Ρεπουμπλικάνοι: «”Μεταφορά” χιλιάδων ψήφων από Ν.Τραμπ σε Τ.Μπάιντεν σε Γεωργία-Πενσυλβάνια-Μίσιγκαν-Γουϊσκόνσιν»

Ρεπουμπλικάνοι: «”Μεταφορά” χιλιάδων ψήφων από Ν.Τραμπ σε Τ.Μπάιντεν σε Γεωργία-Πενσυλβάνια-Μίσιγκαν-Γουϊσκόνσιν»

11 Νοεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:385
Μοίρασέ το

Το Τέξας δίνει 1.000.000 δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες για την νοθεία!

Σε αυτό το κλίμα προστίθενται οι καταγγελίες ότι η εταιρεία λογισμικού συνδέεται με το ίδρυμα Κλίντον, με ισχυρισμούς για διακίνηση μεγάλων ποσών υπό τη μορφή χορηγιών.

 

Οι πληροφορίες λένε, πως το λογισμικό βρίσκεται στα χέρια της ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ της σατανίστριας αντιπροέδρου του Μπάιντεν.

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ;;;

Με κομμένη την ανάσα για ένα γεγονός που θα σηματοδοτήσει το πιο πιθανό, έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, άμεσα ή λίγο πιο αργά.

Αυτό τουλάχιστον βλέπουν οικονομολόγοι και πολιτικοί  αναλυτές.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις ΗΠΑ σε ό,τι αφορά τις αμερικανικές εκλογές οι οποίες ακόμα επισήμως δεν έχουν τελειώσει καθώς όπως αναφέρουν αμερικανικές πηγές στο  Wisconsin αποκαλύφθηκε ότι μετρήθηκαν υπέρ του Τ.Μπάιντεν χιλιάδες μη νόμιμοι ψήφοι ενώ ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Τέξας, Dan Patrick, προσφέρει το ιλιγγιώδες ποσό του 1 εκ. δολαρίων σε όποιον προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για το ότι έγινε νοθεία στις εκλογές!

 

Στο Wisconsin αν επιβεβαιωθεί ότι έγινε παράνομη καταμέτρηση, αναμένεται να περάσει μπροστά ο Ν.Τραμπ με 19.500 ψήφους και να αλλάξουν όλα στην Πολιτεία και στη σύνθεση του νέου Κολεγίου των Εκλεκτόρων.

 

Σύμφωνα με τους Ρεπουμπλικάνους έχουν ανακαλυφθεί εκατοντάδες περιπτώσεις σε όλη τη χώρα ψήφων που αποσπάστηκαν από τους Ρεπουμπλικάνους σε όλα τα επίπεδα και μεταφέρθηκαν στους Δημοκρατικούς.

Στην Πενσιλβάνια θεωρούν πως έχει γίνει «πρόσθεση»-«μεταφορά» 20.000 ψήφων στον Μπάιντεν που σημαίνει πως όταν διορθωθεί το λάθος οι υποψήφιοι θα είναι περίπου στον ίδιο αριθμό ψήφων.

Με άλλο «λάθος» υπήρξε «μεταφορά» 6.000 ψήφων από το Ν.Τραμπ στον Τ.Μπάιντεν που σημαίνει πως σε όλες τις Πολιτείες «κλειδιά» έχουν γίνει πράγματα και θαύματα…

Δεν πρόκειται για τυχαία γεγονότα διότι σε όλες τις περιπτώσεις η «μεταφορά» ήταν από του Ρεπουμπλικάνους προς τους Δημοκρατικούς και όχι το αντίστροφο.

Ήδη στο pronews.gr έχουμε αναφέρει την περίπτωση του «λάθους» του λογισμικού για τις εκλογές στο Michigan το οποίο όταν βρέθηκε επανέφερε στον πρόεδρο Τραμπ 6.000 ψήφους.

Σε ό,τι αφορά το Τέξας και την «επικήρυξη» της νοθείας η ενέργεια αυτή του Πάτρικ δεν είναι καθόλου τυχαία.

Το ιλιγγιώδες ποσό της επικήρυξης στοχεύει για να ανοίξουν στόματα εργαζομένων στην εταιρεία λογισμικού η οποία διαχειρίστηκε τις εκλογές σε 26 πολιτείες και έχουν διαπιστωθεί πολλές παρατυπίες στο θέμα της καταμέτρησης ψήφων και της πορείας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Συγκεκριμένα, παρατηρητές καταγγέλλουν ότι σε «νεκρά σημεία» της διαδικασίας, εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι υπέρ του Μπάιντεν καταγράφηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα πολλές πολιτείες να αλλάξουν χέρια. 

 

Όπως είχε αποκαλύψει το pronews.gr τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών στην επαρχία Άντριμ στο Μίσιγκαν αποκάλυψαν τα λάθη του λογισμικού.

Έτσι η επαρχία αυτή πέρασε ξανά στα χέρια του Ν.Τραμπ όταν διορθώθηκε το σφάλμα στο λογισμικό που είχε οδηγήσει τις ψήφους να καταχωρηθούν στο λάθος υποψήφιο.

Τα αρχικά αποτελέσματα έδειχναν την επαρχία στα χέρια του Τ.Μπάιντεν στις 9&10 η ώρα.

Αλλά εκείνη την ώρα το σφάλμα διορθώθηκε και η καταχώρηση έδωσε την επαρχία στον Ν.Τραμπ με διαφορά 2.000 ψήφων.

Το σημαντικό είναι ότι αυτό το λογισμικό είναι σε χρήση σε 47 επαρχίες στο Μίσιγκαν και αυτό σίγουρα θα οδηγήσει σε επανακαταμέτρησης/έλεγχο των ψήφων όπως δηλώνουν στο επιτελείο του Ν.Τραμπ.

Σε αυτό το κλίμα προστίθενται οι καταγγελίες ότι η εταιρεία λογισμικού συνδέεται με το ίδρυμα Κλίντον, με ισχυρισμούς για διακίνηση μεγάλων ποσών υπό τη μορφή χορηγιών.

Μετά και την έναρξη ομοσπονδιακής έρευνας για τις καταγγελίες περί νοθείας, το θέμα των αμερικανικών εκλογών όχι μόνο δεν έχει κλείσει αλλά ενδέχεται να οδηγήσει ακόμα και σε αλλαγή του αποτελέσματος.

 

 

Πηγή

Προβολές : 385


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα