί θα είναι πολύ πιο εύκολο να διαγνωστούν με Covid19 από ότι τα εμβολιασμένα άτομα.

Σκεφτείτε…

Το άτομο Α δεν έχει εμβολιαστεί. Έχουν θετικά αποτελέσματα για το Covid χρησιμοποιώντας μια δοκιμή PCR σε 40 κύκλους και, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν συμπτώματα, είναι επίσημα μια «περίπτωση covid».

Το άτομο Β έχει εμβολιαστεί. Δοκιμάζουν θετικά σε 28 κύκλους και περνούν έξι εβδομάδες στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό. Επειδή δεν πήγαν ποτέ σε νοσοκομείο και δεν πέθαναν ΔΕΝ είναι υπόθεση Covid.

Το άτομο Γ, που εμβολιάστηκε επίσης, πέθανε. Μετά από εβδομάδες στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα. Μόνο που το θετικό τεστ PCR ήταν 29 κύκλοι, οπότε δεν αποτελούν επίσημα περίπτωση Covid.

Το CDC δείχνει την ομορφιά του να έχεις μια «ασθένεια» που μπορεί να εμφανιστεί ή να εξαφανιστεί ανάλογα με το πώς το μετράς.

Για να είμαστε σαφείς: Εάν αυτές οι νέες πολιτικές ήταν η παγκόσμια προσέγγιση του «Covid» από τον Δεκέμβριο του 2019, δεν θα υπήρχε ποτέ πανδημία.

Εάν τους εφαρμόσετε μόνο στους εμβολιασμένους, αλλά διατηρήσετε τους παλιούς κανόνες για τα μη εμβολιασμένα άτομα, το μόνο πιθανό αποτέλεσμα μπορεί να είναι ότι τα επίσημα αρχεία δείχνουν ότι το “Covid” είναι πολύ πιο διαδεδομένο μεταξύ των τελευταίων.

Πρόκειται για μια πολιτική που έχει σχεδιαστεί για να διογκώνει συνεχώς έναν αριθμό και συστηματικά να ελαχιστοποιεί τον άλλο.

Τι είναι αυτό εάν δεν είναι προφανής και σκόπιμη πράξη εξαπάτησης;

 

(https://off-guardian.org/2021/05/18/how-the-cdc-is-manipulating-data-to-prop-up-vaccine-effectiveness/)

Το είδα Τρελο-γιάννης

 

Πηγή

Προβολές : 177


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα