Π.Πολάκης: «Κυκλοφορεί ότι στον κύκλο των παιδεραστών εμπλέκονται σημερινοί βουλευτές και όχι μόνο της ΝΔ»

Π.Πολάκης: «Κυκλοφορεί ότι στον κύκλο των παιδεραστών εμπλέκονται σημερινοί βουλευτές και όχι μόνο της ΝΔ»

20 Φεβρουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:695
Μοίρασέ το

Παύλος Πολάκης: «ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ,αυτό που κυκλοφορεί σε δημοσιογραφικούς κύκλους για το που έχει βρει καταφύγιο το σίχαμα ΛΙΓΝΑΔΗΣ(σε σπίτι πρώην βουλευτίνας και όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ) και από ποιον συνταγματολόγο παίρνει νομικές συμβουλές ……

 

 

Είναι όλοι τους, μια … “ωραία ατμόσφαιρα” απόλυτης διαστροφής.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ – ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ “ΜΕΓΑΛΕΙΟ” ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Σε μία ανάρτηση που αφήνει σοβαρά ερωτήματα προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στο Facebook όπου επικαλούμενος δημοσιογραφικές πηγές κατηγορεί βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, πως βρίσκονται «στον κύκλο των παιδεραστών», αναφερόμενος πιθανώς σε μεγαλύτερο κύκλωμα πίσω από την υπόθεση Λιγνάδη. 

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης αναφέρει:

«ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ,αυτό που κυκλοφορεί σε δημοσιογραφικούς κύκλους για το που έχει βρει καταφύγιο το σίχαμα ΛΙΓΝΑΔΗΣ(σε σπίτι πρώην βουλευτίνας και όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ) και από ποιον συνταγματολόγο παίρνει νομικές συμβουλές ……

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ πως στο κύκλο των παιδεραστων εμπλέκονται σημερινοί βουλευτές και όχι μόνο της ΝΔ ,όπως πάλι κυκλοφορεί έντονα σε δημοσιογραφικούς κύκλους

ΤΟΤΕ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ

Δ Ι Ε Σ Τ Ρ Α Μ Μ Ε Ν Ο Ι

Τελικά ο Νικος Γεωργιαδης ειχε πολλους «συναδέλφους» και συμπαραστάτες ……

Τελικά η σύμπραξη σημιτικού ΠΑΣΟΚ και Μητσοτακικης δεξιάς έχει ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ όχι μόνο στην κονομα αλλά και στη διαστροφή…..

Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό ,μάλλον έρχεται ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ!!!!

ΥΓ στη φωτό η «εξαπατημένη» με την «εκπρόσωπο τάφου» και τον «βρήκα τον πρωθυπουργό για να ανοίξω τα θέατρα» με τον παιδεραστή Λιγδοκαλλιτέχνη»!!!!!

 

 

Εντύπωση προκαλεί πως την ίδια αναφορά για «δημοσιογραφικά γραφεία» έκανε και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος ο οποίος έγραψε στο twitter: 

«Δεν έχουμε δει ακόμη ούτε την κορυφή του παγόβουνου. Που να αποκαλυφθούν και τα ονόματα που σιγοψιθυρίζονται τις τελευταίες 48 ώρες στα δημοσιογρ.γραφεία. Ποιος/ποια παρέχει άσυλο στον Λιγνάδη. Ποιος τον συμβουλεύει νομικά. Ολοι ένα κουβάρι,δεμένοι με “στενές φιλίες μεταξύ τους».

Και οι δύο πάντως αναπαράγουν την είδηση που θέλει τον κ.Λιγνάδη να έχει βρει τις τελευταίες ώρες καταφύγιο σε σπίτι πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και να του δίνει συμβουλές κορυφαίος συνταγματολόγος, πρώην υπουργός. 

 

Πηγή

Προβολές : 695


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα