Σείεται όλη η Μακεδονία σείεται συθέμελα νύχτα και μέρα το Άγιον Όρος πριν πατήσει την ματωβαμένη μπότα του στην άγια γη της Θεσσαλονίκης ο Πομπέο.. 

Σείεται όλη η Μακεδονία σείεται συθέμελα νύχτα και μέρα το Άγιον Όρος πριν πατήσει την ματωβαμένη μπότα του στην άγια γη της Θεσσαλονίκης ο Πομπέο.. 

28 Σεπτεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:458
Μοίρασέ το

ΣΗΜΕΙΟ: Μ’ ”ευλογημένο” σεισμό τ’ Άγιον Όρος ”υποδέχεται” το Πομπέο στη Θεσσαλονίκη, τον Μακελάρη της Ορθοδοξίας.

33 χλμ (όσα τα χρόνια του Χριστού) ΝΔ του Άθω το επίκεντρο. 5,3 Ρίχτερ και οι λίθοι κεκράξονται: persona non grata….

 

 

Persona non grata, αλλά το πόδι του το πάτησε το μίασμα…

Χάθηκε να τον κεραυνοβολήσει ο Θεός;;;

Παιδιά, μην τα βλέπουμε όλα … “κάπως”…

ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ… ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…

ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΟΜΠΕΟ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ… ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΙΓΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μ’ ”ευλογημένο” σεισμό τ’ Άγιον Όρος ”υποδέχεται” τον Πομπέο στη Θεσσαλονίκη, τον Κατεδαφιστή της Ορθοδοξίας.

33 χλμ (voria.gr) (όσα τα χρόνια του Χριστού) ΝΔ του Άθω το επίκεντρο. 5,3 Ρίχτερ και οι λίθοι κεκράξονται: persona non grata..

Έγινε υπεραισθητός στη Θεσσαλονίκη,σημειώθηκε στις 01.50.

Αύριο Δευτέρα έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο ξεθεμελιωτής της Ορθοδοξίας ο διασπαστής ο διχαστής….

”Σεισμός στο Άγιον Όρος” γράφει το Πρώτο Θέμα…

Ο ισχυρότερος σεισμός έγινε αισθητός στις μονές, κατά τη διάρκεια της τέλεσης της αγρυπνίας του Τιμίου Σταυρού...όπως και οι προσεισμικές και μετασεισμικές δονήσεις.

Κουνιόταν όλη τη νύχτα το Όρος. Αναθεώρηση τώρα τ΄Άγιον Όρος δεν ανήκει στη Δύση το Οικουμενικό Πατριαρχείο δεν ανήκει τη Δύση…

Ο Πομπέο σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες αναμένεται τα μεσάνυχτα Κυριακής στη Θεσσαλονίκη…..

o τελευταίος από τους σεισμούς

Σείεται όλη η Μακεδονία σείεται συθέμελα νύχτα και μέρα το Άγιον Όρος πριν πατήσει την ματωβαμένη μπότα του στην άγια γη της Θεσσαλονίκης ο Πομπέο.. 

”Ὁ ἐπιβλέπων ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ ποιῶν αὐτὴν τρέμειν ” πριν λίγο έδωσε και νέο σεισμό στο Άγιον Όρος…”

Νέος σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:22 σήμερα Κυριακή (πριν λίγο), με επίκεντρο 18 χλμ νότια-νοτιοδυτικά του Αγίου Όρους και εστιακό βάθος 15 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Αστυνομικό Τμήμα Καρυών παρατηρήθηκαν ρωγμές στους τοίχους και έπεσαν και σοβάδες, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές στις μονές του Αγίου Όρους” αναφέρει τώρα το sofokleousin.gr

Το Άγιον Όρος συνεχίζει να δίνει σεισμούς καθώς ο Πομπέο πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη.

Σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στις 07:12, σε υποθαλάσσια περιοχή του Βόρειου Αιγαίου.

H αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 4,6 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 17,5 χλμ., και επίκεντρο τα 23 χλμ. νοτιοδυτικά του Άθου.Ο νέος σεισμός έγινε και πάλι αισθητός σε αρκετές περιοχές.

Αρχική εκτίμηση μέγεθος 5,1 Ρίχτερ.

 

Πηγή

Προβολές : 458


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα