Σ΄αυτή την ανάρτηση, μόνον ένας τίτλος ταιριάζει: ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Σ΄αυτή την ανάρτηση, μόνον ένας τίτλος ταιριάζει: ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

13 Αυγούστου, 2021 62 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,428
Μοίρασέ το

Όσα συμβαίνουν, τώρα, έχουν προσχεδιαστεί και εφαρμόζονται, προ πολλού, είτε σας αρέσουν είτε όχι.

Όταν αναρτούσα το παρακάτω θέμα μέσα από ένα σχόλιο αναγνώστη, δεν φαντάστηκα πως θα άνοιγαν οι… πύλες της κολάσεως, που οργάνωσαν αυτοί που εμείς εκλέγουμε διαχρονικά, για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Πατρίδας μας.

Πίσω από την φωτιά στην Εύβοια, βρίσκεται κάτι πιο τρομακτικό από τις ανεμογεννήτριες.

Η ανάρτηση αυτή, άνοιξε κι άλλες πύλες της κολάσεως και η αλήθεια, ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας, σαν ένας τρομακτικός εφιάλτης, πάλι μέσα από ένα σχόλιο.

Ένας τρομακτικός εφιάλτης όμως, που έχει βαθιές ρίζες δεκαετιών, τις οποίες εμείς οι πολίτες αγνοούσαμε.

Ελάχιστοι τις γνωρίζουν και όπως θα διαπιστώσετε στο κείμενο που ακολουθεί όλα ανάγονται στην είσοδο της χώρας μας στην ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από τότε δηλαδή, που το Ευρωσύνταγμα και οι Ευρωνόμοι, υπερτερούν του Ελληνικού Συντάγματος και Ελληνικών Νόμων.

Κι όσο ψάχνω το θέμα, τόσες περισσότερες πύλες κολάσεως ανοίγουν και τόσο περισσότερο αντιλαμβάνομαι πως όλη η Πατρίδα μας, είναι ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Οι φωτιές στην Εύβοια, δεν ήταν τυχαίες. Πίσω απ’ αυτές, κρύβονται ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

Η Εύβοια, έπρεπε να καεί, όπως ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ  ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 

“Ας σας ενημερώσω εγώ, εν προκειμένω και εν συντομία, καθώς εκ της θέσεώς μου γνωρίζω.

Το σχέδιο, λοιπόν, βασισμένο στο δοκιμασμένο μοντέλο των ρύπων ως χρηματιστηριακό προϊόν, είναι το εξής:

Κάθε πολυεθνική εταιρεία, δια νόμου θεσπισμένου εκ της Ε.Ε. και υπερψηφισμένου και εκ των εθνικών κοινοβούλιων, θα μπορεί να αγοράζει ένα δάσος και, αντίστοιχως, θα έχει δικαιώματα παραγωγής απελευθερώσιμων ατμοσφαιρικών ουσιών, ανάλογων των τύπων που θα απορροφά το δάσος.

Τα δικαιώματα θα μπορεί, εν συνεχεία, να τα πωλεί και, στην ουσία, θα πωλεί το οξυγόνο που παράγει το δάσος, ενώ έως τώρα ήταν δωρεάν· από τα λίγα, δωρεάν και δημόσια, αγαθά που είχαν απομείνει.

Ο τύπος των υβριδικών δέντρων του εταιρικού δάσους, με ορισμένο χρόνο ζωής, ώστε να επαναγοράζονται, θα καθορίζει και την ταυτότητα της απορρόφησης των ρύπων.

Για να καταστεί δυνατή η εκμετάλλευση αυτής της επιχειρηματικής κίνησης, εκτός από την επικαιροποίηση του νομικό πλαίσιο, απαιτείται δενδροφύτευση.

Ως γνωστόν, η δενδροφύτευση ευνοείται από την πυρκαγιά· ανεξαρτήτου αιτίας.

Η δεντροφύτευση επιτυγχάνεται ταχύτερα δια της χημικής επεξεργασίας του εδάφους, ώστε να καταστούν ανενεργές οι ήδη υπάρχουσες ρίζες.

Συν τοις άλλοις, η πυρκαγιά ευνοεί την εγκατάσταση ανεμογεννητριών, ιδίως εάν η γεωμορφολογία του εδάφους εντείνει τους θυελλώδεις ανέμους (https://pbs.twimg.com/media/E8dP_ZMXoAkSIc6?format=jpg), αυξάνοντας την αποδοτικότητα της επενδεδυμένης ηλ. μονάδος παραγωγής ανά μονάδα χρόνου.

Εάν η περιοχή ενδείκνυται και για εξόρυξη πολύτιμων ή μη μετάλλων (https://kireas.blogspot.com/2011/12/blog-post_16.html), τότε το ρίσκο της επιχειρηματικής επένδυσης μειώνεται, καθιστώντας την κίνηση, άκρως, δελεαστική.

Το δε πρόβλημα της χρονοβόρας ανάπτυξης των υβριδικών δέντρων λύνεται με μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής ήδη ανεπτυγμένων υβριδικών δέντρων από φυτώριο, και έτοιμων προς πώληση.

Τουτοιοτρόπως, η εκμετάλλευση του εταιρικού δάσους δύναται να είναι, πολλαπλώς, οφέλιμη, καθώς η πρόσβαση προς βοσκή (αιγοπροβάτων, μελισσών, κ.ά.) γίνεται ελεγχόμενη και κοστολογούμενη.

Ένα ολόκληρο υβριδικό οικοστήμα με εισαγωγή και νέων οργανισμών καθίσταται, πλέον, πηγή εσόδων, μεταξύ της ιδιωτικής εταιρείας (ξένων ή εγχώριων συμφερόντων) και του δημόσιου φορέα.

Εκ της κινήσεως αυτής, όλοι οι συμμετέχοντες (ιδιωτικοί και δημόσιοι) φορείς μπορούν μόνο να κερδοφορήσουν.

Τουτέστιν, οι σχεδιαστές του όλου αναπτυξιακού προγράμματος δεν διακρίνουν κάποιο αρνητικό στοιχείο στο πρόγραμμα.

Οι δε αντιρρήσεις/αντιδράσεις των κατοίκων, της οποιαδήποτε περιοχής, κρίνουν ότι δύναται να καμφθούν με αναπτυξιακά κίνητρα και επιδοματική πολιτική. Ενώ σε κάποιες περιπτώσεις κρίνουν ότι δεν χρειάζεται καν να ενημερωθούν, επί του όλου προγράμματος.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πώς σχεδιάζονται ολοκληρωμένα και, πλήρως, κοστολογημένα αναπτυξιακά προγράμματα;

Όλες οι άνωθεν πληροφορίες, περί του προγράμματος αυτού, συμπεριλαμβάνονται στα προ ετών καταγεγραμμένα αποτελέσματα των συμφωνιών μεταξύ των συναρμόδιων φορέων της Ε.Ε., στα πλαίσια της κοινής, αναπτυξιακής πολιτικής, δηλαδή σε εκείνα τα οποία οι περισσότεροι ουδέποτε αναγιγνώσατε, αλλά οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί σας συνυπέγραψαν.

Και αυτά εφαρμόζονται.

Εν ολίγοις, πρόκειται περί ενός νέου εμπορικού και χρηματιστηριακού προϊόντος, σε μια παρθένα αγορά.

Εν καιρώ, εάν η εν λόγω τακτική κίνηση επιτύχει, τότε θα εφαρμοστεί και στον τομέα των ραδιοσυχνοτήτων.

Συμπερασματικώς, ζούμε σε αγορά χρηματοπιστωτικού οικονομικού σύστηματος.

Ως αποτέλεσμα, όλοι οι θεσπισμένοι (υπερ)εθνικοί κανόνες ευνοούν την ανάπτυξη της χρηματοπιστωτικότητας και, εν τέλει, την απληστία όσων θεμελίωσαν και υποστηρίζουν το σύστημα αυτό.

Καταλάβατε, τώρα, πως λειτουργεί το σύστημα, εκ των άνω και πως σκέπτονται όσοι το συναπαρτίζουν, άνευ εικασιών και υποθέσεων; Απλά, ξεκάθαρα, σύντομα και χωρίς κραυγές και συνθήματα. Έτσι, για να δείτε όσα συμβαίνουν από πάνω προς τα κάτω, δηλαδή για να δείτε το δάσος και όχι το (υβριδικό) δέντρο.

Μετασχολιάζοντας τα άνωθεν, το κείμενο αυτό που μόλις συνέγραψα και διαβάσατε δεν είναι, κομματικώς, «χρωματισμένο», δηλαδή είναι, πληροφοριακώς, περιγραφικό και ουχί κανονιστικό.

Φανταστείτε, τώρα, το ίδιο κείμενο σε οποιαδήποτε εφημερίδα της αρεσκείας σας, παρουσιαζόμενο είτε αρνητικά είτε θετικά.

Φανταστείτε πόσο εύκολα μπορούν να σας χειριστούν με συνθήματα, εάν δεν γνωρίζετε και μαθαίνετε την πληροφορία αυτή πρώτη φορά.

Όσα συμβαίνουν, τώρα, έχουν προσχεδιαστεί και εφαρμόζονται, προ πολλού, είτε σας αρέσουν είτε όχι.

Υπόψιν ότι το κοινοτικό, κανονιστικό πλαίσιο είναι ανώτερο του εθνικού.

Κι, εάν παρόλα αυτα, κάποιοι αιθεροβάμονες κρίνετε ότι η Πολιτεία θα σταματήσει τέτοια φαινόμενα, ανατρέξτε στο πρόσφατο παρελθόν, ώστε να διδαχθείτε από αυτό.

Εάν δεν θέλετε να πέφτετε, διαρκώς, από τα σύννεφα, τότε μην ανεβαίνετε σε αυτά. Ούτως έχουν τα πράγματα.”

https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/p526x296/231586111_10226042188658609_1936634690467795173_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-4&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=UrNS96pYTXEAX-ol5MK&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=1491612ecbe13fa9a61f6e35b0aee4be&oe=613A7518

 

 

https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/234811360_4609020189117427_6464015846502150862_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-4&_nc_sid=5b7eaf&_nc_ohc=zxaL7mkjutcAX_ZMyPj&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=ba968c7f1de6a3842d39d67817f88e86&oe=613A6DA1

https://isxys.blogspot.com/2021/08/1.html?showComment=1628774862973#c1509650919962825838

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 2,428


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα