Σαράντος Θεοδωρόπουλος: «Από πότε η αγάπη για την πατρίδα ταυτίζεται με την πολιτική ατζέντα νεοναζί»;

8 Απριλίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:266
Μοίρασέ το

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Βρίσκω αντιεπιστημονική και ανιστόρητη την άποψη ότι ο αγώνας για την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα , αλλά και η αγάπη για την πατρίδα μπορούν να ταυτίζονται με την επέκταση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς , ή με  την εξυπηρέτηση της πολιτικής ατζέντας των νεοναζιστών  ΑΖΟΦ.

Όποιος έχει τέτοιες απόψεις ας μη μας  πει  ξανά ότι αιθάνεται  κάτι για εγκλήματα του ναζισμού στην Ελλάδα, και να βγει να επιδοκιμάσει ευθαρσώς  και τη ΝΑΤΟκίνητη χούντα και την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο , για την οποία λέξη δεν βρήκε να πει ο Ουκρανός Πρόεδρος.”

 

 

 

 

Αυτά, είναι ψιλά γράμματα ακόμα και για “έλληνες” πολίτες που πιστεύουν στον ναζισμό… πολύ περισσότερο στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, που τον ασπάζεται.

Και μπορεί στηνπολιτειακή και πολιτική ηγεσία, να εξηγείται αυτή η ροπή, καθώς είναι ξεκάθαρο πως θέλουν να αφανίσουν Ελληνισμό, Χριστιανισμό και Ελληνικό Λαό, λόγω και των σατανικών γονιδίων που έχουν, στους “έλληνες” πολίτες όμως που ασπάζονται και υπερασπίζονται τον ΝΑΖΙΣΜΟ, μόνον μια εξήγηση μπορεί να υπάρχει: ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Για να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά .

Ο Πούτιν, ακόμη και συρόμενος από τις εξελίξεις, εισέβαλε στρατιωτικά σε μία άλλη χώρα.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η  ουκρανική πλευρά ώθησε τα πράγματα στο μη περαιτέρω, αλλά ούτε καμμία έκκληση έγινε από Ρώσους ή ρωσόφωνους της Ουκρανίας για την προστασία τους ούτε και η ρώσικη στρατιωτική μηχανή τις πρώτες ημέρες περιορίστηκε στον έλεγχο αυτών των περιοχών. Ήθελε να πάρει το Κίεβο και να χαράξει σύνορα στο Δνείπερο , πολύ πιο μακριά από τον ήρεμο Ντον του Σολόχοφ

Αυτά τα λέω με τη βεβαιότητα  ότι η Ουκρανία εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και έχει εντάξει στις ένοπλες δυνάμεις της τα ναζιστικά τάγματα πολιτοφυλακών.

Ο Πούτιν δεν εξάντλησε τα πολιτικά μέσα που διέθετε αν ήθελε να πιέσει την Ουκρανία ( οικονομικά αντίμετρα κ.λπ) και είχε πολλά πολιτικά βέλη στη φαρέτρα του αν ήθελε.

Επιλύονται, λοιπόν,  αυτές οι καταστάσεις  με  στρατιωτική εισβολή και επιθετικό πόλεμο;

Εγώ λέω ξεκάθαρα όχι .

Από την άλλη βρίσκω αντιεπιστημονική και ανιστόρητη την άποψη ότι ο αγώνας για την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα , αλλά και η αγάπη για την πατρίδα μπορούν να ταυτίζονται με την επέκταση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς , ή με  την εξυπηρέτηση της πολιτικής ατζέντας των νεοναζιστών  ΑΖΟΦ.

Όποιος έχει τέτοιες απόψεις ας μη μας  πει  ξανά ότι αιθάνεται  κάτι για εγκλήματα του ναζισμού στην Ελλάδα, και να βγει να επιδοκιμάσει ευθαρσώς  και τη ΝΑΤΟκίνητη χούντα και την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο , για την οποία λέξη δεν βρήκε να πει ο Ουκρανός Πρόεδρος.

Εξ ίσου λάθος είναι η φαντασίωση ότι ο Πούτιν είναι κάτι σαν το Σταλιν και οι δυνάμεις εισβολής του είναι κάτι σαν τον κόκκινο στρατό, αλλά και το ότι η επιδίωξη του Πούτιν να “αποναζιστικοποιήσει” την Ουκρανία είναι κάτι παραπάνω από ένα κακό καγκεμπίτικο ανέκδοτο.

Όποιος τα πιστεύει αυτά να δηλώσει ευθαρσώς  ότι ο πιο συνεπής αντινατοϊκός  ευρωπαίος ηγέτης είναι ο γνωστός κ. Όρμπαν από την Ουγγαρία.

Μήπως είναι καλύτερο να εστιάσουμε στο ότι τη  διαπάλη αυτής της ιμπεριαλιστικής σύγκρουσης Ευρατλαντιστών (Αμερικάνων- και Γερμανών , για τους οποίους κουβέντα δεν λέγεται) από τη μια και Ρώσων από την άλλη την πληρώνουν εκατομμύρια άμαχοι η ζωή των οποίων καταστρέφεται .

Δυστυχώς, εκεί  η ευαισθησία είναι εντελώς α λα καρτ και ανάλογα με την εμπόλεμη ομάδα της οπαδικής προτίμησης.

Να ξυπνάμε λίγο! Στους πολέμους πάντα γίνονται εγκλήματα πολέμου τα οποία τα πιστώνονται πάντα μόνο οι ηττημένοι.

Δεν πολεμάει ποτέ ο Άγιος Τρύφωνας από τη μια και ο Σατανάς από την άλλη. 

Για το βομβαρδισμό της Δρέσδης , τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι δεν έγινε ποτέ κάποια Δίκη.

Με αυτό το σκεπτικό και με μόνο  γνώμονα την αλληλεγγύη στα μηρμύγκια που την πληρώνουν όποτε τσακώνονται οι ελέφαντες και με γνώμονα την πλήρη ουδετερότητα της χώρας σε αυτή τη σύγκρουση εκτός από την παροχή ανθρωπιστικής και μόνο βοήθειας , αποφασίστηκε η εκπροσώπηση  του ΜέΡΑ25 στη Βουλή με ένα βουλευτή με πολλές επιφυλάξεις  , όπως φαίνεται από επίσημες ανακοινώσεις.

Το ότι, έστω και βολονταριστικά, δεν θέλεις να ταυτίσεις όλο το λαό της Ουκρανίας με τους ΑΖΟΦ δεν είναι ανέντιμη στάση . Όπως  και η αποχώρηση, μόλις  έγινε αντιληπτό ότι οι ΑΖΟΦ θα απευθύνονταν στη Βουλή, με το παραπάνω πλαίσιο, δεν είναι  καβγάς για το πάπλωμα .

Τέλος, θεωρώ φρικτό και διχαστικό   το να λες ότι είσαι κατά του πολέμου και να σε πιέζουν να πάρεις θέση υπέρ κάποιας από τις εμπόλεμες Δυνάμεις

Υ.Γ.

Κάτι προσωπικό .

Πριν περίπου 10 χρόνια ο κ. Μπογιόπουλος είχε  αποκαλύψει ότι  ο ρούνος της λυκοπαγίδας που είχε χρησιμοποιηθεί  από τη Χρυσή Αυγή στα περιοδικά της ήταν χιτλερικό σύμβολο.

Η έρευνα, λόγω της συμμετοχής μου Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης  των Οφειλών της Γερμανίας, μου έδειξε ότι τον ίδιο ρούνο της λυκοπαγίδας  που έχουν ως έμβλημα  οι “μαχητές” (sic) ΑΖΟΦ ( 1η φωτογραφία) τον  είχε ως θυρεό της η 4η τεθωρακισμένη αστυνομική μεραρχία των SS που ολοκαύτωσε  το Δίστομο και την Καλαμπάκα (2η φωτογραφία)  . Τις σχετικές διαφάνειες τις έχω δείξει σε όλη την Ελλάδα στις ομιλίες μου για το ζήτημα των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα που δεν είναι λίγες.

Την πτυχή αυτή  είχε  αναδείξει  με  το ρεπορτάζ του ο φίλος Paris Karvounopoulos στο militaire.gr και τελευταια φορά τις δείξαμε πέρσι το Μάη  σε εκδήλωση στο στο μαρτυρικό Κοντομαρί με τη Σοφία Σακοράφα και το Γιάννη Σκαλιδάκη.

 

Πολύ θα ήθελα να είναι αντιφασίστας ο κ. Πούτιν και να έχει ως στόχο να αποναζιστικοποιήσει την Ουκρανία.

Δεν μου προκύπτει.

Πηγή

Προβολές : 266


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα