ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. Ο διακεκριμένος παγκοσμίως Ιολόγος καθηγητής Giulio Tarro, ο αδέκαστος Δικαστής Angelo Giorgianni, ο ερευνητής Ιατροδικαστής Δρ. Paquale Bacco, υποβάλουν καταγγελία εναντίον της ιταλικής κυβέρνησης και θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα μέτρα που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιδημίας.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. Ο διακεκριμένος παγκοσμίως Ιολόγος καθηγητής Giulio Tarro, ο αδέκαστος Δικαστής Angelo Giorgianni, ο ερευνητής Ιατροδικαστής Δρ. Paquale Bacco, υποβάλουν καταγγελία εναντίον της ιταλικής κυβέρνησης και θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα μέτρα που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιδημίας.

13 Ιουλίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:611
Μοίρασέ το
 
Ένα είναι το γεγονός από όσα ζούμε: αν υπάρχει Θεός δεν θα έχει έλεος και συμπόνοια στην καθεστωτική επιστήμη των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών, στα εγκλήματα που διαπράττονται στο όνομα της αντιμετώπισης της “πανδημίας” και πως θα πρέπει όλοι αυτοί να “ανταμειφθούν” με ανηλεείς διώξεις και τιμωρίες.

Σήμερα έχουν μετατρέψει την ιατρική επιστήμη στη νέα ιδεολογία του θεραπευτικού καπιταλισμού.

Οι Ιταλοί επιστήμονες πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη ανοίγουν το δρόμο: “Άρρωστοι άνθρωποι θανατώθηκαν στην εντατική θεραπεία”!
 
Ο ρόλος των ΜΜΕ, της δημοσιογραφικής πορνείας… ήταν και παραμένει πρωταγωνιστικός στην παρουσίαση μιας έκτακτης ανάγκης μπροστά στην επιδημία του κορωνοϊού στην Ιταλία και ακολούθησαν στην ίδια κατεύθυνση όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

 
 
 
 
Χαρά και θλίψη…
 
Χαρά, γιατί στην Ιταλία υπάρχουν ακόμα ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και θλίψη, γιατί στην Ελλάδα, δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.
 
Όσο για τις ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ”, ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
 
Χρειάζεται άμεσα, η ίδρυση ενός ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ…
 
ΕΝΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΡΠΕΤΑ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. “Αν υπάρχει Θεός… “
 
ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ…
 
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…
 
 

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

 
«Καλύτερα είναι μια μικρή αλήθεια, παρά ένα μεγάλο ψέμα.»
Γαλιλαίος…
Γαλιλέι (1564-1642)
 

Σχετικό: “Κορωνοϊός – Ο ιός του τρόμου”… Πάταγος στην Ιταλία από τις αποκαλύψεις!

«Ο αιρετικός είναι ιερέας της αλήθειας και της ελευθερίας, στις διάφορες εκδηλώσεις τους, στις οποίες δεν βασίζεται μόνο η δημοκρατία, αλλά και η πρόοδος. 

 
Χωρίς την ελευθερία της σκέψης, της πληροφόρησης και της κριτικής, σε μια λογική εποικοδομητικής αντιπαράθεσης, η δημοκρατία στην επιστήμη πεθαίνει και επιβεβαιώνεται μια επικίνδυνη ενιαία σκέψη, που όχι μόνο δεν φέρνει πρόοδο και δεν εγγυάται το δημόσιο συμφέρον, αλλά κινδυνεύει να λειτουργήσει σε μη αποδεκτά ιδιωτικά συμφέροντα.
 
Σ’ αυτήν τη λογική, για να δώσει συγκεκριμένη εφαρμογή σε αυτές τις αξίες, ο Αιρετικός προσφέρεται ως πίνακας απήχησης για κρυφές αλήθειες, σκέψεις και απόψεις που λογοκρίνονται.
 
Με μια Εναλλακτική Επικοινωνία, απέναντι σ’ αυτή που εξυπηρετεί προκαταλήψεις, κομματικές και, εν πάση περιπτώσει, ιδιωτικά συμφέροντα, εις βάρος των συμφερόντων της κοινωνίας… […].
“Δίνουμε φωνή σ’ όποιον φωνή δεν έχει” για την προστασία της ελευθερίας της σκέψης, για πραγματική και λειτουργική πρόοδο υπέρ των συμφερόντων της κοινωνίας. […]»
Έτσι γεννήθηκε ο “Αιρετικός”.
Η καταγγελία-προσφυγή στα ιταλικά κι ευρωπαϊκά δικαστήρια εναντίον της κυβέρνησης: “Άρρωστοι άνθρωποι θανατώθηκαν στην εντατική θεραπεία”!
 
Ο διακεκριμένος παγκοσμίως Ιολόγος καθηγητής Giulio Tarro, ο αδέκαστος Δικαστής Angelo Giorgianni, ο ερευνητής Ιατροδικαστής Δρ. Paquale Bacco, υποβάλουν καταγγελία εναντίον της ιταλικής κυβέρνησης και θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα μέτρα που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιδημίας.
Οι τρεις ειδικοί μέσω του συλλόγου τους “Ο Αιρετικός”, ο οποίος περιλαμβάνει ήδη περίπου 2.000 γιατρούς και νομικούς, όπως εξηγούν σε δελτίο τύπου, διαθέτουν Έκθεση που επισημαίνει και τεκμηριώνει μια σειρά από πτυχές της κακής διοίκησης έκτακτης ανάγκης λόγω κορωνοϊού στην Ιταλία, ιδίως από ιατρική-επιστημονική, επιδημιολογική και νομική άποψη. 
 
«Σκοτώσαμε ανθρώπους, έστω και αν με καλή πίστη, επειδή ήμασταν αντιμέτωποι με μια νέα κατάσταση, αλλά στην εντατική θεραπεία εφαρμόστηκε μια λανθασμένη θεραπεία.
 
Έλεγαν ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα, που τώρα αποτελούν τη βάση της νέας θεραπείας.
 
Δεν χρησιμοποιήθηκε ηπαρίνη και έγινε βαθύς αερισμός.
 
Εγώ είδα τις βάσεις των πνευμόνων ασθενών Covid κατά τη διάρκεια των αυτοψιών και κυριολεκτικά κάηκαν εντελώς, επειδή το καθαρό οξυγόνο που στάλθηκε σε μια συγκεκριμένη πίεση δημιούργησε ένα πραγματικό έγκαυμα. 
 
Ο θρομβοεμβολισμός δημιουργήθηκε επειδή το οξυγόνο δεν κυκλοφόρησε καθόσον οι πνεύμονες είχαν φράξει.
 
Οι γιατροί ακολούθησαν τις κυβερνητικές οδηγίες χρησιμοποιώντας ένα εντελώς λάθος πρωτόκολλο.
Ήταν σαν να θεραπεύεις έναν διαβητικό με ζάχαρη. […]» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Δρ. Pasquale Bacco.
Αμείλικτα ερωτήματα που δείχνουν και το ρόλο της ιδιωτικής εταιρίας των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών και του ιδρύματος Γκέιτς, με την παραπλανητική ονομασία “Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας”:
Ποιοι και γιατί κατεύθυναν την παγκόσμια ιατρική κοινότητα σε συγκεκριμένη θανατηφόρα “θεραπεία”, με ταυτόχρονη απαγόρευση των νεκροψιών ώστε να μην διαπιστωθεί εγκαίρως το πρόβλημα;
Η Έκθεση είναι συγκλονιστική και “ατελείωτη” σε επιστημονική τεκμηρίωση. Επίσης, σκληρή η καταγγελία της “χρήσης μάσκας”, όταν «το ίδιο το Υπουργείο Υγείας προβλέπει πιθανές αντενδείξεις», όπως κι ο εμβολιασμός.
 
Η νομική επιτροπή του συλλόγου “Αιρετικός” έχει ήδη ετοιμάσει δωρεάν τα σχετικά έντυπα που οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ζητήσουν από τον εργοδότη τους (ή διευθυντή σχολείου, σε περίπτωση σχολείων) «να αναλάβει αστική και ποινική ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη στην υγεία που απορρέει από τη χρήση της μάσκας». 
 
Παρόμοιο έντυπο για «την ανάληψη αστικής και ποινικής ευθύνης του γιατρού ή του παιδίατρου για την ελεύθερη επιλογή έναντι του ασθενούς (του ASL [αντίστοιχη υπηρεσία ΙΚΑ] κι έναντι του γιατρού) για την υποχρεωτική χορήγηση εμβολίου».
Η νόμιμη συγκατάθεση του ασθενούς απαιτείται: «οποιεσδήποτε αντενδείξεις που απορρέουν από τη θεραπεία πρέπει να υποδεικνύονται από τον γιατρό, προκειμένου ο ασθενής να αποφασίσει εάν θα αποδεχτεί ή όχι τη θεραπεία και τις πιθανές βλάβες».

 
“Il Tempo”, 2 Ιούλη 2020: «Αρκετά με τους τρομοκράτες του ιού»
 
Ο Δρ. Pasquale Bacco τονίζει: «Το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν ζήτησε συγγνώμη. Τώρα με δεδομένο ότι έχουν εφαρμοστεί λανθασμένες θεραπείες και κανείς δεν είπε “Κάναμε λάθος”

 
Ο 29χρονος Matteo Mutti, πρωταθλητής του πόκερ έχασε τη μάχη με τη ζωή πριν 3 ημέρες… μετά από έναν άνισο πολύχρονο αγώνα εναντίον της λευχαιμίας…
Τα ΜΜΕ: «Ο πρωταθλητής του πόκερ Matteo Mutti πέθανε από τον κορωνοϊό σε ηλικία 29 χρόνων»

Ο ρόλος των ΜΜΕ, της δημοσιογραφικής πορνείας… ήταν και παραμένει πρωταγωνιστικός στην παρουσίαση μιας έκτακτης ανάγκης μπροστά στην επιδημία του κορωνοϊού στην Ιταλία και ακολούθησαν στην ίδια κατεύθυνση όλα τα διεθνή ΜΜΕ [Ας θυμηθούμε, 21 Μάρτη 2020, σε: Τι κρύβει η θεατρική προβολή θυμάτων κορωνοϊού -και fake news- στο Μπέργκαμο της Ιταλίας;].
 

 
«Η τρομοκρατία του ΠΟΥ [Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας] είναι αδικαιολόγητη: Μην φοβάστε»… επισημαίνει ο παγκοσμίως διακεκριμένος Ιολόγος Καθηγητής Πανεπιστημίου Giulio Tarro και τι ακολουθεί την έκδοση του βιβλίου του «“Κορωνοϊός – Ο ιός του τρόμου»;
 
Το “Amazon” του πολυεκατομμυριούχου Τζέφρυ Μπέζος, που στη διάρκεια της παγκόσμιας καραντίνας είχε αμύθητα υπερκέρδη, αποφασίζει τι πρέπει να διαβάζουν και τι δεν πρέπει να διαβάζουν οι πολίτες…
 Diego Fusaro, ο Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος: 

«Λογόκριναν τον Tarro…
Η νέα λογοκρισία του νεοφιλελευθερισμού…
Στο τέλος της έκτακτης ανάγκης, θα ξυπνήσουμε σε ένα καθεστώς, χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε σε έναν εφιάλτη με την “έξυπνη εργασία” και την “τηλεργασία”… 
Η γλώσσα του νεοφιλελευθερισμού πρόσθεσε πρόσφατα στο λεξικό μια νέα αγαπημένη λέξη, τον όρο “τσακάλι”.
Έτσι αποκαλείται όποιος επικρίνει κυβερνητικές πολιτικές και μέτρα πριν και μετά τη δεδομένη κατάσταση.
Πρέπει επομένως το “τσακάλι” ν’ αποδεχθεί τις κυβερνητικές επιλογές-πολιτικές, καθώς βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης […]»Το YouTube λογοκρίνει ακόμη και το ιταλικό κοινοβούλιο!
 
Η ομιλία της βουλευτίνας  Sara Cunial για τον κορωνοϊό αφαιρέθηκε από το “δημοκρατικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης”, διότι “προσβάλει τους όρους της κοινότητας”!

“Η δημοκρατία και το κοινοβούλιο μας ταπεινώθηκε από το YouTube, μια ιδιωτική πολυεθνική που της επιτρέπεται να ποδοπατά τους νόμους και το ιταλικό Σύνταγμα, λογοκρίνοντας όχι μόνο τις ελεύθερες πληροφορίες, αλλά και μια ομιλία στην αίθουσα ενός μέλους της ιταλικής βουλής” επισημαίνει η βουλευτής Cunial.
 
Για φορά στην ιστορία της Ιταλικής Δημοκρατίας, ένα μέλος του κοινοβουλίου που εκλέγεται από τους πολίτες και που μιλάει εντός της βουλής στο όνομα του κυρίαρχου λαού, στο ανώτατο θεσμικό όργανο μιας αστικής δημοκρατίας, η ομιλία της θεωρείται ασυμβίβαστη με τις αξίες μιας πολυεθνικής εταιρίας.
 
Ακόμη και στη διάρκεια του φασισμού οι ομιλίες των βουλευτών ήταν ελεύθερες από το καθεστώς Μουσολίνι, ακόμη κι ο σοσιαλιστής βουλευτής Τζάκομο Ματτεόττι, που μίλησε στην ιταλική βουλή και κατακεραύνωσε το φασιστικό καθεστώς (30 Μάη 1924), δολοφονήθηκε εκτός κοινοβουλίου από τις φασιστικές ομάδες του καθεστώτος εκτός βουλής στις 10 Ιούνη 1924.
 
 
Όπως πολλάκις έχουμε επισημάνει, η έκτακτη ανάγκη για την επιδημία του κορωνοϊού απέδειξε πως η απουσία οργανωμένου λαϊκού κινήματος (Η κοσμοπολίτικη  ευρωπαϊκή “αριστερά της εποχής μας” και τα εξαγορασμένα συνδικάτα) κατέδειξε πως το υπερεθνικό κεφάλαιο έκανε “ταμείο”: η ιταλική υπόθεση δεν είναι πείραμα, αλλά παράδειγμα υποταγής.

Ένα είναι το γεγονός από όσα ζούμε: αν υπάρχει Θεός δεν θα έχει έλεος και συμπόνοια στην καθεστωτική επιστήμη των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών, στα εγκλήματα που διαπράττονται στο όνομα της αντιμετώπισης της “πανδημίας” και πως θα πρέπει όλοι αυτοί να “ανταμειφθούν” με ανηλεείς διώξεις και τιμωρίες.

Σήμερα έχουν μετατρέψει την ιατρική επιστήμη στη νέα ιδεολογία του θεραπευτικού καπιταλισμού.

Οι Ιταλοί επιστήμονες πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη ανοίγουν το δρόμο: “Άρρωστοι άνθρωποι θανατώθηκαν στην εντατική θεραπεία”!
 
 
 
 
 

 

 

Πηγή

Προβολές : 611


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα